AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pridruzite nam se!

andreya

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Pridružite nam se!

ej ljudi, ja sam treća god. i već duže vrijeme razmišljam da se uključim u udrugu, no međutim znam da se okupljate utorkom, ali ne znam kada i da li je to još uvijek u D2?!
i onak malo mi je bed doć jer se svi vi već dobro znate...

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ej ljudi, ja sam treća god. i već duže vrijeme razmišljam da se uključim u udrugu, no međutim znam da se okupljate utorkom, ali ne znam kada i da li je to još uvijek u D2?!
i onak malo mi je bed doć jer se svi vi već dobro znate...
Ma daj draga nikad nije kasno...ja sam se pridružila skoro pred kraj studiranja...i nije mi uopće žao...
Toliko dobre ekipe...
Eto ima i novih ljudi oko 10-tak, tak da nećeš biti jedina koju baš ne poznajemo...i uvijek prihvaćamo nove ljude...stoga samo naprijed neka ti ne bude bed...
utorkom je sastanak u dvorani 2 osim ako nema tamo predavanja pa se negdje preselimo većinom onda u trojku...al čistačice znaju di smo...tak da za rezervu možeš i njih pitati...

andreya

tnx Tiny, već mi je puno lakše..
Bilo mi je nezgodno samo onak banut na vrata, kad nisam bila sigurna ni di se točno okupljate..a u koliko sati? i jel će bit sastanak ovaj utorak (vidla sam tu u prijašnjim postovima, da nemate baš svaki put)?

gricka vjestica

nismo imali ovaj utorak jer smo se sve organizirali na zadnjem sastanku i imali smo buran ovaj tjedan....a bit će u utorak sastanka, u 5i15...ako nije dvorana 2 slobodna onda smo u 3...samo dođi ;)

gricka vjestica

Nela, evo krocila si danas i vidjela nasu raspravu o buducim projektima
vrlo nam je drago zbog toga, vidimo se ;)

Eriatarka

hehehe... zanimljivo, zanimljivo. Pa ta udruga po svemu sudeći ima podosta ljudi. To je naime lijepo. Nego, ja bih se pridružila naravno, je ne znam niti jednu osobu na faksu koja mi može pomoći da se snađem malo, ali ne mogu utorkom zbog obaveza socijalne prirode, pa ću vas stoga pratiti na forumu. Eto, očekujem prijenos informacija.
Inače, samo da kažem, koliko sam načula po hodnicima i oni neki sitni razgovori u wc-u, masa ljudi ne zna za ovaj forum, niti udrugu. To je šteta, a ne želim da se itko uvrijedi, nije na vama, nego na nezainteresiranim pojedincima. Pozdrav

TINY

Ej...Eriatarka...
ajd posalji mail na nasu adresu pa cemo ti slati obavijesti...mislim ako zelis...

da zalosno je da ljudi ne znaju...ali iskreno neki ni ne zele znati...nego zive kao da imaju brnjice na glavi...
ali ne brinem se za njih...nego one koji zele sudjelovati i biti aktivni studenti u bilo kojem obliku (predavanja, forum, udruga ili čak samo kolektivna kava)...to su ljudi vrijedni pažnje...i žive život pravih studenata...

myra

hello! vidim da je super vama s tim masovnim okupljanjem! ;) malčice sam čak i ljubomorna... :rolleyes: ;)

jel to vrijedi isključivo za redovne ili ima i izvanrednih studenata? super je tak imat nekog poznatog na faksu tko ti može reći šta te zanima i pomoći u svakom trenutku. puno puta imam problem s prijavljivanjem ispita (ne stignem zbog posla i sl) pa moram davit druge da umjesto mene odu i td... a koliko sam skužila vi svi međusobno si pomažete.možda ne prijavljujete ispite, ali barem jedni umjesto drugih pogledate rezultate i tako to.ja se osjećam kao pale sam na svijetu na ovom faksu otkad su "moji" poodustajali i ponapredovali na faksu... :( tak da nemam baš puno motivacije ići muvat se po faksu (osim kad su ispiti).

inače imam užasne fobije što se tiče upadanja u nova, već formirana društva i bit u središtu pažnje (da svi bulje u mene)... al kaj ću-takva sam rođena (i ostala)... :rolleyes: :redface: :rolleyes:

gricka vjestica

jel to vrijedi isključivo za redovne ili ima i izvanrednih studenata?
ma naravno da ne radimo neku takvu razliku ;)

inače imam užasne fobije što se tiče upadanja u nova, već formirana društva i bit u središtu pažnje (da svi bulje u mene)
nebrini, ne radimo ni to ;)
samo cemo biti sretni, kad primjetimo novu snagu budućnosti :)

myra

samo cemo biti sretni, kad primjetimo novu snagu budućnosti :)
"ZNANJE JE BUDUĆNOST", iako sve više mladih odlazi nakon diplome...ko je kriv što ne znaju zadržat ljude. pa se čude kako imamo premali natalitet...a mortalitet rasteeee... :eek:)

Trebamo bit složni, pomagat jedni druge... jer, kad pogledaš, kamo ide ovaj svijet??? ni susjed susjeda ne pozna...do kud smo stigli. :rolleyes:

Deja3n9

evo nakon sto sam bio na sastanku udruge, osjecam se duznim da vam kazem par rijeci o udruzi(o kojoj doduse ne znam puno:)). Smatram izuzetno važnim pa i ključnim pitanjem malog broja clanova, pa bih ovom prilikom pozvao sve kolege/ice koji nisu, da se aktiviraju u radu udruge, koja je svojim radom omogucila da svi vi redom izadjete na kolokvije, pritom moram napomenuti da oni nisu imali te privilegije (neki od njih)....meni osobno je bilo zanimljivo...mozete malo prosiriti obzore, upoznati zanimljive ljude (The One...i sve ostale...........Ivo :)D:D:D))...u svakom slucaju dodjite ako vam se ne svidi nece vam nitko nista... ne grizu...svi su za 5...(osim Ive on je zaradio 6)

btw. ako su nama oni ove kolokvije i sve ostale boljitke mogli priustit, mozemo i mi njima to nekako vratiti, barem bi trebali....

gricka vjestica

kolega deja3n9, hvala na vašoj podršci, vidimo se dogodine ;)

tiny, prvo posao, pa zabava, naravno ;) uskoro ce se to sve vidjeti :)

gricka vjestica

članovi udruge, jesu studenti Društvenog Velučilišta - upravnog odjela.
član moze postati samovoljno bilo koji student, i uvijek su nam vrata otvorena.
možeš nam se pridružiti, naravno, dapače, na jednom od sastanaka, i vidjeti/odlučiti, dal želiš postati naš član, član studenske udruge ;) naravno ne odmah

Domagoj83

moram priznat da mi se svidio današnji sastanak s puno dobrih argumenata i rasprava o aktivnostima koje vode članovi i neki studenti a sve s ciljem kako bi nam poboljšali uvjete studiranja:wink5::laughing: svaka čast i hvala! vidimo se na sljed. sastanku:wink5:

Ivy

Admin

sastanak udruge ce se odrzati 4.11., u utorak, u 17,15. Ako dvorana ll. bude zauzeta, selimo se u dvoranu lll.

Ivy

Admin

Idući sastanak udruge će se održati 25.11. u utorak u 17,15 u dvorani ll. (iznimno dvorana lll.)

Ovo je idealno vrijeme da nam se pridruzite jer smo u prijelaznom razdoblju između projekata te u ovo vrijeme nemamo previse posla...

Tako cete imati dovoljno vremena da se upoznate s "udrugarima" i nacinom funkcioniranja same udruge.

Vidimo se

Jadranka15

Da li Vašoj udruzi mogu pristupiti i izvanredni studenti tj. malo stariji studenti koji su u radnom odnosu ili je to samo udruga za redovne studente ovoga studija. Hvala!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks