AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Stari program: Produžimo rok do kojeg moramo diplomirati!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne mogu tipkat od sreće hahahaha :jumping::zivili::yahoo:
imam sto pitanja, ali nema sad veze, pao mi je kamen sa srca pa da malo uživam u tom osjećaju :laughing:
hvala svima!!! hvala kolegici xxx na brzo objavljenoj informaciji! :zivili:

mica

jeeeeeeeeee,moram grijat stolicu kako god znam dosta ljenčarenja a naravno radno i građansko će mi popit mozak ali šta je tu je .))))

elvie

weeeeeeeeeeee hvala na infoooo

znam da sad nije vrijeme za pitanja ali evo zanima me ako mi ostane 1 ispit, a ostat ce,.. jel moram sve placati i koliko ili mogu pisat molbu marceticki? jel bilo nekog govora o tome?

jadra

weeeeeeeeeeee hvala na infoooo

znam da sad nije vrijeme za pitanja ali evo zanima me ako mi ostane 1 ispit, a ostat ce,.. jel moram sve placati i koliko ili mogu pisat molbu marceticki? jel bilo nekog govora o tome?
i ja se sad pitam kako će to naplatiti, po starom (1950kn za apsolventsku) ili po bodovima ispita koji su nam ostali ili kako već...
ali u svakom slučaju, jel ne možeš riješiti na dekanskom taj ispit pa da platiš samo diplomski?

elvie

i ja se sad pitam kako će to naplatiti, po starom (1950kn za apsolventsku) ili po bodovima ispita koji su nam ostali ili kako već...
ali u svakom slučaju, jel ne možeš riješiti na dekanskom taj ispit pa da platiš samo diplomski?
pa imam postupovno i gradansko..postupovno mislim sad dati na dekanskom (to sam naucila) a gradansko znam pola ispita (opci dio, nasljedno i pocinjem mrljit stvarni dio) kaj ne budem stigla sve jer jer ok vec 4.10.

ufff valjda ce bit samo apsolventska do do sad 2000 kn...ali jer nam je produzeno...samo onak 1 ispit c emi ostat i diplomski :(
za diplomski zanma da se placalo 5oo kn samo ako je ostao

anaya

Dragi moji rok nam je PRODUŽEN do 30.09.2011. jeeeeeee, ipak smo uspjeli... :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

...ovim putem zahvaljujem svima koji su pomogli da nam akcija zaživi - anayi, jadri, montani, suzyc, predsjednici i članovima udruge studenata i svima ostalima - bolonjcima i nebolonjcima koji ste stavili svoj potpis na peticiju

p.s. odobren je i dekanski koji mogu koristiti i studenti po starom programu
Hvala tebi draga kolegice što si pokrenula sve to i što smo zajednički uspjeli izboriti produljenje, a sad svi za knjigu i do riješimo to što nam je ostalo!!! :laughing::happy::crazy:

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:trio::jumping::fellow::wav:boli me briga koliko ce mi naplatiti, boli, boli... ljubim vas sve, jao meni, ja sam presretna... ne znam sto reci... hvala svima koji su dali svoj obol ovoj akciji. placam pivu, kavu, sto god... boze dragi, huhu...:wav:prehistericna sam sad, javim se kasnije sa razumnim komentarima i pitanjima, idem se nekao zavuci u kut i plakati od srece.

lola27

...u referadi nemaju pojma...:p imam jedan ispit do kraja i moram sad na komisiju...pitam koliko ću morati platit eventualno godinu i odgovore mi - ako padnete,dobit ćete zabranu polaganja tri mjeseca,pa ćemo se dogovorit koliko ćete morati platit... ali o tome poslije ispita...

inace jako sam sretna sto smo uspjeli, i veliko hvala nasim kolegicama koje su se za ovo zauzele... xo

jadra

"Sutra je rok za svih prijavu ispita. Samo sutra. Ispitni rokovi su od 4-7.10." - ako niste pročitali na portalu, važna informacija!

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
"Sutra je rok za svih prijavu ispita. Samo sutra. Ispitni rokovi su od 4-7.10." - ako niste pročitali na portalu, važna informacija!
i danas popodne od 15-16 su prijave ako neko stigne

jadra

ufff valjda ce bit samo apsolventska do do sad 2000 kn...ali jer nam je produzeno...samo onak 1 ispit c emi ostat i diplomski :(
za diplomski zanma da se placalo 5oo kn samo ako je ostao
tebi se isplati i ako uvedu ovo plaćanje "novo" po bodovima... jer ti ostaje građansko 6.5 bodova i diplomski mislim da je 9 bodova = 15.5 bodova x 50kn za apsolvente!

elvie

tebi se isplati i ako uvedu ovo plaćanje "novo" po bodovima... jer ti ostaje građansko 6.5 bodova i diplomski mislim da je 9 bodova = 15.5 bodova x 50kn za apsolvente!
mislis da ce touvesti???
ja prije mislim da ce nas oderat za novce nego da manje platimo ...

alani

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing
Ne znam uopće kaj bi rekla osim da sam presretna u ovom trenutku.

Hvala xxx i jadri i svima ostalima koji su odradili najveći dio posla oko ove akcije, cure hvala vam.

herz

HURRRRRRAAAAAAA!!! HVALA svima koji su potpisali!!! a svim kolegama kojima je ostao jedan ispit držim najveće fige! Eto vidite, ako nešto lijepo i pristojno zamolimo, sigurno ćemo to i dobiti!!

jadra

mislis da ce touvesti???
ja prije mislim da ce nas oderat za novce nego da manje platimo ...
ne znam, stvarno ne znam... neki bi platili više, neki manje, ovisi koliko ispita je kome ostalo i koji ispiti... saznat ćemo ovih dana sigurno, ma glavno da se produžio rok i nema bolonje i dodatnih ispitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (kak je freya rekla idem se zavuć u neki kut i plakat od sreće lol) :jump1:

irenas

i ja se zahvaljujem svima koji su pokrenuli i realizirali ovu akciju,ljudi bez vas nebi bilo ništa...hvalaaaaaa...ako netko sazna nešto u vezi upisa i plačanja,neka ovdje napiše !!! dali plačamo po bodovima ili onih 1950 kn ???hvala :))))))))))

martina ks

Hvala svima koji su se angažirali oko toga da se rok produži. Ja vam od srca svima želim da čim prije date preostale ispite i da čim manje platite. Ja imam samo za diplomirati i zanima me ako netko zna koliko trebam platiti za diplomski

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks