malaplava1
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
mozes meni poslati na pm ja ti idem preko sutra do faksa pa te potpisemkome da ostavimo broj indeksa i podatke?
recite pa ostavim
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mozes meni poslati na pm ja ti idem preko sutra do faksa pa te potpisemkome da ostavimo broj indeksa i podatke?
recite pa ostavim
pošalji meni na privatne poruke. pa te ja potpisem...treba mi ime i prezime, broj indeksa i koja si godinadajte neki mail gdje mogu poslati svoje podatke, ak se to može, jer sumnjam da ću stići do faksa ovih dana ...
sredila sam ja to već :wink5: potpisana, don't worry :laughing:pošalji meni na privatne poruke. pa te ja potpisem...treba mi ime i prezime, broj indeksa i koja si godina
mogu pristupiti svi..bezobzira koliko ti ispita falia da li tom dekanskom roku mogu svi pristupiti ili samo oni kojima fali
1 predmet za upis u višu godinu???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.