AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

calista

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel moze netko napisat pitanja sa danasnjeg pismenog? Hvala.
[DOUBLEPOST=1518729015,1518728962][/DOUBLEPOST]Jel moze netko napisat pitanja sa danasnjeg pismenog? Hvala.

macak

Danas su samo rezultati, a usmeni ce biti u utorak.
Moja pitanja B grupa:
1. Pojam svercera
2. Funkcije politickih stranaka
3. Manjkava demokracija
4. Proceduralna pravednost
5. Elementi podanicke kulture
6. Politicka manipulacija kao moc

Esejska:
1. Tipovi i elementi krscanskog fundamentalizma
2. Legitimnost
3. Institucije Eu

ana.lagin

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Po cem ste ucili? Ona skripta od marijane93 mi se cini odlicnom, ali 120strana skripte, na knjigu od 250i nesto strana mi je malo previse :D

calista

Kad je ovaj cetvrtak i u kojoj dvorani? Nema nista objavljeno na studomatu.
[DOUBLEPOST=1523532694,1523338269][/DOUBLEPOST]koliko bodova je za prolaz, kad su rezultati, kad je usmeni i u koliko sati? Hvala !

ana.lagin

Ispit je bio u devet ujtro. Trebalo ti je pisati na studomatu..

Rezultati ce biti do sutra navecer, usmeni u utorak.
Prati web stranicu katedre.

Gemi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Cepo meni osobno odlican ispitivac, korektan, posten i pomaze, navodi na odgovor. Pitao me interes, marksizam i modele demokracije. Ispit na ovom roku je bio identican onome u drugom mjesecu (drugi rok u drugom)

ana.lagin

Potpisujem sve navedeno. Imao je ocito oodlican dan posto smo svi prosli i oni koji su naravno znali, a i definitivno oni koji nisu. Pitanja su se vise manje vrtila oko ideala, zatim moc, legitimnost, vlast, ideologije..ne ide u detalje, bitno je da pricate, ali da znate sto pricate(inace ce vas pilit po tom), pa makar znali o nekom pojmu reci tri, cetiri recenice. Godine i imena nisu presudne. I ne bojite se postaviti pitanje da vam nesto razjasni ako se ne mozete sjetiti. Sretno! :D

anavukusic1950

Profesor Čepo, odlican ispitivac, ako se "spetljate" pomaze,postavi podpitanje, ne trazi da se znaju godine i djela kako je bilo negdje pisalo na forumu, meni su pitanja bila sloboda, interesne grupe i religijski fundamentalizam... Sto se tice pismenog ispita ,ok je..pitanja su ok ,za pola sata moze se rijesit ispit bez problema... Ja sam ucila po knjizi i prosla iz 1.og puta...

anaana2

Pozdrav kolege, mozete mi reci najbitnija gradiva za politologiju? Na sta najvise moram posvetit paznju?

Natalija11

Kolko otprilike treba da se nauči za ispit?
Ima neka pitanja koja se stalno vrte?
Za koliko budu rezultati i usmeni nakon ispita?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks