Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
No, buš ga objavila onda?ne to nije taj plakatic...
Zgodno, no nisi mi odgovorila na pitanje. Kaj delate pri udrugi?vidis bela mi prije nije pala na pamet...
Svrsishodna tema bude bilaKoja vam je tema sastanka? O čemu ćete danas?
Da, odabrani članovi, kako sam čuo, imaju pristup tajnim prostorijama i skladištima super-kul gadgeta nalik onima iz filmova o Jamesu Bondu.Nisam nikad bila na vašem sastanku, pa ne znam. Inače samo raspravljate o uvjetima studiranja i sl. ili imate i neke prelude nove ideje za koje ne znam?
Koja vam je tema sastanka? O čemu ćete danas?
Nisam nikad bila na vašem sastanku, pa ne znam. Inače samo raspravljate o uvjetima studiranja i sl. ili imate i neke prelude nove ideje za koje ne znam? :mellow:
Svi studenti se pozivaju u udrugu jer smo samo zajedno jaci. Sigurno svatko od vas ima neke primjedbe na fakultet zato neka se uclani u udrugu i aktivno sudjeluje u poboljsanju uvjeta studiranja. Svi se prikljucite, jer ZAJEDNO SMO NAJJACI!!!Vidimo se u utorak u 17.15 u dvorani ll (iznimno dvorani lll)
Svi su pozvani ...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.