AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

gricka vjestica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Slažem se...al to nije baš čiri bu - čiri ba :rolleyes:

i znanstenici, rade na nekim pokusima godinama, danima satima, i onda tek uspiju....

kylie27

Ako će biti kakva peticija za studomat,... rado ću se odazvati,.. to bi bilo zakon,... neda mi se zbog prijave ići u ZG,.... :happy:

frend

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Preko prijavnica je zeznuto prijavljivati ispite onima koji nisu iz Zagreba ali prednost im je što ne moraš ništa odjavljivati pa se stigneš predomisliti u zadnji tren,što isto nije loše..

Sonia

Preko prijavnica je zeznuto prijavljivati ispite onima koji nisu iz Zagreba ali prednost im je što ne moraš ništa odjavljivati pa se stigneš predomisliti u zadnji tren,što isto nije loše..
da, zato su mi super prijavnice, nekada sat vremena prije ispita ne znam hoću izaći ili ne pa to super dođe :laughing:

myra

hm, ajmo bit iskreni...ne znam baš koliko puno dobivamo time da u zadnji čas odustajemo. samo si rastežemo muke bespotrebno. ne znam kak vi, ali ja u većini slučajeva i počinjem učiti u zadnji čas tako da nije ni čudo da se odustaje u zadnji čas. činjenica je da moramo sjesti i učiti-primit se posla ako mislimo završit faks. sumnjam da su naši (bivši) cijenjeni kolegice i kolege završili faks u zadnji čas odustajući...

a u prilog studomatu ide i činjenica da ima prilično ljudi koji nisu iz zagreba, ili (poput mene) koji rade (većinom ujutro dok se prijavljuju ispiti) tako da bi dobrodošao studomat...

na kraju krajeva, sve ima svoje prednosti i mane, pa tako i naš studomat...zar nije tako?

:cool:

Maya21

jel imam kakvih novosti o studomatu? jel postoji kakva mogućnost da i mi konačno možemo tako prijavljivat ispite???

Robi A.

jel imam kakvih novosti o studomatu?
Sta mislis da se vec ne bi ode naveliko govorilo o novostima? Samo ce biti da taj dan jos nije dosa. :sad:

jel postoji kakva mogućnost da i mi konačno možemo tako prijavljivat ispite???
Siguro da je da ima mogucnosti. Triba pitati ima li neko volje da tu mogucnost sporvede u rad. Za studente iz Zg je to tako-tako, ali nama iz drugih krajeva domovine bi jedna takva mogucnost super dosla.

Zilla

potepuh
Re: Skripte, knjige za brucoše?

nisam znala di bi pitala al pretpostavljam da dosta ljudi prati ovu temu pa eto.. zanima me dali mi imamo studomat? ak imamo, koga treba tražiti jmbag? probala sam pronaći sama odgovor al sam se sva zbunila sa starim postovima xD

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam parcijala druge, isla sam po sifru za studomat, ali nemogu prijavljivati ispite uopce.Neznam, valjda tek ispite za 4 mj prijavljujemo tako, tako sam procitala negdje da je netko napisao.

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolege,može li mi netko od vas koji ste već pristupili studomatu reći do kojeg se datuma može prijaviti prvi rok u veljači iz sociologije?

Hvala!

Ja sam parcijala druge, isla sam po sifru za studomat, ali nemogu prijavljivati ispite uopce.Neznam, valjda tek ispite za 4 mj prijavljujemo tako, tako sam procitala negdje da je netko napisao.
vjerojatno je još prerano za prijave ispita

marionette

Ne, odma prijavljuješ preko studomata.

arizona

Što se tiče prijave ispita putem studomata, navodno bude dopuštena ta mogućnost otprilike tjedan dana prije roka za prijavu određenog ispita.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks