Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da, to i mene zanima jer mi je i malo preopširno sve to učiti...thanks unaprijed!Kakva pitanja postavlja iz dijela o porezima...dali onako više općenito tipa samo nabroji ili ide u detalje... meni je to malo dosadnjikavo pa da znam koliko da vremena i energije utrošim u taj dio
Ljudi pročitajte malo prethodne postiće sve ćete saznati, sve piše...koja je točno knjiga po kojoj se polaže,tko je autor igodina
Objedinjeni uvijeti zaštite se utvrđuju prije izdavanja lokacijske dozvole tvrtkama.što su objedinjeni uvjeti zaštite
ako netko zna, bila bi zahvalna na odgovoru
Ofak.Šta je pitao na ovom roku molila bi da netko napiše? Da li se oni izmjenjuju po redu na rokovima ,ako je tako onda bi na sljedećem roku trebala biti Ofak ili Šikić,jel tako ?
cjeloviti pristup i je članak 13 zakona o okolišuMolim vas da mi netko odgovori što treba reći kod cjelovitog pristupa, objedinjeni uvjeti zaštite i razlika općeg dobra i dobra od interesa za RH ? Hvala!!
financije, profesorica cindoritko bi trebalo bitina roku u 4. mjesecu? koja katedra?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.