AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pridruzite nam se!

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Drage kolegice i kolege,

Otvaram novu temu na ovom forumu. A to je Udruga studentica i studenata upravnog studija...

Željeli bi da i drugi studosi znaju nesto o nama...A ne da nam sude...

Mi smo mali mravi koji isto tako uce i trude se kao i ostali samo smo pokazali da mozemo napraviti prvi korak...

Mi smo oni koji su pokrenuli prvu peticiju na faksu vezano za nastavak studija...ma puno toga je vec iza nas a da o tom ljudi ni ne znaju...

Zato sve sto Vas zanima vezano za faks, za udrugu i sve ostalo, kazite i mi stojimo na usluzi...

Jos jedna napomena...članovi udruge su i Studenski predstavnici tako da pisite, a mi cemo probati dati odgovor....

SASTANCI UDRUGE su utorkom u 17 i 15 u dvorani II, Gunduliæeva 10, pa dodjite - naša vrata su otvorena.
E-mail: [email protected]

Ispred udruge studentica i studenata upravnog studija - skraćeno UPRAVNI STUDENT

Tiny

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Pridružite nam se!

dovedena u nezavidan položaj skrušeno moram izustiti
DA upadam u bandu

prisežem da
imam časne namjere
ću učiniti sve što je u mojoj moći (?!) da pripomognem zajednici
ću se rado povezati sa drugim studentima
formalno i legalno ispuniti zahtjev i pristupnicu za članstvo
dostojno ispunjavati svoju ulogu kao člana
pa kad je prisega ovako
genijalno domišljata
kako bi čovjek odolio pozivu.. ;)

george costanza

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Boja udruge je žuta. Nisam nadležan za boje, pa stvarno ne znam odgovor zašto žuta.To su kolegice odabrale.
Ivy drago mi je da možemo na tebe računati. ;)

gricka vjestica

žuta kao boja sunca ;) a sunce jest izvor života i topline ;) a zelena je od faksa....jel tak ;)

TINY

Re: Tjedan orijentacije

ćao! A kada se održava sastanak udruge?
Rado bi došla! I ja sam ove godine brucošica.
Pozdrav!!
Sastanci su utorkom u 5 i 15 upravo zbog toga što dosta ljudi iz udruge radi pa ne možemo prije...nadamo da ćeš svratiti...ti i ostali brucoši...i ak šta trebate samo naprijed...
pozdrav

Nina :)

Imam ja pitanje za "udrugare":):
Da li se moze biti nesto tipa "podupiruci clan" Udruge?
naravno da mozes. samo ti fino dodi, budes vidla kak to sve lijepo funkcionira, nitko nikog ne sili na nist, sve je to dobra volja.
svaki doprinos je dobrodosao.:luxhello:
(uf,sto sam nadobudna danas)

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

naravno da mozes. samo ti fino dodi, budes vidla kak to sve lijepo funkcionira, nitko nikog ne sili na nist, sve je to dobra volja.
svaki doprinos je dobrodosao.:luxhello:
(uf,sto sam nadobudna danas)
pitala sam zato sto nisam iz zg-a i sumnjam da bih se mogla posvetiti Udruzi poput punopravnih clanova. ali svakako sam za vasu stvar:luxhello:

the one

Dio ekipe nije iz Zgb-a, a to ti nema veze jerbo nam je emajl glavno sredstvo komunikacije a od kada smo otkrli SMS, a kako stvari idu i telekonferncije nam nisu daleko!
bitno je biti kreativan!

Nina :)

eto,totalno sam tuzna kaj nisam danas bila na sastanku. :( :( :(
prokleta informatika.
nadam se da ste se lijepo zabavili.
i nest korisno napravili uz to :D

gricka vjestica

ja sam isto debelo kasnila, al eto kako tiny kaže u susjednoj temi NE ODUSTAJEM ;) volja čini svoje, i kad znaš da te čekaju kolege, tj. dobro društvo, čak je i koji km/h više od dopuštene u tom slučaju zanemariv ;)

bob, nama nije važno di se satanci odžavaju, mi se sve dogovorimo i kolektivno se o svemu odlučuje....dobro ljudi to je studentska udruga, a ne partija kako bob kaže....uf :confused:

netko se sjeti tako kad moram reći pljuvati po nećemu a nema pojma (kao što su se graškici našoj obratili) !!! eto kako me george skupa s ostalima tamo branio...samo da vam kazem....sve sam ispite položila uz njih (STUDENSKU udrugu)

i kako miklja kaze: uzdravlje ;)

george costanza

prvi stavak čl. 11 našeg statuta:

Student koji želi postati redovni član, podnosi usmeni ili pismeni zahtjev Upravnom odboru koji donosi odluku o prijemu u članstvo

the one

razjasnimo neke stvari:
1. netko je zadnje 4 godine molio i zicao spustanje praga i prebacivanje ispita
2. neko je pisao dopise procelniku za uvodenje vise kolokvij i seminara
3. netko je organizirao dvije orijentacije brucosa
4. netko je organizirao brucosijadu
5. netko je sjedio na svim sjednicama na faksu zadnje 3 godine
6. netko je organiziro stand na smotri sveucilista, zadnje 2 godine
7. netko je molio zicao i kumio procelnika da dobimo onaj plavi touch screen u hodniku kojeg sada ekipa grupno siluje.
8. netko je molio i kumio lika iz inf. da stavi nove rokove na web veleucilista
9. netko vec tri godine tuli kako nam trebaju studomati, znate kaj su nam rekli, da je to pasee da nam treba sustav prijave ispita mobitelima.
10. kolegica je skupila 1 000 potpisa za nastavaka studija
11. netko je oranizirao stand na danu karijera 25.10. smo drugi puta partneri.
12. netko je oranizirao studentske izbore 2 puta
13. netko je organizirao strucne tribine sa gostima ili izlagacima Bjelis, Verdris, Pavic, Kopric, Piculjan, Marcetic, Jelicic, Magdalenic, moj posao...
14. netko je organizirao strucne radionice kako pronaci posao, promjeniti posao...
15. netko je organizirao repku faksa na malom nogometu
+ stvari o kojima se ne prica.
netko je sve to napravio.

imam potrebu to napisati cisto da znamo o cemu pricamo.

Miklja

pitam se tko sacinjava upravni odbor?
Članovi Upravnog odbora:

Damir Mikolji - predsjednik
Jelena Jukić - povjerenik za fakultetski stupanj
Vesna Rajić - studentski pravobranitelj
Mihajlo Krajić - povjerenik za sport
Tihana Krajačić - povjerenik za studentski list

redone

moram i ja komentirat...slažem se da je udruga napravila dosta toga (iako studenti za to baš i ne znaju,a to je jedan od problema).No,isto tako,pa normalno da nešto moraju napravit kad su već u udruzi?!
Bila sam na par tribina,i saznala više-manje što me zanimalo iako je odaziv profesora bio relativno mali.
Svaka čast za mali nogomet (to nisam znala) !
Mene je svojedobno živciralo to kao moljakanje sa spuštanje prag,tj.da prenosimo 3 ispita na treću,a tako je otkad sam ja na faxu,u biti,koliko sam skužila,to je više formalnost nego molba i iščekivanje (a kad je već tako,zašto onda jednostavno ne stave na 3 i bok?),a i kad su svi fakulteti žicali za bezuvjetno,naši su samo rekli:nema šanse (bez peticija,molbi i sl.),tako da su neki ljudi pali na bolonju...
Netko je sjedio na sjednicama...ok,jel ovo ozbiljno?

Samo da napomenem,ne volim da mi se izvlači i podebljava neka rečenica iz konteksta,jer su sve iste važnosti,a ne želim da me se opet krivo shvati:D

the one

Nije bila ideja hvaliti se, nego nacelno reci kako imamo rezultata.

Prica s udrugom je krenula kada smo odlucili prestati kritizirati i poceti mijenjati stvari koje smo kritizirali. Lako je kritizirati mi svi vidimo gdje je problem, ali je tesko promjeniti to.

Prije svake sjednice onaj koji ide na sjednicu, dobije od 4 do7 tocaka koje brani na sjednici to vjeruj mi nije lagano, medu profacima. Na sjednicama se predlagalo smanjenje ispita, uvodenje kolovija i seminara, sport za studente, studomati, novi web itd...
Tako da nije da samo sjedimo, nego zamisli kao ti je uvjeravati profesora da poveca broj kolovija ili vise seminara, nije to bas lagano.
Oprali su nas nekoliko puta zbog snizavanja ispita, a da to nije samo formalnost(mi smo to branili kao stecena prava studenata).
Osobno mislim da je bezuvjetni upis jakooo los, mozda kratkorocno dobar ali dugorocno los, no to je druga tema...

Mutley

Evo ja sam brucoš sa poreznog pa me zanima da li postoji udruga za nas ?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks