AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

ivanika

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
bile smo nas 4 na ispitu, meni osobno je bilo ok, dobila sam 4, pitala me sto ustav kaze o zastiti okolisa, i jos neka potpitanja za to, nacelo cjelovitosti, nacelo zamjene, cura prije mene je prosla, a za dvije koje su bile iza nas neznam
prošle smo i mi 2 poslje
prof. Ofak je odlična mnogo prof. s našeg veleučilišta bi moglo štošta naučiti od nje
mene je pitala
nač. održivog razvoja
nacionalne parkove
to dvoje je bilo za prolaz
kako ustav određuje zaštitu ok.
strategije
program dobila sam 3 s time da je pitala dal želim odgovarat za 4

kolegica koja je bila s menom pretpostavlja da će na idućem roku biti prof. Cindori ona obavezno pita nešto o šumama i poreze

balet

prošle smo i mi 2 poslje
prof. Ofak je odlična mnogo prof. s našeg veleučilišta bi moglo štošta naučiti od nje
mene je pitala
nač. održivog razvoja
nacionalne parkove
to dvoje je bilo za prolaz
kako ustav određuje zaštitu ok.
strategije
program dobila sam 3 s time da je pitala dal želim odgovarat za 4

kolegica koja je bila s menom pretpostavlja da će na idućem roku biti prof. Cindori ona obavezno pita nešto o šumama i poreze
a gdje nadem poreze i sume?:unsure:

ANCI

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Meni jeisto bilo ok, no buduci da sam se najprije orijentirala na knjigu a zakon samo procitala zasluženo sam dobila 2 ali ja zadovoljna! Moj savjet je da na forumu pratite koji prof sta pita pa se na to orjentirate! Zakon je poveci ali navedena su poglavlja koja najcesce pita i dovoljno ga je malo prouciti dva do tri dana, mislim ako ste zadovoljni sa nižom ocjenom! Lana Ofak je ugodna i korektna no to je inidividualno! mene je pitala izvore prava okoliša i strateško planiranje a to baš nisam znala super. eto nadam se da sam nekom pomogla. Sretno!

balet

u knjizi ili imam ja neku skriptu u kojoj su navedeni
jel imas skriptu slucajno za poslati u mailu? jel to ona koja je tu na forumu? sto mislite, tko bi mogao biti na iducem roku? koliko se dugo ovo treba spremati...:sad:

Carmina

Planiram izaći na okoliš od 21.-25. 9. pa me zanima koji su dijelovi ZAKONA NAJBITNIJI da ne gubim puno vremena prolazeći sve!? Ako netko zna, neka javi tko će ispitivati na tom roku ... !!! Puno hvala!!!

balet

Planiram izaći na okoliš od 21.-25. 9. pa me zanima koji su dijelovi ZAKONA NAJBITNIJI da ne gubim puno vremena prolazeći sve!? Ako netko zna, neka javi tko će ispitivati na tom roku ... !!! Puno hvala!!!
prema mojem shvacanju;
Nacela zastite okolisa
Subjekti zastite okolisa
Strategija odrzivog razvitka RH
Sudjelovanje javnosti i zainteresirane javnosti
Pristup pravosudu

pogledati eventualno u knjizi/skripti izvore
jos uvijek se ne zna tko ispituje i kada je ispit...ako netko zna, pliz neka kaze.

Carmina

U zakonu su opširno izloženi INSTRUMENTI zaštite okoliša ... Jel to bitno ili se može preskočiti, ima previše toga?! Jel pitao koji profesor te instrumente?

Hvala

mala

Budući da sam čula da će okoliš biti u srijedu kod Cindori,molila bi nekog tko zna što ona pita da napiše

Puno hvala!

Carmina

Budući da sam čula da će okoliš biti u srijedu kod Cindori,molila bi nekog tko zna što ona pita da napiše

Puno hvala!
Navodno ne pita uopće zakon, već knjigu odn. skriptu. Voli pitat poreze ...

Neka se jave svi oni koji su položili ispit kod prof. Cindori i znaju što još ona ispituje ...

Ispit iz okoliša je 23. u srijedu. Održava se u Ćirilometodskoj, soba 48/II s početkom u 11h! Ispituje prof. Cindori.

balet

Navodno ne pita uopće zakon, već knjigu odn. skriptu. Voli pitat poreze ...

Neka se jave svi oni koji su položili ispit kod prof. Cindori i znaju što još ona ispituje ...

Ispit iz okoliša je 23. u srijedu. Održava se u Ćirilometodskoj, soba 48/II s početkom u 11h! Ispituje prof. Cindori.
pa zar nitko nema nista o ovim porezima napisano? ja nemam knjigu, imam tu skriptu ali tamo nema nista o porezima...sto treba znati o njima? molim vas ljudi malo suradnje...:sad:

ivahov

Ne znam gdje da nađemo te poreze, navodno ima poreze u knjizi koju ja nemam a, a knjiga dođe oko 200 kuna pa mi je glupo samo kupovati knjigu radi tih poreza. Dajte ljudi tko je položio kod prof.Cindori da kaže po čemu je učio i gdje možemo naći te poreze.

branko

Ne znam gdje da nađemo te poreze, navodno ima poreze u knjizi koju ja nemam a, a knjiga dođe oko 200 kuna pa mi je glupo samo kupovati knjigu radi tih poreza. Dajte ljudi tko je položio kod prof.Cindori da kaže po čemu je učio i gdje možemo naći te poreze.
imaš knjigu u skriptarnici kod našeg faksa, mislim da dođe oko 40.00 kn

nikoletta

na pravnom fakultetu u knjižnici se može kopirati dio o porezima, to je 6. poglavlje u knjizi za 10ak kuna! cijela knjiga mislim da nije potrebna, jer je skripta dovoljna, jedino fali to o porezima!

od poreza najviše pitaju pigouov porez, te porez na energiju!

Natali

Upravo sam došla sa ispita kod prof. Cindori, pa da podijelim svoje dojmove. Ne mogu vjerovati, ali dobila sam odličan. Žena je zbilja super. Pita samo osnovne stvari i to iz knjige. Pitala me je tri pitanja, nedostatci Piguova poreza-samo nabrojati, nabrojati načela zaštite okoliša i što je park prirode. I to je bilo to. Samnom je bila još jedna cura koja je također dobila odličan. Nju je pitala prednosti Piguova poreza, zaštita šuma i ekološki porez. Ma zbilja je super, preporučila bi svima koji se ne žure s tim ispitom da idu na rok kod nje...

Carmina

Pozdrav!

Jučer sam položila ispit kod prof. Cindori sa 5! Pitala me tri pitanja: napasanje stoke i brst koza u šumi, porez na emisiju i porez na energiju. Super je profa, ne ispituje u detalje, bitno je znati osnovne stvari.
Najvažnija joj je knjiga/skripta i porezi, a zakon ne pita!

Na idućem roku bi mogao biti netko iz građanskog prava, budući da je sad ispitivala katedra financija, a na prošlom roku katedra upravnog prava!!

Holly

Da li postoji mogućnost da na dekanskom roku ispituje prof. Ofak?
Ako netko zna..:)
Na dekanskom roku, 13.10.'09., u 11h, ispituje prof. Gliha. Ispit se održava na TMT3, soba 31.

ivahov

Jer netko zna kakav je prof. Gliha i što on traži? Meni je ovo zadnji ispit i sada bi mi bilo koma da to padnem izborni predmet.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks