AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

suzyc

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zna li netko da li je uvjet za izlazak na kolokvij u studenom prisutnost na sva tri predavanja za izvanredne studente 18., 19. i 22.10.? Vodi li se evidencija prisutnosti?
Hvala

sslo

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kolege da li je literatura još uvije on knjiga iz 2014 g....povratnik sam nakon sto godina pa nisam u toku
hvala
Literatura:
  1. Ravlić, S. i Čepo, D.; Uvod u političku znanost; Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (2014), str. 283

Maddie

kolege da li je literatura još uvije on knjiga iz 2014 g....povratnik sam nakon sto godina pa nisam u toku
hvala
Da, literatura je ista. :)

Zna li netko da li je uvjet za izlazak na kolokvij u studenom prisutnost na sva tri predavanja za izvanredne studente 18., 19. i 22.10.? Vodi li se evidencija prisutnosti?
Hvala

Ne, nije uvjet i ne vodi se evidencija prisutnosti. :)

Da li ponavljači mogu na kolokvije?
Mogu ako im ovo nije komisijski ispit ili ako nemaju zabranu. :)

Sanana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav svima!
Jucer je profesor rekao da nije siguran da li izvanredni studenti koji su tek upisali mogu prijaviti ispit za rok u 11.mj....da li je netko to mozda provjerio u referadi?

Ina1983

Grupa C-prvi kolokvij
objasni pojam švercera, pozitivna sloboda, parohijalna kultura, po čemu su poznati Bachrach i Baratz, vrstizam
eseji-novi institucionalizam, teorija racionalnog izbora, socijaldemokracija
zaokruživanje-čija je teorija demokratskog mira, za koji femninizam je vezan patrijarhat

ostalo se ne sjećam

Ina1983

Molim vas jednu informaciju, idem 24-tog na drugi kolokvij iz politologije, trebam li prijaviti ispit na redovnom roku? Polazim od pretpostvke da ću ga položiti preko kolokvija.
Hvala!

Sanana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Molim vas jednu informaciju, idem 24-tog na drugi kolokvij iz politologije, trebam li prijaviti ispit na redovnom roku? Polazim od pretpostvke da ću ga položiti preko kolokvija.
Hvala!
Da, treba ga prijaviti na redovnom roku.

Nora1409

Imam zapisano s predavanja da se na pismenom moze rijesiti za 2 ili 3 i prihvatit ocjenu bez usmenog, jel to tocno ili sam ja nesto krivo shvatila?

Ina1983

Objavljeni su rezultati.. I kaj sad ak imam više od 40 bodova? Prijavila sam ispit na redovnom roku, kad je upis ocjene? Onda lad su usmeni? Jel se može dogovorit neko vrijeme, jer moram s posla izać? Ako netko zna detalje, nek napiše. Hvala!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks