AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Peticija za dekanski

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Nina :)

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja dolazim u četvrtak potpisat prije ispita.
a za onu malu koja nije htjela izvadit index da si vidi broj...joj, da sam joj ja bila tamo
ocito ni ne zna kaj je to dekanski
a vec iduce godine kad sazna cvilit ce da bar bude dekanskog
neki ljudi su stvarno nepopravljivo mutavi

Teic

ja sutra idem potpisati peticiju, tako da svi oni koji misle da nece stici neka mi posalju podatke u privatni mail, tj poruke pa da ih ja prijavim

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
HEJ ljudi i ja dolazim sutra na potpisivanje, potoisat cu i frendicu!!! drzimo se skupa, nadajmo se dekanskom roku i racunajmo na solidarnost i razumijevanje profesora cak i ove godine :))!!!

Nela

Da li ima možda dobrovoljaca koji bi htjeli sakupljati potpise jedan dan i tako još više pridonijeti mogućem dekanskom
naime, fali nam ljudi, ispiti su i tak... znate kak je...
ako ima tko zainteresiran neka mi ja javi na pm

ljudi, javite se :laughing:

honey1706

popisala i ja danas, dajte ljudi vise se angažirajte, to je za nas same... Kad bi samo oni ljudi koji su prijavili nauku (a prijava je bilo 290- znaci 290 studenata treba uvjet) i jos mi ostali bilo bi dovljno skupljenih potpisa!!!

Domagoj83

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ajmo ljudi pokrenite se peticija još traje 11,14 i 15. 9, ako se nekome neda potpisati ili ne možete dajte svoje podatke nekome (ime i prezime, br.indexa, odjel te godinu studija) da se umjesto vas potpiše jer svaki je potpis važan!!!

Afrodita

Ja ću biti 15.og na faxu PA AKO NETKO NIJE A HTIO BI SE POTPISATI ZA DEKANSKI ROK, NEKA MI POŠALJE - IME I PREZIME, BROJ INDEXA I GODINU STUDIJA - eto, na privat pa ako netko želi, potpisat ću ga.
Hvala :)

tincy

i ja se potpisala.Ljudi potpisite peticiju, jer "potpis do potpisa, dekanski rok".
...nadam se da ćemo uspjeti.

Domagoj83

skupio sam neku ekipicu koje ću u ponedjeljak i utorak potpisati, tko hoće još da ga potpišem nek mi pošalje svoje podatke na pm.

honey1706

Koliko sam procitala, zasada imamo oko 600 potpisa, racunajmo na jos potpisa, jer se 14. i 15. odrzavaju najmanje 4 ispita(nauka, europski, gradansko, drzavna..) pa se uzdajmo u te studente da ce potpisati!!!

redruM

Mislim da ce opet gro rulje samo prozujat pokraj stola.
Ili ga neće uopće vidit od gužve koja ce sigurno biti kod ulaza.

Teic

dajte neki mail gdje mogu poslati svoje podatke, ak se to može, jer sumnjam da ću stići do faksa ovih dana ...
pošalji meni na privatne poruke. pa te ja potpisem...treba mi ime i prezime, broj indeksa i koja si godina

Afrodita

Evo ja idem sutra pa ak još netko hoće da ga sutra potpišem neka mi se javi do kraja dana :laughing:

honey1706

mene zanima kad bi sjednica o odlucivanju dekanskog roka trebala biti (znam da je ovaj tjedan ali da li se zna dan)??

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks