AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Peticija za dekanski

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Yuzu

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Uf, ja dolazim 10. Pretpostavljam da će mi tad bit dobro. Dakle dogodilo se da imam ozbiljnu gripu, temperatura mi je stvarno visoka, jedva gledam, i nakon što ovo napišem srušit ću se opet u krevet jer nisam sposobna nizašto. Iskreno, ne znam kak mi se to dogodilo. Sve to ne bi bio problem da ja sutra nemam informatiku, a ganjam parcijalu. Htjela sam nekako ići ali sam tek sad priznala samoj sebi da mi je loše.Sad ću morati i informatiku ugurati u drugi dio 9. mjeseca, što me užasno ljuti. Jedino me tješi da se inf. može riješiti u jednom danu i da drugo što sam planirala u devetom ima samo usmeni pa se nadam da mi ništa neće biti na isti dan.
Tako da, nemam kroz godinu baš uvijek vremena dolaziti na faks i rok u desetom bi mi iznimno dobro došao.
Jako mi treba, a potpisala bih i da mi ne treba. Mislim da je više nego bezobrazno ne potpisati ako ste u mogućnosti.

misty

upravo tako :) ja sam svoj zapamtila čim sam prvi put bacila pogled na taj broj,hehe...
hehe, i ja isto. a i usput sam zapamtila broj od svoje 3 frendice...:tongue2:

da, ljudi, odite se potpisivati preostala 4 dana jer je dodatni rok nekome itekako potreban. budite kolegijalni i bar napravite dobro djelo...:wink5:

DanijelaM

dajte ljudi...ak netko nemre do faxa,evo nek meni pošalje tu il na pm ime, prezime, br.indexa pa ću ga ja potpisati...:wink5:

ajmoooo...i ako vam ne igra veliku ulogu taj dekanski,drugim igra...radi njih to učinite :cool:
hej. da li mogu zamoliti da netko potpiše moju prijateljicu i mene. nije nam usput a htjele bi se uključiti

montana

hej!
ja sam već potpisao peticiju za dekanski.
koliko ima potpisa za sada? bude li kaj od dekanskog?

Nela

potpisa ima relativno malo
treba još puno ljudi doći da bi se mogli nadati nečemu

krajem 9.mj će biti sjednica profesora na kojoj će se odlučivati da li će dekanski biti odobren ili ne

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Čisto jedan prijedlog.potpisivanje bi trebalo biti i u popodnevnim satima,ili kad su neki ispiti,veća koncentracija ljudi...puno ljudi niti ne zna za potpisivanje,već misle da će dekanski pasti s neba!

Ivy

Admin
nisu ni ovi dani odredjeni onako mogli bismo :)

pazljivo su birani i odredjeni dani kada je najvise prijava za ispitice

(bravo za Marinu, Petru, Nelu, Ivanu, Stanka...)
nase vrijedne bivse i buduce sakupljace...

Tihana I.

Podržimo peticiju...stižem sljedeći tjedan!treba nam taj dekanski...kao žednom voda,gladnom kruh...

redruM

Al ne znam zakej nije navala ko prošle godine...to se čekalo u redu na potpise...

ivana4

evo da vas pitam nešto,da li vrijede oni potpisi još od 6.mj??

u razgovoru sa par ljudi sam skužila da oni misle da to vrijede,tad su dali potpise,pa zato ne idu sad...

koliko ja znam,to je bilo kao nešto probno da se vidi...ili se varam :confused2:

Nela

varaš se :)

to ti je isto to, samo se sa peticijom krenulo ranije kako bi se sakupilo što više potpisa
ljudi su nosili sa sobom liste dok su išli na faks, jer tako uvijek sretneš puno ljudi

dakle, tko se potpisao u 6. ili 7. mj ne mora opet :)
tj, ne smije opet :laughing:

topanga

ej ljudi...meni nije jasno kad bi bio taj rok onda ak odobre dekanski:confused2:

Ivy

Admin
u pravilu mozes racunati na njega u roku od dva tjedna od zadnjeg roka u devetom mjesecu
za predmet koji ti treba

Domagoj83

dajte ljudi čujem ima nas opet sramotno malo za potpisivanje peticije pokrenite se ako ne možete, može netko umjesto vas se potpisati, svaki je potpis važan zato SVI na potpisivanje!!!

ganesha

samo na forumu ima 2.888 članova (ako sam ja našla dobar podatak) uzmimo u obzir da su neki neaktivni, da su neki od članova možda već i završili sa svojim studentskim danima, ali da od tih 2.888 članova i 2.000 njih da svoj glas za peticiju - pa ako im se i ne da ić do faksa mogu na PM poslat svoje podatke nekome od odgovorinih za ovu peticiju... a to stvarno mislim da nije aposlutno nikakav problem!!! 2min posla... a nekome bi taj dekanski značio stvarno puuuuno!!!
ajmoooo ekipaaaaaa!!! budimo kolegijalni!!! :laughing:

Nela

na forumu ima 3.087 članova
s tim da nisu svi studenti članovi
a recimo tisuću potpisa bi bilo čisto ok...

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Eto ako se nekome neda ili nemože do faksa a želio bi pomoći i potpisati neka ostavi svoje podatke i broj indexa, budite kolegijalni :five:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks