Jer netko zna kakav je prof. Gliha i što on traži? Meni je ovo zadnji ispit i sada bi mi bilo koma da to padnem izborni predmet.
navodno je ok..i ne traži previše, samo osnovno..
prolistaj si od početka , imaš sva pitanja.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jer netko zna kakav je prof. Gliha i što on traži? Meni je ovo zadnji ispit i sada bi mi bilo koma da to padnem izborni predmet.
Osim Glihe, ispitivao je i Nikšić, a ovo su neka od pitanja:aj nek netko stavi pitanja sa ovog roka
Osim Glihe, ispitivao je i Nikšić, a ovo su neka od pitanja:
1. Koji građanskopravni instituti se mogu povezati sa zaštitom okoliša?
2. Zaštita posjeda- koje su 2 osnovne zaštite posjeda?
3. Zašto je Z. o zaštiti okoliša bitan za građanskopravnu zaštitu?
4. Čemu služi negatorna tužba? Ima li rok?
5. Koji zahtjev osim naknade štete možemo postaviti po pravilima obveznog prava?
6. Pretpostavke odgovornosti za štetu
7. Vrste šteta
ej natali, jel mi možeš reći koliko ti je vremena trebalo za naučit, koliko knjiga ima stranica i koliko košta? jesi to kupila tamo u skriptarnici ili?ne znam da li bi stigla naučit ako sad počnem za rok koji je 9-13.11..Upravo sam došla sa ispita kod prof. Cindori, pa da podijelim svoje dojmove. Ne mogu vjerovati, ali dobila sam odličan. Žena je zbilja super. Pita samo osnovne stvari i to iz knjige. Pitala me je tri pitanja, nedostatci Piguova poreza-samo nabrojati, nabrojati načela zaštite okoliša i što je park prirode. I to je bilo to. Samnom je bila još jedna cura koja je također dobila odličan. Nju je pitala prednosti Piguova poreza, zaštita šuma i ekološki porez. Ma zbilja je super, preporučila bi svima koji se ne žure s tim ispitom da idu na rok kod nje...
Potrebna ti je skripta iz skriptarnice, zatim "Zakon o zaštiti okoliša", 2007. i 6. poglavlje o porezima iz knjige "Pravo okoliša", 2003. Otkad je izašao taj novi zakon, većina profesora pita po njemu. A tu se nalaze i načela koja su jako važna, pogotovo jer načela iz skripte više ne vrijede. Tako mi je barem rekla kolegica koja je položila ispit u 9.mj.:wink5:Molim Vas tko mi može reći jeli skripta iz skriptarnice dovoljna za prolaz. Trebam li učiti zakon?
Skripta iz skriptarnice na forumu. To je skraćena verzija knjige "Pravo okoliša", no ako si u fotokopiraoni već kupila knjigu, možeš i po njoj učiti.Skripta iz skriptarnice na forumu ili skripta iz fotokopiraone tamo sam naime knjigu prava okoliša kupila?
Molim te Holly još nešto izvanredni sam student treće godine i htjela bih ići na predavanja sa redovnima na nomotehniku, vježbe iz upr. post., Informatičku rad. i Komp.javnu upravu molim te ako znaš kada su predavanje za navedene predmete da mi javiš.
Hvala
hvala! koliko sam skužila,katedre idu po nekom redosljedu? zadnja je bila iz građanskog (na dekanskom)... onda bi sad trebalo biti upravno,ili?Ispit je 9/13.XI još se ne zna tko ispituje, a u prijašnjim postovima ti pišu pitanja, literatura i načini ispitivanja. To vrijedi i prije Bolonje.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.