Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
premaloI se zna kolkio se skupilo danas?+ oni iz 7. mjeseca?
premalo
ako se broj barem ne podupla u četvrtak i petak, teško ćemo mi dobiti taj dekanski
a zašto mora izvadit index iz torbe?ja bila s frendicom i nakon što sam joj uspjela objasnit kako ta peticija igra važnu ulogu u našem životu,potpisem se i savjetujem joj da se i ona obavezno potpiše,da bi mi na kraju rekla:"Ja bih se potpisala,al mi se nije dalo vadit index iz torbe"
Ajme meni,skoro sam izludila s tom curom danas..al sve u svemu,I love her![]()
Nadam se da ostali prisutni nisu bili tako lijeni poput nje![]()
da vidi broj indeksa. ja osobno bi joj uzela index iz torbe i potpisala ju sama. meni ne bi bilo lijeno.a zašto mora izvadit index iz torbe?
problem je u tome što tvoja frendica nije jedina takva, i što još ljudi misli: "ma meni se to ne da". zato i imamo takvu situaciju na faksu, ali i onda mi koji nešto hoćemo pokrenuti i dok to pokrenemo ljudima se samo teško odazvati...da bi mi na kraju rekla:"Ja bih se potpisala,al mi se nije dalo vadit index iz torbe"
važno je da peticija dođe na dnevni red sjednice koja će biti krajem 9.mj, za to ćemo se mi pobrinutia do kada se mora predati ta peticija?
i ja sam se jučper potpisala,ali me zanima jel mogu još kako pomoći?
(npr. natjerati onog tko odlučuje o tim dekanskim sa svojim aktivno-pasivnim agresivnim mislima da odluči u korist studenata? fakat se mogu jako dobro skoncentrirati i odšaljivati vrlo negtivne vibre!!) :wink5:
Koja je ona godina faxa kad nezna svoj broj indexa? sadrži čak 5 brojeva:happy:da vidi broj indeksa. ja osobno bi joj uzela index iz torbe i potpisala ju sama. meni ne bi bilo lijeno.
pretpostavljam novopecena prva pa jos nije zapamtila broj.Koja je ona godina faxa kad nezna svoj broj indexa? sadrži čak 5 brojeva:happy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.