Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da a uz zahvalu posalji peticiju novu za odgodu dekanskog hahahahakolegica xxx mi je predložila da pošaljem pismo zahvale, odnosno više nešto kao rečenicu-dvije zahvale pročelnici i vijeću zbog toga što su nam odobrili molbu, napominjem samo da mogu poslati njoj, ali ne i na cijelo vijeće. što mislite o tome, da pošaljem ili...
šalji:happy:kolegica xxx mi je predložila da pošaljem pismo zahvale, odnosno više nešto kao rečenicu-dvije zahvale pročelnici i vijeću zbog toga što su nam odobrili molbu, napominjem samo da mogu poslati njoj, ali ne i na cijelo vijeće. što mislite o tome, da pošaljem ili...
Al ne srcedrapajuće...neštu u pravnom duhu dopisa...kolegica xxx mi je predložila da pošaljem pismo zahvale, odnosno više nešto kao rečenicu-dvije zahvale pročelnici i vijeću zbog toga što su nam odobrili molbu, napominjem samo da mogu poslati njoj, ali ne i na cijelo vijeće. što mislite o tome, da pošaljem ili...
mislim da je to super ideja... ipak nam ovo puno puno znači, dali su nam drugu šansu...Al ne srcedrapajuće...neštu u pravnom duhu dopisa...
nekima ne drugu već stotu:laughing:mislim da je to super ideja... ipak nam ovo puno puno znači, dali su nam drugu šansu...
I ja se slažem sa dopisom...bez obzira što smo se mi izborili za to, ali ipak je prevagnula njihova dobra volja i zalaganje da nam produže!! :happy:kolegica xxx mi je predložila da pošaljem pismo zahvale, odnosno više nešto kao rečenicu-dvije zahvale pročelnici i vijeću zbog toga što su nam odobrili molbu, napominjem samo da mogu poslati njoj, ali ne i na cijelo vijeće. što mislite o tome, da pošaljem ili...
Ma moraš nekaj ispuniti ( čini mi se da su mi to dali u referadi) i ostaviti index par dana da ti pročelnica odobri prelazak... Tako je bilo kad sam ja prelazila na izvanredno i mislim da bez obzira da li moraš ili ne prijeći postupak je vjerojatno istihvala kolegi montani na sudjelovanju i trudu!
"Upisi za redovite studente traju do 20. listopada 2010.
Do tog datuma dužni su se upisati svi redoviti studenti, uključujući i studente koji prelaze sa redovitog na izvanredan studij.
Mole se studenti da odmah nakon završetaka dekanskog roka pristupe upisima kako se sredinom i krajem mjeseca ne bi stvarale nepotrebne gužve u studentskim referadama.
Upisi za izvanredne studente traju do 29. listopada 2010."
za cijenu za nas još ne piše ništa ili barem ja nisam još ništa našla
i jedno pitanje: meni sad ističe 6 godina redovitog studiranja i prelazim na izvanredno, da li trebam ispuniti molbu ili to ide "automatski" pošto mi iz članaka pravilnika nije baš jasno? ako netko zna - pomagajte!
hvala
Nema posebnih rokova za stari program, izlaziš na rokove ''za bolonju''.Evo ako nekome pomogne informacija, ja danas bila na upisu apsolventske po starom programu 1950,00 kn. :happy:. Imam jedno pitanjce, trazila sam u skriptarnici vodic sa rokovima za 2010/11 godinu. Unutra su rokovi samo za bolonju.Mi po starom programu prijavljujemo i izlazimo na rokove kad i bolonjci? Mozda glupo pitanje, ali htjela bih biti sigurna, hvala
Hvala na odgovoru. Ja sam redovni student, a proslu godinu sam bila u mirovanju (samo nisam uplatila).Nema posebnih rokova za stari program, izlaziš na rokove ''za bolonju''.
A daj mi reci, jesi i ovu akademsku godinu platila? Znači, 2009/2010.
Jer mislila sam da i apsloventska godina vrijedi 2 godine, za izvanredne studente.
moja kolegica je platila ovu godinu (uskoro prošlu) i rekli su joj da sad ne mora platiti 2010./2011. (izvanredan student)A daj mi reci, jesi i ovu akademsku godinu platila? Znači, 2009/2010.
Jer mislila sam da i apsloventska godina vrijedi 2 godine, za izvanredne studente.
Evo ako nekome pomogne informacija, ja danas bila na upisu apsolventske po starom programu 1950,00 kn. :happy:. Imam jedno pitanjce, trazila sam u skriptarnici vodic sa rokovima za 2010/11 godinu. Unutra su rokovi samo za bolonju.Mi po starom programu prijavljujemo i izlazimo na rokove kad i bolonjci? Mozda glupo pitanje, ali htjela bih biti sigurna, hvala[/QUOT
Da li možda znaš ako ti ostane samo diplomski koliko se plaća produženje?
puno hvala
e to i mene zanima.Evo ako nekome pomogne informacija, ja danas bila na upisu apsolventske po starom programu 1950,00 kn. :happy:. Imam jedno pitanjce, trazila sam u skriptarnici vodic sa rokovima za 2010/11 godinu. Unutra su rokovi samo za bolonju.Mi po starom programu prijavljujemo i izlazimo na rokove kad i bolonjci? Mozda glupo pitanje, ali htjela bih biti sigurna, hvala[/QUOT
Da li možda znaš ako ti ostane samo diplomski koliko se plaća produženje?
puno hvala
tu su 2 mogućnosti.
ako nam odrede da možemo diplomski polagati tokom cijelog 10 mj onda samo 250,00kn a ako odrede da moramo upisati produžetak za diplomiranje onda 500,00 kn
Bila sam zvala referadu jučer da pitam da li se šta zna. Nisam stigla ni postaviti pitanje a odmah sam dobila odgovor da još ništa ne znaju, da će cijenik biti objavljen za 2-3 dana, a danas sam bila na faksu i teta Mirjana u 8-ci nije bila najbolje volje pa nisam ni ušla.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.