AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Računovodstvo I.

beba2510

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
e jel mi netko može reći dal je moguće dobit potpis na samom ispitu... jedino iz rač nemam..a na taj ispit još samo izlazim..il da odem na konzultacije, al ko zna kad ću je ja ulovit na ekonomiji.. -_-

pitija

e jel mi netko može reći dal je moguće dobit potpis na samom ispitu... jedino iz rač nemam..a na taj ispit još samo izlazim..il da odem na konzultacije, al ko zna kad ću je ja ulovit na ekonomiji.. -_-
i mene to zanima, mislim da cu doci na ispit...jer ne znam kad su konzultacije, ako saznas, molim te javi..

beba2510

ljudi nemojte se zamarati knjigom, učite iz skripte prvi dio, a za drugi dio dovoljno je znati osnovne definicije iz knjige npr kalkulacija, ovisni tošak, marža, maloprodajna cijena... Vrte se jedna te ista pitanja, tu ih je netko niže napisao, ja sam učila samo po tome teoriju i prošla... U ispitu su dva zadatka: knjiženje i evidencija trgovačke robe... Meni je zadatak sa bilancom bio teži, znači treba sastaviti bilancu i razvrstati pojmove, mislim da je trebalo izračunati kapital ili tak nešto... a kad se to prođe usmeni je čista formalnost, ili vas ne pita ništa, ili postavi jedno pitanje-dva koje niste znali u testu...
a jel usmeni isti dan ili će tek u ponedjeljak biti? trbala bi znat jer radim..pa ako netko zna.. :)

Katara

a jel usmeni isti dan ili će tek u ponedjeljak biti? trbala bi znat jer radim..pa ako netko zna.. :)
Mislim da je usmeni bio u vrijeme konzultacija, ne sjećam se sad više točno... Ali obavjestit će vas profa na pismenom.
I sretno!

emma lea

ajde neka netko napiše kak je bilo danas na ispitu,jel su bila teška pitanja? kad je usmeni? plizzzz
:blushed:

anka

isuse boze ja se vec prepala da je danas bio

ej,jel neko zna rijesit onaj zadatak... ako zna nek se javi...

malaplava1

ne sutra je u 10 dvoran 9 u gundulicevoj

ej,jel neko zna rijesit onaj zadatak... ako zna nek se javi...
jeli mislims na 4 zadatak os da ti ga posalje na pm ili mail?

ne sutra je u 10 dvoran 9 u gundulicevoj

jeli mislims na 4 zadatak os da ti ga posalje na pm ili mail?
a i imas rijesenje od 4 zadatka tu u nasaoj skriptarnici

anka

samo da jos nesto pitam,bilanca koja bude u ispitu bude obicna bilanca ili nesto teze od toga?? i jesmo li mi stvarno imali predavanja i vjezbe svih onih zadataka iz skriptarnice???

beba2510

ej ljudi , kako je prošlo na ispitu? jel se neko sjeća tipa pitanja? ja sam malo zaspala pa nisam stigla na ispit..a jako bi mi pomoglo da mi kažete što je više moguće...i držim svima fige..hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks