AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

anaya

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dali Cindori pita zakon i iz zakona načela?
Koliko znam ne pita zakon, ali treba dobro naučiti skriptu i poreze iz knjige (to je šesto poglavlje i može se kopirati u kopiraoni u Masarykovoj)...:happy:

koki

Za sve koji danas nisu bili na predavanju - predavanja će biti ali je prof. Cindori rekla da ako netko priprema neki važan ispit ne mora dolaziti na predavanja i ako nas bude dvoje, troje, predavanja neće ni biti nego će nam ona dati svoju prezentaciju koja je napravljena po knjizi pa u njoj nema nekih dodatnih informacija.
Rekla je da je gradivo lagano i čitko i da nije problem dobiti 5 na ispitu.

doryca

Za sve koji danas nisu bili na predavanju - predavanja će biti ali je prof. Cindori rekla da ako netko priprema neki važan ispit ne mora dolaziti na predavanja i ako nas bude dvoje, troje, predavanja neće ni biti nego će nam ona dati svoju prezentaciju koja je napravljena po knjizi pa u njoj nema nekih dodatnih informacija.
Rekla je da je gradivo lagano i čitko i da nije problem dobiti 5 na ispitu.
Jel danas već nešto predavala? Ili je to samo bilo uvodno?

Danči

Treba li učiti za prof. Cindori Načela iz knjige (skripte) ili iz Zakona? (nadam se da sam dobro shvatila da je u travnju prof Cindori na ispitu!?).
Puno hvala

anaya

Ispit je u utorak 13.04.2010. u 09,15h, u Ćirilometodskoj, soba 48/II, prof. Cindori...:happy:

dborov 50

Prošao kod prof. Cidori. Pitanja:

1. Baumol-Oatesov model,
2. načelo preventivnosti (definicaija),
3. napasanje stoke, brst koza i žirenje svinja.

prof. Cindori (sorry).

marty

pitanja kod cindori s današnjeg roka-prednosti pigouvog poreza, ekološka tužba, načelo opće naknade i sakupljanje mahovine i šumskih plodova. prof. je super, jako simpatična, dok sam ja bila svi su prošli, definitivno se isplati čekati rok kad ona ispituje

bianca

jel bi mi netko znao sa sigurnošću reći tko će ispitivati na roku u 6.mj?

unaprijed puno hvala !

bianca

baš ti hvala, a jel to obično onda Gliha ispituje ili ima još netko osim njega?

i na čemu da se najviše baziram što se tiče učenja, jel dosta učiti po skripti ili radije knjiga i zakon...
jel on puno gnjavi, dal da radije čekam 7.mj?

znam da puno pitam :)
zato unaprijed puno hvala :)

dborov 50

Mislim da pita Gliha, ako je gužva pita i Nikšić. Skripta je dovoljna, a posebno onaj dio građanskog prava. Novi Zakon nije do sada pitao. Najbolje da si pitanja izvučeš iz prethodnih postova. Bolje ti je kada ispituje Gliha nego katedra upravnog prava (prof.Lana Ofak).

mica

moze li mi netko napisati raspored polaganja ovog ispita nemrem nigdje nać,hvala puno.)

anaya

Mislim da pita Gliha, ako je gužva pita i Nikšić. Skripta je dovoljna, a posebno onaj dio građanskog prava. Novi Zakon nije do sada pitao. Najbolje da si pitanja izvučeš iz prethodnih postova. Bolje ti je kada ispituje Gliha nego katedra upravnog prava (prof.Lana Ofak).
Da li se kod Glihe treba znati onaj dio o porezima iz knjige ili je stvarno dovoljna skripta? :unsure:
Thanks...

Petra V.

Ja sam polagala kod proesorice i svi smo prosli osim jedne cure koja nije odgovorila suvislo ni na jedno pitanje.pita poreze,ali samo osnove.

bianca

Da li se kod Glihe treba znati onaj dio o porezima iz knjige ili je stvarno dovoljna skripta? :unsure:
Thanks...
čitajući stare postove tj. pitanja koja je Gliha dosad ispitivao, vidjela sam da je ispitivao i poreze, i to: piguov porez, porez na energiju i ekološki porez.
koliko detaljno- to ne znam al ne vjerujem da previše gnjavi s tim (ak ne gnjavi ni prof. Cindori čije je to područje)
a tko zna dal se kod prof. Glihe načela trebaju znati po knjizi (skripti) ili po zakonu?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks