Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mislim da moraš, ali pitaj koje u referadi, oni će najbolje ti znat odgovorit, mislim da oni imaju formular tamo pa tamo ispuniš odmah kod njih...:wink5:ne znam gdje drugdje da pitam :blushed:
ako prelazim sa redovnog na izvanredno, jel moram popunjavati neke dodatne papire ili se normalno upisujem kao i svake godine sa onim upisnim materijalima što se kupe u knjižari?
ne, samo upsini...:happy:hey...pitanje...upisujem ponavljanje godine...dali mi trebaju samo oni upisni materijali ili jos nesto ?
trebaš neku molbu ispunit da te prebace na izvanredno,a kupiš ju u knjižari...mislim da moraš, ali pitaj koje u referadi, oni će najbolje ti znat odgovorit, mislim da oni imaju formular tamo pa tamo ispuniš odmah kod njih...:wink5:
a što trebam napisati u njoj? :blushed:trebaš neku molbu ispunit da te prebace na izvanredno,a kupiš ju u knjižari...
ma samo ju ispuniš,sve na njoj piše,samo u knjižari veliš da ti treba molba za prijelazak na izvanredno.. uglavnom zna tamo ona žena...a što trebam napisati u njoj? :blushed:
ja sam pitala sanju sto treba kod prijelaza s redovnog na izvanredni i rekla mi je da treba kupit materijale za izvanredne, ispunit indeks kako pise i uplatit svotu i onda s tim otić u referadu 8, ne treba ti molba jer će ti ju dat tamo u referadi.ne znam gdje drugdje da pitam :blushed:
ako prelazim sa redovnog na izvanredno, jel moram popunjavati neke dodatne papire ili se normalno upisujem kao i svake godine sa onim upisnim materijalima što se kupe u knjižari?
Jesu napravili su ti raspored. Ima u vodiču za studente. Imaš prvi rok ti je u 11 mjesecu.Da li netko zna što je sa ispitnim rokovima? Da li su napravili raspored? Gdje se to može pronaći? Hvala
Mislis na kopije knjige? Njih mozes naci u kopiraoni u masarykovoj. Nalazi se u haustoru u blizini skolske knjige, mislim da ti je ovo ulaz: http://www.snizilica.hr/images/stores/Masarykova_Sjever_r1_c3.jpgneka mi netko objasni gdje se točno nalazi fotokopiraona u Masarikovoj u kojoj ima skripta.Hvala
hvala punoMislis na kopije knjige? Njih mozes naci u kopiraoni u masarykovoj. Nalazi se u haustoru u blizini skolske knjige, mislim da ti je ovo ulaz: http://www.snizilica.hr/images/stores/Masarykova_Sjever_r1_c3.jpg
A skripte mozes naci na ovom forumu: http://www.veleuciliste.hr/forum/downloads.php koje odneses tamo da ti ih isprintaju.
Skinula sam taj vodic, ali u tom vodicu nema rokova...to bih onda trebala kupiti u nasoj knjizari ili...ili mozda ima neka dobra dusa koja bi to skenirala pa mi poslala na m@il???Jesu napravili su ti raspored. Ima u vodiču za studente. Imaš prvi rok ti je u 11 mjesecu.
i meniSkinula sam taj vodic, ali u tom vodicu nema rokova...to bih onda trebala kupiti u nasoj knjizari ili...ili mozda ima neka dobra dusa koja bi to skenirala pa mi poslala na m@il???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.