Ninek
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
možeš se prebacit na izvanredne pa upisatdali se može upisati parcijala vanredno..pošto sam ja sad redovan student??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
možeš se prebacit na izvanredne pa upisatdali se može upisati parcijala vanredno..pošto sam ja sad redovan student??
Možeš upisati smjer, ja sam upisala... onda ti ostanu izborni predmetiparcijala ne moze upisat smjer u 3 god jel tako??? ostala su mi 2 ispita i sad ako jedan dam ok. a ako ne onda sam parcijala...i glupo mi se zezat cijelu god s jednim predmetom![]()
ja sam prošle godine upisivala parcijalu treće..i upisala sam sve predmete iz treće...jedino nisam mogla praksu i diplomski.parcijala ne moze upisat smjer u 3 god jel tako??? ostala su mi 2 ispita i sad ako jedan dam ok. a ako ne onda sam parcijala...i glupo mi se zezat cijelu god s jednim predmetom![]()
to ne zvuči loše... nego, koliko ti je predmeta ostalo iz 2. godine kada si upisivala parcijalu treće, odnosno koliko ETSC bodova? i da, da li si mogla birati smjer pri upisu parcijale ili?ja sam prošle godine upisivala parcijalu treće..i upisala sam sve predmete iz treće...jedino nisam mogla praksu i diplomski.
imaš bodova za parcijalu, znači platila bi ispite koji su ti ostali,80 kuna po bodu plus ispite koje želiš upisat, tj. koliko ih želiš upisat, jedan ili tri..na tebi je da odlučišsad sam opet svašta čula kod poskupljivanja itd..pa jel mi može ko objasniti sistem naplate po novom? tipa imam 36,5 bodova..i sad koliko bi ja platila?
ne sjećam se:laughing:to ne zvuči loše... nego, koliko ti je predmeta ostalo iz 2. godine kada si upisivala parcijalu treće, odnosno koliko ETSC bodova? i da, da li si mogla birati smjer pri upisu parcijale ili?
konkretno kemijam položiti DUP sada na dekanskom, što znači da bi imala uvijet za parcijalu (36,5 bodova), a budući da već ohoho studiram i da su me u jednom trenu prebacili na bolonju te da sam položila neke predmete koji se navode pod predmetima smjera, odnosno izbornim predmetima bilo bi idealno kada bi mi to priznali, odnosno kada bi pri upisu parcijale treće mogla baš te predmete izabrati...
e mene baš to muči...znači ja sam prošle god.platila školarinu koja mi vrijedi 2 god.pa ono što meni nije jasno- da li plačam samo one ispite iz treće koje ću upisati (parcijala) bez ovih koji su mi ostali sa druge s obzirom da sam i prošle god.platila cijelu godinu.znači zašto bi opet platila ove sa druge .jel me tko skužio šta sam htjela reći :crazy:imaš bodova za parcijalu, znači platila bi ispite koji su ti ostali,80 kuna po bodu plus ispite koje želiš upisat, tj. koliko ih želiš upisat, jedan ili tri..na tebi je da odlučiš
Gle ja sam ti upisivala parcijalu ali su mi ostala 4 ispita, to sam ti okvirno napisala tek toliko da znaš da upisuješ predmete sa smjera prvo, barem sam ja tak morala... Nisam upisala 2izborna, lokalnu , diplomski i praksu , a ti ćeš moći više jer samo 2 prenosiš... Sve ti ovisi koliko ti je ispita ostalo sa druge, koliko si ih položila toliko bodova smiješ upisati nema neke filozofije...eh da ostalo bi mi vjerojatno uljp ili radno...i sad računam sve osim izbornih ili kako?? (kod upisa u 3)kad jedna kaze da nije mogla izborne a druga nije mogla diplomski i praksu?? ;( sad ne razumijem baš![]()
upisuješ onoliko predmeta koliko ti dopuštaju bodovi koje imaš..eh da ostalo bi mi vjerojatno uljp ili radno...i sad računam sve osim izbornih ili kako?? (kod upisa u 3)kad jedna kaze da nije mogla izborne a druga nije mogla diplomski i praksu?? ;( sad ne razumijem baš![]()
Hm, teško pitanje...:crazy:Trebala bi mi mala pomoč..:wink5:
Zanima me koje predmete bi mi preporučili za upisat na parcijali iz druge godine?
Imam sve položeno osim nauke i financije(što ču probat riješit na dekanskom) ali ako ga ne bude i ako opet padnem da znam
Neke lagane :unsure:
Hvala:laughing:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.