AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pridruzite nam se!

orbitrek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bokić

evo ja imam par pitanja,nisam ovo sve čitala pa ste možda već napisali to pa se unaprijed ispričavam

da li su tamo dobrodošli i izvanredni studenti? :happy:
razmišljam si...ponekad bih i otišla tamo da vidim kako je to,no bed mi jer ne znam nikog :crazy:
kako izgleda otprilike tako jedan sastanak?
tnx mishi na lijepim riječima
ukratko
status- redovni ili izvanredni - nije bitan
svi su dobrodošli
ti si dobrodošla:happy:

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nepravednosti na faksu

Mislim da naša udruga studenata treba poduzeti nešto da se kao:1.produži rad referade(recimo puno ljudi radi koji istodobno studiraju,pa osim što moraju uzeti slobodan dan zbog ispita,trebaju uzimat slobodno zbog prijave ispita ili tri dana tražit okolo tko bi im prijavio ispit).2.stavit sandučić u koji će se ubacivat prijavnice,3.mi jako puno plaćamo školarine,pa mislim da je uprava fakulteta dužna zaposliti nekog mlađeg,odnosno bržeg i fleksibilnijeg za rad u referadi,toliko ljudi je samo na našem faksu koji bi sigurno htjeli takav posao,ja sam prva koja bi se javila.Nisam upućena da li se već netko bavio ovom tematikom ,ali to je definitivno stavka koja zahtjeva promijenu.Godinama mi tupe o modernizaciji uprave ,a na faksu situacija grozna.Nemam ništa protiv teta u referadi, ali vrijeme je za pozitivne pomake,težimo stručnosti,ne samo u našem zvanju već u sustavu školovanja.

Nela

udruga studenata i studentica te studentski zbor pokušat će poduzeti nešto po tome pitanju
ideja o sandučiću nije loša ali pokrenute su stvari oko studomata, studenti inzistiraju na tome pa valjda će biti nešto
obaviještavat ćemo vas čim saznamo neku novost
evo, bili su studentski izbori i predstavnici studenata imaju kvalitetne programe pa valjda će nekad nešto krenuti nekamo, ali moram napomenuti da nije sve na nama i lakše je reći nego učiniti.

Tihana I.

Naravno jasno mi je da takve promijene ne može udruga sama promijenit ,ali može potaknut.Infomatizacija je također bitna pa ako dobijemo studomat super.Na fakultetu svatko od nas treba određene stvari obavljati,pitati,a radno vrijeme je prekratko.Unazad par godina ipak su određene stvari krenule na bolje ali treba olakšat studentima što više,studenti će svoje obaveze izvršavati sa zadovoljstvom,uspješno završavati i cijeli sustav će bit rasterećeniji.Idem možda malo predaleko,ali to sa refradom treba stavit kao prioritet.gdje mogu pogledat taj program i novi sastav udruge?na fecebooku?

Nela

ovako, svaka godina ima svog studentskog predstavnika koji ima svog zamjenika. svatko od njih je imao svoje programe, koje nažalost ne možeš vidjeti na netu ali bili su izvješeni na oglasnoj ploči prije izbora.
programi su više orijentirani na više kolokvija, uvođenje seminara i tako. naravno studomat i nešto što ćemo probati jest plaćanje školarine po semestru(da se ne daje tako veliki iznos odjednom).

udruga nema neki svoj konkretan plan, sad trenutno se radi na tribini o nastavku studija, znači bit će tribina, bit će gosti i trebalo bi biti puno studenata koji će svi srditi pitati zašto nam još nisu uveli te dvije godine te kad će. ako možeš dođi, 28.4. u 16h, svi su dobrodošli

e sad, za tvoje interese su dakako važniji studentski predstavnici
poslat ću ti pm u kojem će biti više detalja

Tihana I.

Hvala na pozivu na tribinu ali radim pa neću moći sudjelovati.Bez obzira tko su sve naši predastavnici dajem im apsolutnu potporu u njihovom radu i zalaganju.Korak po korak do promijena!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks