AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Peticija za dekanski

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
premalo
ako se broj barem ne podupla u četvrtak i petak, teško ćemo mi dobiti taj dekanski

a užas:( mene taj dekanski spašava i ak ga ne bude nemam šanse za uvijet...Hvala Vam kaj se trudite oko toga:happy:

Pa bila je hrpa ljudi danas...koji im je vrag

brooke

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja bila s frendicom i nakon što sam joj uspjela objasnit kako ta peticija igra važnu ulogu u našem životu,potpisem se i savjetujem joj da se i ona obavezno potpiše,da bi mi na kraju rekla:"Ja bih se potpisala,al mi se nije dalo vadit index iz torbe"
Ajme meni,skoro sam izludila s tom curom danas..al sve u svemu,I love her :p :p
Nadam se da ostali prisutni nisu bili tako lijeni poput nje :p

sway

a do kada se mora predati ta peticija?
i ja sam se jučper potpisala,ali me zanima jel mogu još kako pomoći?
(npr. natjerati onog tko odlučuje o tim dekanskim sa svojim aktivno-pasivnim agresivnim mislima da odluči u korist studenata? fakat se mogu jako dobro skoncentrirati i odšaljivati vrlo negtivne vibre!!) :wink5:

no_name

ja bila s frendicom i nakon što sam joj uspjela objasnit kako ta peticija igra važnu ulogu u našem životu,potpisem se i savjetujem joj da se i ona obavezno potpiše,da bi mi na kraju rekla:"Ja bih se potpisala,al mi se nije dalo vadit index iz torbe"
Ajme meni,skoro sam izludila s tom curom danas..al sve u svemu,I love her :p :p
Nadam se da ostali prisutni nisu bili tako lijeni poput nje :p
a zašto mora izvadit index iz torbe?

redruM

I meni čudno bilo,dođem u poslije 10, nutra gro rulje, a jedva 20ak potpisa...

Nela

da bi mi na kraju rekla:"Ja bih se potpisala,al mi se nije dalo vadit index iz torbe"
problem je u tome što tvoja frendica nije jedina takva, i što još ljudi misli: "ma meni se to ne da". zato i imamo takvu situaciju na faksu, ali i onda mi koji nešto hoćemo pokrenuti i dok to pokrenemo ljudima se samo teško odazvati...

a do kada se mora predati ta peticija?
i ja sam se jučper potpisala,ali me zanima jel mogu još kako pomoći?
(npr. natjerati onog tko odlučuje o tim dekanskim sa svojim aktivno-pasivnim agresivnim mislima da odluči u korist studenata? fakat se mogu jako dobro skoncentrirati i odšaljivati vrlo negtivne vibre!!) :wink5:
važno je da peticija dođe na dnevni red sjednice koja će biti krajem 9.mj, za to ćemo se mi pobrinuti :)

možeš pomoći tako da širiš vijest o dekanskom, nagovoriš ljude da dođu
a možeš se uključiti i u udrugu pa možeš stalno(ili koliko ćeš moći) direktno pomagati

potpisivanje peticije se produžuje i na 14. i 15.9

znači još se možete doći potpisati
10.9.
11.9.
14.9.
15.9.

od 9-13 sati

p.s. hvala svima koji su jučer došli i potpisali se jer je hrpa ljudi samo prošla kraj nas pa smo morale vikati za ljudima da bi se potpisali, nemojte se sramiti, to je za sve nas

lila_887

ja sam potpisala dvije cure koje nisu bile na faxu i sebe i stvarno mi nije jasno od tolike hrpe ljudi koji su jučer bili tamo da ne bi ni pogledali o čem se radi tamo... al pričat i stajat sa strane mogu... mogli su usput i korisnu stvar napravit...

ivana4

dajte ljudi...ak netko nemre do faxa,evo nek meni pošalje tu il na pm ime, prezime, br.indexa pa ću ga ja potpisati...:wink5:

ajmoooo...i ako vam ne igra veliku ulogu taj dekanski,drugim igra...radi njih to učinite :cool:

no_name

da vidi broj indeksa. ja osobno bi joj uzela index iz torbe i potpisala ju sama. meni ne bi bilo lijeno.
Koja je ona godina faxa kad nezna svoj broj indexa? sadrži čak 5 brojeva:happy:

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
I ja sam potpisala sebe i frendicu, ajd super da imamo još 4 dana za skupljanje potpisa, ajde budite kolegijalni i potpišite

chuchi

nažalost, studenti zahtjevaju nešto,a kada treba nešto napraviti nema nikakvog odaziva. većina ih misli da je dekanski rok najnormalnija stvar! nije! već godinama studenti na vlastitu inicijativu ''žicaju'' taj još jedan dodatni rok... svake godine smo imali sreće, pa smo ga i dobili... ne znam kakva je ove godine situacija, i kakve tenutačno šanse imamo. mislim svaka čast ako netko smatra da mu taj rok nije potreban, pa iz tog razloga ne želi potpisati peticiju, ali mislim da ovaj jedan ''gratis'' rok nikome nije na odmet. širite i dalje vijest o dekanskom, i da to nije samo ''Bogom dano'', nego da bi trebalo štogod i potpisati! :D
mi to možemo! :)))) može na PM stanje kakva je situacija? koliko ih ima a koliko je potrebno?! pozdravčeki

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks