Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ma daj draga nikad nije kasno...ja sam se pridružila skoro pred kraj studiranja...i nije mi uopće žao...ej ljudi, ja sam treća god. i već duže vrijeme razmišljam da se uključim u udrugu, no međutim znam da se okupljate utorkom, ali ne znam kada i da li je to još uvijek u D2?!
i onak malo mi je bed doć jer se svi vi već dobro znate...
ma naravno da ne radimo neku takvu razlikujel to vrijedi isključivo za redovne ili ima i izvanrednih studenata?
nebrini, ne radimo ni toinače imam užasne fobije što se tiče upadanja u nova, već formirana društva i bit u središtu pažnje (da svi bulje u mene)
"ZNANJE JE BUDUĆNOST", iako sve više mladih odlazi nakon diplome...ko je kriv što ne znaju zadržat ljude. pa se čude kako imamo premali natalitet...a mortalitet rasteeee...samo cemo biti sretni, kad primjetimo novu snagu budućnosti![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.