Uf, ja dolazim 10. Pretpostavljam da će mi tad bit dobro. Dakle dogodilo se da imam ozbiljnu gripu, temperatura mi je stvarno visoka, jedva gledam, i nakon što ovo napišem srušit ću se opet u krevet jer nisam sposobna nizašto. Iskreno, ne znam kak mi se to dogodilo. Sve to ne bi bio problem da ja sutra nemam informatiku, a ganjam parcijalu. Htjela sam nekako ići ali sam tek sad priznala samoj sebi da mi je loše.Sad ću morati i informatiku ugurati u drugi dio 9. mjeseca, što me užasno ljuti. Jedino me tješi da se inf. može riješiti u jednom danu i da drugo što sam planirala u devetom ima samo usmeni pa se nadam da mi ništa neće biti na isti dan.
Tako da, nemam kroz godinu baš uvijek vremena dolaziti na faks i rok u desetom bi mi iznimno dobro došao.
Jako mi treba, a potpisala bih i da mi ne treba. Mislim da je više nego bezobrazno ne potpisati ako ste u mogućnosti.
Tako da, nemam kroz godinu baš uvijek vremena dolaziti na faks i rok u desetom bi mi iznimno dobro došao.
Jako mi treba, a potpisala bih i da mi ne treba. Mislim da je više nego bezobrazno ne potpisati ako ste u mogućnosti.