AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Socijalna politika

ivana4

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
evo danas sam prošla kod prof.Zrinščak :boldblue:

pitao me: socijalna prava, religija i rat , izabrala sam obiteljsku politiku pa me iz tog dijela pitao - obit. i populacijska politika, ekonomska i ekološka politika prema obitelji

preporučujem ovaj predmet za izborni jer je literatura lako pamtljiva,zanimljiva, nema toga puno, na ispitu u principu ispituje po podnaslovima i profesor je super ;)

SRETNO!!

Macko

Prof.Zrinšćak je vrlo ugodan , atmosfera ok, ispitnije težak, literature nema puno (za drugi dio sam uzeo nezaposlenost) i može se u par dana to naučiti. ja sam prošao ,dobio sam 4. svakom preporučam ovaj predmet za izborni.

ivana4

dal se smiju prvo izborni rješavati,il treba prvo lokalnu i upravno postupovno
smiješ prvo izborne rješavati...možeš si posložiti ispite po rokovima kako hoćeš, bitno ti je jedino za upp da prvo trebaš riješiti vježbe da bi mogla na ispit,što si već možda i riješila ako si bila na predavanjima ;)

ivana4

smiješ prvo izborne rješavati...možeš si posložiti ispite po rokovima kako hoćeš, bitno ti je jedino za upp da prvo trebaš riješiti vježbe da bi mogla na ispit,što si već možda i riješila ako si bila na predavanjima ;)
..i da...za poredbeno ustavno isto trebaš odslušat predavanja, jer je kolegice poslala doma sad sa zadnjeg roka... napomena-to govorim za izvanredne, za redovne ne znam kak ide ;)

25mirjana

:dry:

izvanredan sam,a na poredbeno ustavnom isto imamo zadatak da ga kod kuće napišemo ,a za nomotehniku dal normalno prijavim ispit kad su prijave dođem na predavanje i onda dobijem za rnapisat zadatak kod kuće i dal za nas izvanredne vrijedi ono da se moramo onih par stranic naučit da to pita

:shocked:

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
:dry:

izvanredan sam,a na poredbeno ustavnom isto imamo zadatak da ga kod kuće napišemo ,a za nomotehniku dal normalno prijavim ispit kad su prijave dođem na predavanje i onda dobijem za rnapisat zadatak kod kuće i dal za nas izvanredne vrijedi ono da se moramo onih par stranic naučit da to pita

ako si po starom programu onda prijaviš ispit iz nomotehnike i ne pišeš zadatak nego odgovaraš gradivo iz knjige
ako si po bolonji onda samo napišeš zadatak i ništa ne odgovaraš niti prijavljuješ već predaš zadatak kad ga napišeš u referadi kod Sanje,zadatak možeš naći na stranici od veleučilišta pod stručni studij javne uprave,treća godina

Ena.zg

Pitanja su bila- socijalna mobilizacija ,razvoj socijalne države ,religija i rat, socijalna sigurnost ,socijalna zaštita ,socijalno osiguranje; iz odabranog poglavlja pita jedno do dva pitanja ,prof je ok;pita po podnaslovima

Kiki_p

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
U srijedu sam položila socijalnu politiku,prof me pitao:
1. Odnos socijalne i ekonomske politike
2. Socijalnu mobilizaciju
3. Profile obiteljske politke nabrojati i objasniti ekonomsku i ekolosku komponentu obiteljske politike,ona tri slucaja objasniti
Neka pitanja od kolegice kojih se sjecam su:
Razlika obiteljske i populacijske poltike,socijalna prava,pravni pristup uređenju obiteljskih odnosa,obiteljske politke s obzirom na status hranitelja.
Sretno svima!

nea

Zanima me jel netko bio na ovom ispitu sad 7.-8.2. i ako da, koja su pitanja bila? Unaprijed hvala! :happy:

noireht

Zanima me jel trebamo učit od str. 1-39., 131-168. + dva poglavlja po izboru ili samo 1-39. te jedno poglavlje?

Hvala!

nea

Današnja pitanja: razlika između socijalne i ekonomske politike, religija i rat kao faktori razvoja socijalne politike, profili obiteljske politike prema Gauthieru i petica u indeksu :laughing:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks