AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Pomozite nam dopuniti Skriptarnicu

Ako imate skripte kojih još nema u našoj Skriptarnici foruma , pošaljite ih na [email protected] .

Svaka poslana skripta može pomoći drugim kolegama u učenju i pripremi ispita.

Projektni menadžment

medo brundo

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ej hej, jel itko izasao na rok sad u sestom mj? i dali ima neka dobra dusa koja bi mi pomogla oko projekta posto nisam isla na predavanja di mogu nac kak to treba izgledat i tak sta treba sve napisat ☺

maria

Ej hej, jel itko izasao na rok sad u sestom mj? i dali ima neka dobra dusa koja bi mi pomogla oko projekta posto nisam isla na predavanja di mogu nac kak to treba izgledat i tak sta treba sve napisat ☺
[/Q
Mogu ti ja poslati na mejl svoj projekt koji sam pisala sad u 6mj na roku :)

monalisa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel ima itko da je prijavio rok 23,6 i da ceka evo vec pola sata na zadatak?
Ja sam isto, i još par kolega. Nitko nije dobio mail sa ispitom. Slala sam mail profesorici i Sanji u referadu, odgovora nema. Ovo je baš neprofesionalno staviti da je u 15 h ispit i onda ne obaviti ga niti ikome išta javiti. Na fejsu je grupa i kolegica napisala da su zvali profesoricu da je ostala zatečena i nedorečena. Očito je zaboravila, baš sam svaki dan sve ljutija na ovaj fakultet i ne kolegijalnost i na svakodnevno nailaženje nepravilnosti. I kome se žaliti? I što sad, rok propada?

medo brundo

Ja sam isto, i još par kolega. Nitko nije dobio mail sa ispitom. Slala sam mail profesorici i Sanji u referadu, odgovora nema. Ovo je baš neprofesionalno staviti da je u 15 h ispit i onda ne obaviti ga niti ikome išta javiti. Na fejsu je grupa i kolegica napisala da su zvali profesoricu da je ostala zatečena i nedorečena. Očito je zaboravila, baš sam svaki dan sve ljutija na ovaj fakultet i ne kolegijalnost i na svakodnevno nailaženje nepravilnosti. I kome se žaliti? I što sad, rok propada?
ne propada kolegice, ja sam dobila na mail maloprije sigurno ste i vi,podijelila je zadatak..
mislila sam da sam sve dozivila na ovom faksu al uvijek me opet iznenade

monalisa

ne propada kolegice, ja sam dobila na mail maloprije sigurno ste i vi,podijelila je zadatak..
mislila sam da sam sve dozivila na ovom faksu al uvijek me opet iznenade
Evo jesam i ja. Pa mislim satima čekamo i ništa. Profesorica kaže da je pao server. Al dobro bar nam je dala vremena do sutra.

monalisa

Ispitno pitanje bilo je napraviti projektni prijedlog za online nastavu za osnovne ili srednje škole u Zagrebu. Dobila sam 4. Prijedlog je sadržavao naslov, aktivnosti, lokaciju, kvalitetu, rizike, okruženje, lokacija, vremenski rok, troškovi. Pa smo morali razraditi po toj temi i poslati profesorici. Evo i ispit je rješen. Ovo je lagan predmet.

Tonx990

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav,

obzirom da nisam bila na predavanjima i ne znam puno o ovome predmetu, može li mi molim vas netko poslat primjer svojeg riješenog ispita iz ovog predmeta čisto da vidim kako bi to otprilike trebalo izgledati :)

Moj mail je [email protected]

Puno hvala!

Tourniquet

jane doe.
Ne, prof je jednostavno zaboravila. Napisala sam joj mail i rekla mi je da napišem moju projektnu ideju, sa 45 min zakašnjenja..
Tak da znate kaj vas čeka :rolleyes::rolleyes:

Eriatarka3103

Ispit iz Projektnog menadžmenta, došli smo skoro svi upisani u godinu.

Ispit održan na institutu 31.05. Profesorica nam je dala komad papira na kojem je pisalo cilj, svrha, financije, aktivnosti, rezultati i još nešto i link na kojeg da odemo i ispišemo po jednu rečenicu o tom projektu za navedene stvari. Riječ je bilo o KEEP ON projektu.

Rekla je da oni koji su pisali projekte na predavanju - će dobiti 4 ili 5, ostali se bore za druge ocjene.
Ako niste bili na predavanju, možete joj naknadno poslati svoj projekt.

ANA1003

Završna ocjena se sastoji od:

*Pisanja samostalnog projekta ( na predavanju bi odradili određene teme i zajednički projekt u grupama, a isto to bi napravili kod kuće na samostalnom projektu koji smo slali profesorici prije idućeg predavanja ) i
*Završnog ispita koji je bio na zadnjem predavanju, smislit još jedan projekt i razradit ga po traženim pitanjima: Naziv, Korisnik, Lokacija, Trajanje, Problem, Relevantnost, Cilj, Svrha, Opis partnerstva, Rezultati, Aktivnosti, Resursi, Troškovi, Održivost.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks