niriana
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
misliš na onu plavu curu?isto neki mrgud...evo, sad ne neka nova tetka došla (u 10), možda bude ona bolja![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
misliš na onu plavu curu?isto neki mrgud...evo, sad ne neka nova tetka došla (u 10), možda bude ona bolja![]()
živio govornik :luxhello:Dragi kolege i kolegice studomat cemo dobit Kad na vrbi zasvrbi LOL LOL
jesi li spreman/voljan to pomoć ostvariti?Kad na vrbi zasvrbi
jedan stariji student mi je rekao da ako hocemo/imamo volje da si sve mozemo ostvarit...jesi li spreman/voljan to pomoć ostvariti?
da, zato su mi super prijavnice, nekada sat vremena prije ispita ne znam hoću izaći ili ne pa to super dođe :laughing:Preko prijavnica je zeznuto prijavljivati ispite onima koji nisu iz Zagreba ali prednost im je što ne moraš ništa odjavljivati pa se stigneš predomisliti u zadnji tren,što isto nije loše..
Sta mislis da se vec ne bi ode naveliko govorilo o novostima? Samo ce biti da taj dan jos nije dosa. :sad:jel imam kakvih novosti o studomatu?
Siguro da je da ima mogucnosti. Triba pitati ima li neko volje da tu mogucnost sporvede u rad. Za studente iz Zg je to tako-tako, ali nama iz drugih krajeva domovine bi jedna takva mogucnost super dosla.jel postoji kakva mogućnost da i mi konačno možemo tako prijavljivat ispite???
Na stranici fakulteta i dalje stoji da samo studenti PRVE godine. www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studijOK, ako sam dobro shvatila ili načula, sada SVI za rok u veljači prijavljujemo preko studomata?
vjerojatno je još prerano za prijave ispitaJa sam parcijala druge, isla sam po sifru za studomat, ali nemogu prijavljivati ispite uopce.Neznam, valjda tek ispite za 4 mj prijavljujemo tako, tako sam procitala negdje da je netko napisao.
Ne, odma prijavljuješ preko studomata.Ja sam parcijala druge, isla sam po sifru za studomat, ali nemogu prijavljivati ispite uopce.Neznam, valjda tek ispite za 4 mj prijavljujemo tako, tako sam procitala negdje da je netko napisao.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.