AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Prebacivanje na Pravni fakultet

bella kiss

pravnik?
Evo ja jesam. Doduše, to je bilo za Juge kad sam diplomirao na višoj, a upisao sam dvadeset godina poslije pravo. Od 22 položena ti priznaju 5 ispita. Informatika, Statistika, Sociologija, Upravno pravo i još jedno, ne mogu se sjetiti što. Ustavno uređenje Jugoslavije, koje je bilo puno kompliciranije nego Ustavno pravo mi nisu priznali pa sam morao ponovo polagati. Financije sam položio kod iste profesorice kao i na pravu iako koliko se sjećam, bilo je isto gradivo. Radno i socijalno mi nisu priznali iako sam svojedobno morao te propise znati napamet na prvom radnom mjestu. A radi se o istoj instituciji, upravni studij je u sklopu Pravnog fakulteta. Svrha te institucije je zarada predavača. Kao i širom države. To što će zajebati ljude zauvijek, nema veze. Sad imam nekih 1500 eura plaće, čeka me penzija kojih 500. Do smrti.

bella kiss

pravnik?
Ima li netko da je poslije 3 godina studija javne uprave odlučio upisati pravo? Završila sam 3 godine javne uprave u Zagrebu te sad planiram upisat pravo. Zanima me priznaju li profesore koje predmete ili bar dio predmeta ovdje u Zagrebu ili Rijeci s obzirom da imamo dosta predmeta koje i pravnici polažu :D
Upiši pravo, studiraj dok god možeš, ne odustaj. Priznaju malo, žali bože obzirom na istu kuću, ali ti nema druge. Nijansa između srednje i više stručne spreme je nikakva.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks