Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
prijava i odjava ispita(48h prije roka),upisi u rujnu i veljači za zimski i ljetni semestar,evidencija tvojih ocjena i ects bodova,prosjek itd.Pozdrav, može li netko napisati što se sve obavlja putem studomata, samo prijave i odjave ispita ili ima toga više? Čini mi se da sam pročitala da se i upisi vrše putem njega pa mi ništa nije jasno? Ja sam ona stara generacija davno prije studomata pa sam neupućena. Koliko se ispit može odjaviti prije ispitnog roka?
Vezano na ovo, mozda malo glupo pitanje, ali nastavljam od vremena prije studimata. Kada se prijavljuju ispiti? Jos nisu objavljeni datumi prijava, pa da li se prijavljuje bilo koji dan do 48 sati prije ispita, ili postoje tocni datumi, tipa dva tjedna prije ispita kada su prijave? tako je bilo prije studomata. Brine me jer jos nemam index ni podatke za studomat,a nema naznaka da ce biti uskoro gotovi, tj veli Sanja tek u 11. mj ce biti gotovi.prijava i odjava ispita(48h prije roka),upisi u rujnu i veljači za zimski i ljetni semestar,evidencija tvojih ocjena i ects bodova,prosjek itd.
prijave se vrse do datuma koji pise na studomatu (od kad se moze nije odredeno) i to je uglavnom do 6 dana prije roka - ako je rok 10.11. prijave su do 4.11. a mislim da bi svakako to trebali rijesiti do kraja prijava, ako nece bit do kraja tjedna otidi do referade.Vezano na ovo, mozda malo glupo pitanje, ali nastavljam od vremena prije studimata. Kada se prijavljuju ispiti? Jos nisu objavljeni datumi prijava, pa da li se prijavljuje bilo koji dan do 48 sati prije ispita, ili postoje tocni datumi, tipa dva tjedna prije ispita kada su prijave? tako je bilo prije studomata. Brine me jer jos nemam index ni podatke za studomat,a nema naznaka da ce biti uskoro gotovi, tj veli Sanja tek u 11. mj ce biti gotovi.
Pretpostavila sam to,ali mi nije jasno zašto su nam prijave otvorene,a u biti ne smijemo ni prijaviti ni polagati. Ah,nemam riječi. Neću se kockati nikako,ali onda su mogli posložiti kako treba.Ponistit ce sve ispite koji se poloze na takav nacin
ni kod mene nema rokova u 9 mj. ne znam zašto. možda još nisu određeni ili uneseni..Pitanje, zasto mi studomat nudi rokove samo do 6 mjeseca? Za 9. jos nemaju ili?
I kak da ja sad idem na ispit kad ne znam gdje točno u kojoj sobi? :grin:prije bi rekao da stranice faksa nisu ažurirane jer oni govore sanji koji kabinet da im stavi za studomat...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.