AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Skripte, knjige za brucoše?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

redruM

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Prodajem original knjigu Uvod u politologiju, autori: Axford, Browning, Huggins, Rosamond, Turner.

Dogovor i ostatak pitanjca na pm, fala.

outsidespace

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prodajem knjigu iz građanskog prava,izdanje iz 2007 i dajem 2 skripte uz to,za daljnje informacije javite mi se na pm

Oceansoul

Prodajem knjige (originali) jako očuvane : Sociologija, Politologija,Javna uprava-nastavni materijali.. HITNO!! Jako povoljno..

laminat

Prodajem knjige za financiranje,informatiku i ustav,politologiju te uvod u dip..
Sve ostale informacije za potencijalne kupce bilo koje od navedenih knjiga primam preko privatne poruke :laughing:

redruM

Našo doma original knjigu Uvod u politologiju koju sam mislil da je prodana -.- pa ono ako ima nek0 da mu treba postaj tu il pm. za dog

Tati

Ja bih trebala knjigu,ako može, javi...

prodajem knjige za upravni smjer.
engleski obje knjige, uvod u drzavu i pravo obje, politologiju, ustavno pravo, informatiku.malo su podvlacene..ne jako:crazy:
Meni treba za: ustavno pravo, uvod u državu..., informatiku, ako nema druge može i kopija knjiga...

javi!!

majena

ima li netko knjige iz informatike, obje iz financiranja i iz ustava, , tj. da nisu iscrtane i išarane bar ne jako, da vidim pročitati :) Ako netko ima nek mi se javi na pm i zanima me cijena i godina izdanja knjiga...

Marinica

prodajem knjige iz uvod u državu i pravo, sociologije, informatike, bankarstva.
informacije na pm

laminat

Prodajem knjige iz uvoda u dip,politologije,engleskog i nauke..:laughing:

Svi upiti na PP

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks