AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

i_lee

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav, može li netko napisati što se sve obavlja putem studomata, samo prijave i odjave ispita ili ima toga više? Čini mi se da sam pročitala da se i upisi vrše putem njega pa mi ništa nije jasno? Ja sam ona stara generacija davno prije studomata pa sam neupućena. Koliko se ispit može odjaviti prije ispitnog roka?

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav, može li netko napisati što se sve obavlja putem studomata, samo prijave i odjave ispita ili ima toga više? Čini mi se da sam pročitala da se i upisi vrše putem njega pa mi ništa nije jasno? Ja sam ona stara generacija davno prije studomata pa sam neupućena. Koliko se ispit može odjaviti prije ispitnog roka?
prijava i odjava ispita(48h prije roka),upisi u rujnu i veljači za zimski i ljetni semestar,evidencija tvojih ocjena i ects bodova,prosjek itd.

lilith

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prijava i odjava ispita(48h prije roka),upisi u rujnu i veljači za zimski i ljetni semestar,evidencija tvojih ocjena i ects bodova,prosjek itd.
Vezano na ovo, mozda malo glupo pitanje, ali nastavljam od vremena prije studimata. Kada se prijavljuju ispiti? Jos nisu objavljeni datumi prijava, pa da li se prijavljuje bilo koji dan do 48 sati prije ispita, ili postoje tocni datumi, tipa dva tjedna prije ispita kada su prijave? tako je bilo prije studomata. Brine me jer jos nemam index ni podatke za studomat,a nema naznaka da ce biti uskoro gotovi, tj veli Sanja tek u 11. mj ce biti gotovi.

tina4

Vezano na ovo, mozda malo glupo pitanje, ali nastavljam od vremena prije studimata. Kada se prijavljuju ispiti? Jos nisu objavljeni datumi prijava, pa da li se prijavljuje bilo koji dan do 48 sati prije ispita, ili postoje tocni datumi, tipa dva tjedna prije ispita kada su prijave? tako je bilo prije studomata. Brine me jer jos nemam index ni podatke za studomat,a nema naznaka da ce biti uskoro gotovi, tj veli Sanja tek u 11. mj ce biti gotovi.
prijave se vrse do datuma koji pise na studomatu (od kad se moze nije odredeno) i to je uglavnom do 6 dana prije roka - ako je rok 10.11. prijave su do 4.11. a mislim da bi svakako to trebali rijesiti do kraja prijava, ako nece bit do kraja tjedna otidi do referade.

Nerea

zadnji rok za prijavu ispita je 6 dana prije ispitnog roka, a odjava ispita 48h prije datuma ispitnog roka(ako se ispit polaže ponedjeljkom onda su odjave ranije,tj. petkom prijepodne)

tarja30

Ja ću poludjeti s ovim faksom,al stvarno. Rekli su da će do 29.10. sve srediti u Studomatu. Kod mene srećom nije bilo problema,ali mi je nešto čudno i nejasno. Ostali su mi radno i lokalna. Jasno su nam rekli,a i piše na stranici od faksa da više ne možemo polagati ispite s više god ako nismo položili sve s niže. To bi onda značilo da te ispite ne mogu ni prijaviti,a sad mogu. Koji vrag? Kak sad mogu prijaviti lokalnu,a kao ne bi je smjela ni prijaviti niti polagati?

tarja30

Ponistit ce sve ispite koji se poloze na takav nacin
Pretpostavila sam to,ali mi nije jasno zašto su nam prijave otvorene,a u biti ne smijemo ni prijaviti ni polagati. Ah,nemam riječi. Neću se kockati nikako,ali onda su mogli posložiti kako treba.

bojana_kc

Na stranici faksa obavijest za podizanje indeksa, jučer je uređivana i piše da se ostale kategorije studenata mogu podignut indeks u sobi 10. To se misli na izvanredne kad se njih nigdje posebno ne spominje. Da li to znači da možemo podić indeks iako na studomatu nam kod upisa još uvijek je narandžasta zvjezdica da upis nije obavljen do kraja ?

fakin

Super Moderator
zato što su postavile katedre svoje rokove gdje su ispiti 1. i 3. tjedan u rujnu očito neznajući da su na molbu studenata prava svi ispiti pomaknuti na 2. i 4. tjedan u rujnu...

pa su onda odlučili ne staviti još nikakve, iako je na sjednici odlučeno da će biti u 2. i 4. tjednu u rujnu ispiti...

Tourniquet

jane doe.
Jel se ikome dogodilo da su na studomatu krivo napisali gdje se održava ispit?
Meni piše neki kabinet, ali kolko vidim taj ne postoji tj. nijedan profesor sa te katedre nema kabinet ovaj koji meni piše :wtf:

Tourniquet

jane doe.
prije bi rekao da stranice faksa nisu ažurirane jer oni govore sanji koji kabinet da im stavi za studomat...
I kak da ja sad idem na ispit kad ne znam gdje točno u kojoj sobi? :grin:
Da idem od vrata do vrata kod prof i pitam jel kod vas danas imam ispit? :whistling:

fakin

Super Moderator
ideš tamo gdje ti piše na studomatu. ako tamo nema prof pošalješ kasnije mail da si ti bila na mjestu i vremenu gdje ti piše na studomatu i da tamo nije bilo prof i neka ti kaže kad da dođeš na usmeni...ali gotovo sigurno ti je tamo di ti piše na studomatu jer u zadnje vrijeme puno katedri mijenja svoje sobe, a ništa ne ažuriraju na webu...

darija5

Molim pomoc... kod mene u studomatu jos uvjek zvjezdica pod upisane godine... malo mi cudno da bas toliko treba da oni provedu taj upis... pa da li je jos kod nekog tako ili bi se ja mozda trebala javit u referadu mozda im nesto nije jasno...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks