Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Koliko znam ne pita zakon, ali treba dobro naučiti skriptu i poreze iz knjige (to je šesto poglavlje i može se kopirati u kopiraoni u Masarykovoj)...:happy:Dali Cindori pita zakon i iz zakona načela?
Jel danas već nešto predavala? Ili je to samo bilo uvodno?Za sve koji danas nisu bili na predavanju - predavanja će biti ali je prof. Cindori rekla da ako netko priprema neki važan ispit ne mora dolaziti na predavanja i ako nas bude dvoje, troje, predavanja neće ni biti nego će nam ona dati svoju prezentaciju koja je napravljena po knjizi pa u njoj nema nekih dodatnih informacija.
Rekla je da je gradivo lagano i čitko i da nije problem dobiti 5 na ispitu.
samo uvodnoJel danas već nešto predavala? Ili je to samo bilo uvodno?
sa sigurnošću ne, ali je red na katedru građanskog prava, a u 7 na upravnojel bi mi netko znao sa sigurnošću reći tko će ispitivati na roku u 6.mj?
unaprijed puno hvala !
Drustveno veleucililste Zagreb - Studentski e-Magazin DVZ-a - www.drustveno-veleuciliste.net - Strucni studij javne uprave - Izborni predmetimoze li mi netko napisati raspored polaganja ovog ispita nemrem nigdje nać,hvala puno.)
Da li se kod Glihe treba znati onaj dio o porezima iz knjige ili je stvarno dovoljna skripta? :unsure:Mislim da pita Gliha, ako je gužva pita i Nikšić. Skripta je dovoljna, a posebno onaj dio građanskog prava. Novi Zakon nije do sada pitao. Najbolje da si pitanja izvučeš iz prethodnih postova. Bolje ti je kada ispituje Gliha nego katedra upravnog prava (prof.Lana Ofak).
čitajući stare postove tj. pitanja koja je Gliha dosad ispitivao, vidjela sam da je ispitivao i poreze, i to: piguov porez, porez na energiju i ekološki porez.Da li se kod Glihe treba znati onaj dio o porezima iz knjige ili je stvarno dovoljna skripta? :unsure:
Thanks...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.