AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
a predavanja mogu normalno slušat i na kraju semestra skupit potpise?
Na predavanja normalno možeš ići, tako je.
Možeš ti i na predavanja iz financiranja, informatike, sociologije i ustavnog ako želiš ponoviti gradivo :)

Eriatarka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok svima!
Molim vas da li netko zna točnu informaciju koliko dugo se smije studirati na našem faxu?
Konkretno, izvanredni sam student, upisala sam po bolonji 2005. godine i tek sam parcijala druge (prošle god obnovljen upis), neka frendica mi je rekla da se raspitam koliko dugo mogu studirati jer kao bez obzira što sam izvanredni student da smijem duplo studirati, dakle ako studij traje tri godine, ja smijem studirati šest, dakle ako ne završim do 2011.god više ne mogu studirati, točnije izbacit će me s faxa. MOLIM HITNI ODGOVOR da se pripremim na vrijeme !!!
ovo i mene zanima, anyone???

NINUŠKA

Molim Vas da mi odgovorite koliko košta upis II godine, upisala sam parcijalu druge, a sada bi trebala u 9 mj. položiti dva ispita i imam uvjete za upis čiste II godine, da li netko zna koliko to košta !!! hvala

Prčiguz

Molim Vas da mi odgovorite koliko košta upis II godine, upisala sam parcijalu druge, a sada bi trebala u 9 mj. položiti dva ispita i imam uvjete za upis čiste II godine, da li netko zna koliko to košta !!! hvala
Ako si redovni student onda 5800,00 kn

pravnik

imam par pitanja ...prva sam godina i vjerojatno će mi na kraju ostat financiranje i nauka...imat ću 39 boda i imam znači uvjet za parcijalu..zanima me zna li itko koliko će me koštati upis parcijale...i zanima me...ako upišem parcijalu, i sljedeće akademske godine rješim nauku i financiranje, i predmete iz druge godine koje sam upiso, šta dalje onda? jel onda upisujem parcijalu treće? il upisujem drugu godinu redovno one predmete koje nisam položio?

misty

imam par pitanja ...prva sam godina i vjerojatno će mi na kraju ostat financiranje i nauka...imat ću 39 boda i imam znači uvjet za parcijalu..zanima me zna li itko koliko će me koštati upis parcijale...i zanima me...ako upišem parcijalu, i sljedeće akademske godine rješim nauku i financiranje, i predmete iz druge godine koje sam upiso, šta dalje onda? jel onda upisujem parcijalu treće? il upisujem drugu godinu redovno one predmete koje nisam položio?
parcijala za redovne studente košta 3300 kn+300 kn upisnine, znači 3600 kn. upišeš parcijalu, položiš ono što ti je ostalo iz prve godine i još k tome sve predmete koje si upisao iz druge godine (za parcijalu je potrebno skupit 31 bod!), možeš one sljedeće godine upisati parcijalu treće.

IHUZEJ

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja imam 46 bodova s prve god., polažem nauku u 9. mjesecu, po drugi put, naravno pala prvi put, ako ne uspijem položiti u toku akad. godine, upisat ću parcijalu da mi ne propadne cijela godina, izvanredni sam student, a zanima me koliko predmeta eventualno onda upisujem iz 2. godine, da li po broju ECTS bodova koje imam iz 1. ili kako, hvala na odgovoru

Ninek

Ja imam 46 bodova s prve god., polažem nauku u 9. mjesecu, po drugi put, naravno pala prvi put, ako ne uspijem položiti u toku akad. godine, upisat ću parcijalu da mi ne propadne cijela godina, izvanredni sam student, a zanima me koliko predmeta eventualno onda upisujem iz 2. godine, da li po broju ECTS bodova koje imam iz 1. ili kako, hvala na odgovoru
da,upisuješ približno toliko ect bodova iz druge,znači onoliko ispita da broj bude 46 kolko si rješila u prvoj

mala ane

Drage kolege,
evo jedno pitanje ako bi se netko mogao snaći u mojoj kompliciranoj situaciji pa mi riješiti dileme!
parcijala sam druge godine, i ostala su mi 2 ispita, konkretno, nauka i država, koje izlazim u 9 mj! izvanredni sam student.

e sada, problem mi stvara to što mi nije jasno što se događa ako, recimo, ne položim nauku, ili ako ne položim ni jedan od 2 preostala ispita!? dali imam pravo produžiti tu parcijalu, ili opet moram upisati parcijalu, ili moram ponovno upisati 1 godinu, ili ne mogu više biti student na našem fakultetu!

znam da je situacija ako ovo položim, budući da sam parcijala, da mi jedino preostaje da upišem čistu drugu izvanredno, kao i dosada.
ali pitanje je, što ako ne položim???

pa eto, ako ima netko tko je u to upućen malo bolje od mene, neka mi javi!

zahvaljujem!

chasei

imam pitanje...
ovako...
upisujem parcijalu treće, upisujem 32 boda iz druge i 28 iz treće...pa me zanima da li mogu iz treće upisati predmete smjera, 2 izborna i npr. info radionicu, to je taman 28 bodova, ili moram nešto baš određeno upisati odmah ( upravno postupovno ili nešto) ?

hvala

majolada

imam pitanje...
ovako...
upisujem parcijalu treće, upisujem 32 boda iz druge i 28 iz treće...pa me zanima da li mogu iz treće upisati predmete smjera, 2 izborna i npr. info radionicu, to je taman 28 bodova, ili moram nešto baš određeno upisati odmah ( upravno postupovno ili nešto) ?

hvala
kad sam ja upisivala prošle godine moralo se upisivati po redu predmete kako piše na onom papiru koji dobiješ kad kupuješ upisne materijale,znaći izborne ne možeš,moraš upravno postupovno pa onda moraš i vježbe iz upravnog postupovnog jer je to povezano

chasei

kad sam ja upisivala prošle godine moralo se upisivati po redu predmete kako piše na onom papiru koji dobiješ kad kupuješ upisne materijale,znaći izborne ne možeš,moraš upravno postupovno pa onda moraš i vježbe iz upravnog postupovnog jer je to povezano
isto je to za redovne i izvanredne? jer sam ja izvanredni i kad sam upisivala parcijalu druge i predmete iz druge nisam morala ništa po redu uzimat već sam kombinirala predmete koje sam htjela do 28 bodova...
pa sam mislila da sad isto tako mogu, pa da onda one tamo godine mi ostane samo lokalna, postupovno, pa vježbe i praksa...i naravno, dipl...

majolada

ja sam isto izvanredni student i isto mi je bilo čudno jer sam kod parcijale druge mogla kaj hoću upisati no kod parcijale treće sam morala po redu
mislim da je to zato jer na drugoj nema vježba i izbornih predmeta svi su predmeti glavni pa je drugačiji princip a sad se nemogu izborni upisati ako nisu svi glavni upisani

chasei

ja sam isto izvanredni student i isto mi je bilo čudno jer sam kod parcijale druge mogla kaj hoću upisati no kod parcijale treće sam morala po redu
mislim da je to zato jer na drugoj nema vježba i izbornih predmeta svi su predmeti glavni pa je drugačiji princip a sad se nemogu izborni upisati ako nisu svi glavni upisani
okej...hvala...još ću provjerit telefonski u referadi za svaki slučaj, kad se sad plaća po bodovima pa da nešt ne zeznem...

Panic

evo i ja imam jedno pitanje.
redovni sam student bez plaćanja. Drugu godinu sam upisala kao parcijalu s time da nisam upisala cijelu naravno, 2 ispita su mi ostala koje cu morat upisat sad kad idem upisivat parcijalu treće. Pošto mi je prva parcijala bila besplatno, zanima me dal ce sada ovu morat platit i koliko?

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
evo i ja imam jedno pitanje.
redovni sam student bez plaćanja. Drugu godinu sam upisala kao parcijalu s time da nisam upisala cijelu naravno, 2 ispita su mi ostala koje cu morat upisat sad kad idem upisivat parcijalu treće. Pošto mi je prva parcijala bila besplatno, zanima me dal ce sada ovu morat platit i koliko?
Ako si bila parcijala druge, znači da si formalno bila prva godina.
Sada upisuješ parcijalu treće, a to se vodi kao da si druga godina, tako da nastavljaš studirati bez plaćanja.
Vodi računa o tome da na teret mzoš-a imaš pravo studirati 4 godine.

Leptiric_20

mene zanima kod parcijale. da li je važno po semestru imat približno 30 bodova ili sveukupno približno 60, jer npr, ostat će mi građansko i radno, da li ja mogu kombinirat da prvi semestar bude više od 30 etc a drugi manje a zajedno su oko 60, ili mora biti 30 etc po semestru, hvala

Panic

Ako si bila parcijala druge, znači da si formalno bila prva godina.
Sada upisuješ parcijalu treće, a to se vodi kao da si druga godina, tako da nastavljaš studirati bez plaćanja.
Vodi računa o tome da na teret mzoš-a imaš pravo studirati 4 godine.
ajme puno ti hvala, sad si me rijesila muke, vec sam misla da cu morat bubreg prodavat... hehe, hvala puno

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks