AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

maraa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav svima,
Imam pitanje. Ne mogu se nikako spojiti na STUDOMAT. Dobila sam JMBAG i aktivacijski kod za pristup prvi put studomatu...nakon toga traži me lozinku za daljnje korištenje koju nije prihvatilo (stalno mi piše da izmjenim lozinku 6-8 znameki). A lozinka se sastoji od tog broja. Ne mogu si pogledati ni seminare ni nista..ima tko takva iskustva? Hvala :(

~crystal~

Pozdrav svima,
Imam pitanje. Ne mogu se nikako spojiti na STUDOMAT. Dobila sam JMBAG i aktivacijski kod za pristup prvi put studomatu...nakon toga traži me lozinku za daljnje korištenje koju nije prihvatilo (stalno mi piše da izmjenim lozinku 6-8 znameki). A lozinka se sastoji od tog broja. Ne mogu si pogledati ni seminare ni nista..ima tko takva iskustva? Hvala :(
Kad upises jmbag i aktivacijski kod moras izmjenit lozinku koja se mora sastojati iskljucivo od brojeva. (Mozda ti upisujes i slova?)
Nakon toga ti nece vise vrijediti taj aktivacijski kod vec ces se na studomat prijavljivati preko jmbag-a i te lozinke.

IHUZEJ

Kod mene isti slučaj, isto lokalna i diplomski, platila samo upisninu i sada čekamo obavijest o podizanju indeksa, vjerojatno ćemo onda moći na studomat

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Imam pitanje..ostao mi je ispit s 2. godine i kad idem "prijavi ispit" nemam ga u ponudi ali imam ispite s 3g da prijavim ( a znamo za novo pravilo da ih ne mozes polagati )..pitanje kaj sada heheh !!!

martina_sk

Administrator
Imam pitanje..ostao mi je ispit s 2. godine i kad idem "prijavi ispit" nemam ga u ponudi ali imam ispite s 3g da prijavim ( a znamo za novo pravilo da ih ne mozes polagati )..pitanje kaj sada heheh !!!
stvarno nemam pojma. najbolje pitati u referadi. možda je zbrćkano jer još nisu rokovi definirani na studomatu.

Monsoon

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

odi u studomat>podaci o studentu>upisane godine

ako imaš zvjezdicu, to znači ovo:
''Upisi godina označeni sa zvjezdicom (*) nisu obavljeni u cijelosti. Upis će biti obavljen u cijelosti nakon što studentska služba obavi dodatne provjere''

može bit da je radi toga, ali nisam siguran.

viktoria

Jel ima netko da još uvijek ne može ući na studomat,poput mene,iako sam odnijela uplatnicu i indeks na vrijeme?
ja još uvijek ne mogu jer sam se pisala molbu da se prebacim s redovnih na izvanredne. i zvala sam sanju, rekla je da nisam još upisana i da ću biti kroz tjedan dva

vjewerica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja još uvijek ne mogu jer sam se pisala molbu da se prebacim s redovnih na izvanredne. i zvala sam sanju, rekla je da nisam još upisana i da ću biti kroz tjedan dva
ok hvala i ja sam se prebacivala s redovnih za vanredne,pa me to mučilo,meni je rekao tip iz referade da bi trebalo bit uskoro zbog one potvrde koje moramo donijeti u hzzo zbog zdravstvenog

~crystal~

Helllppp!!! Imam dva pitanjca:)
1. Ako nemamo vise zvijezdicu na studomatu kod upisanih godina, indexi su nam gotovi koliko sam skuzila po postovima. Da li mozemo onda otic u referadu ga podic ili moramo pricekati da oni objave na webu kad se podizu indexi. Jel bio vec netko?

2. Hoce li vanredni studenti moci pristupiti polaganju ispita koje su prvi put upisali sad na zimskim rokovima u 2 mjesecu? Konkretno ostala su mi 3 ispita (predmeti smjera) i htjela bi na njih izac u 2 mjesecu. Predavanja za nas vanredne iz istih predmeta su u 3-4 mjesecu tek a i nisu obvezna i predaleko mi je da cekam toliko vremena za polaganje. :/

martina_sk

Administrator
1. Ako nemamo vise zvijezdicu na studomatu kod upisanih godina, indexi su nam gotovi koliko sam skuzila po postovima. Da li mozemo onda otic u referadu ga podic ili moramo pricekati da oni objave na webu kad se podizu indexi. Jel bio vec netko?
isto mislim da to znači da je upis izvršen do kraja. bili su neki već podignuli indeks, čula sam tako. tako da odi i ti provjeri.

2. Hoce li vanredni studenti moci pristupiti polaganju ispita koje su prvi put upisali sad na zimskim rokovima u 2 mjesecu? Konkretno ostala su mi 3 ispita (predmeti smjera) i htjela bi na njih izac u 2 mjesecu. Predavanja za nas vanredne iz istih predmeta su u 3-4 mjesecu tek a i nisu obvezna i predaleko mi je da cekam toliko vremena za polaganje. :/
rekla bih da nažalost ne jer sad po pravilima moraš čekati da prođu predavanja. iako, mislim da profesori to baš i ne provjeravaju, a ocjena je jača od svega..

~crystal~

rekla bih da nažalost ne jer sad po pravilima moraš čekati da prođu predavanja. iako, mislim da profesori to baš i ne provjeravaju, a ocjena je jača od svega..
Nis mi nije jasno sad :/
Evo primjer lokalne, ona spada u ljetni semestar, vanrednima su predavanja iz nje bila u 3-4 mjesecu (u to vrijeme nam je uveden studomat) i nismo mogli izaci na ispit iz nje sve dok ne zavrse predavanja redovnima odnosno tek kad je zavrsio ljetni semestar mogli smo ju ici polagati. Dakle morali smo "pricekati" redovne..

Mislim za nas vanredne predavanja nisu obvezna, ne trebamo potpise!

martina_sk

Administrator
Nis mi nije jasno sad :/
Evo primjer lokalne, ona spada u ljetni semestar, vanrednima su predavanja iz nje bila u 3-4 mjesecu (u to vrijeme nam je uveden studomat) i nismo mogli izaci na ispit iz nje sve dok ne zavrse predavanja redovnima odnosno tek kad je zavrsio ljetni semestar mogli smo ju ici polagati. Dakle morali smo "pricekati" redovne..

Mislim za nas vanredne predavanja nisu obvezna, ne trebamo potpise!
ako si prvi put upisala loklanu ne možeš sad polagati već kad predavanja prođu. po pravilniku su predavanja i za izvanredne obvezna i mislim da su od prošle godine uveli pravilo (tj. počeli se pridržavati toga da su predavanja obvezna i za izvanredne) da možeš polagati ispit tek kad odslušaš predavanja.

martina_sk

Administrator
Molim vas da mi netko objasni sto je pisac htio reci! Kako da prijavim nesto do 29.10. ako nisam upisana u studomat jer jos upisuju. Stvarno ne ratumijem. Toliko sam zivcana radi cijele ove zbrke oko upisa da stvarno vise nista ne mogu shvatiti.
ne piše do već od 29.10. do tad će onda valjda srediti sve na studomatu.

Nerea

Molim vas da mi netko objasni sto je pisac htio reci! Kako da prijavim nesto do 29.10. ako nisam upisana u studomat jer jos upisuju. Stvarno ne ratumijem. Toliko sam zivcana radi cijele ove zbrke oko upisa da stvarno vise nista ne mogu shvatiti.
-do 29.10. će referada uspostaviti na Studomatu mogućnost prijave ispita

znači da ćeš od toga datuma moći prijaviti normalno ispit putem Studomata

Darijana

pozz da li ima netko da ne moze prijaviti građansko na studomatu? ja mogu prijaviti sve upisano osim građanskog???kraj građanskog mi kod upisa piše upisana komponenta a kod ostalih odslušan predmet, a sve sam upisivala i prosle godine???

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks