AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Boris

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
upisao sam 1. godinu 2007/2008, nakon toga upisao sam parcijalu 2. 2008/2009 i sada sam 2009/2010 upisao cistu drugu, pa me zanima ako sad upisem parcijalu trece 2010/2011 hoce li me prebaciti u vanredne ili ostajem redovan student???

hvala :)

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
upisao sam 1. godinu 2007/2008, nakon toga upisao sam parcijalu 2. 2008/2009 i sada sam 2009/2010 upisao cistu drugu, pa me zanima ako sad upisem parcijalu trece 2010/2011 hoce li me prebaciti u vanredne ili ostajem redovan student???

hvala :)
pad svake godine studija možeš upisati jednom, a da te ne prebacuju na izvanredne.

to znači da jednom možeš upisati pad prve godine, jednom pad druge i jednom pad treće godine - da skroz pojednostavnim.

ako 2010/2011 upišeš parcijalu treće, dakle, ne gubiš status redovitog studenta (jer ćeš tada prvi put upisati pad druge godine).

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Načula sam davnoo da ako si parcijala recimo u mom slučaju treće i položiš sve ispite koje si te godine upisao, ovo kaj je ostalo s druge i kaj si uspio upisati s treće ne plaćaš puni iznos školarine? izvanredni student

Fala na odg

Kalnik

hey,pitanjce,ako upisem parcijalu druge godine dali mogu dobiti potvrdu da sam redovno upisala drugu godinu,treba mi za stipendiju?pretpostavljam da nemogu,al ajd da ipak pitam.

no_name

hey,pitanjce,ako upisem parcijalu druge godine dali mogu dobiti potvrdu da sam redovno upisala drugu godinu,treba mi za stipendiju?pretpostavljam da nemogu,al ajd da ipak pitam.
Ne možeš nažalost... jer se svuda piše da si prva

topanga

jedno vazno pitanje-dal mi koji smo parcijala (prva/druga)trebamo potpise iz prve za te neke predmete koje ponavljamo?:blushed:

Ninek

jedno vazno pitanje-dal mi koji smo parcijala (prva/druga)trebamo potpise iz prve za te neke predmete koje ponavljamo?:blushed:
ako si skupila potpise prvi put onda sad možeš i nemoraš odslušat predavanja, i ne moraš skupljat ponovo potpise, ako ih nemaš onda moraš..i to sve ako si redovni, naravno..

Redux

Što ako je netko upisao pad prve godine, krene opet u prvu godinu i opet je loš, može li upisati parcijalu druge godine, bez obzira što mu je to drugi put da ide u prvu godinu?

Afrodita

Što ako je netko upisao pad prve godine, krene opet u prvu godinu i opet je loš, može li upisati parcijalu druge godine, bez obzira što mu je to drugi put da ide u prvu godinu?
Naravno da da, samo trebaš sakupiti 31 bod :laughing:

Ninek

ako si redovan student ne možeš upisat parcijalu dok se ne prebaciš na izvanredne, jer je parcijala ustvari pad..
ako si izvanredni onda možeš bez problema pisat pad iste godine 50 puta.

Tončica

bila sam druga godina stari program, sad sam druga godina po bolonji.
u indexu dakle imam sve predmete iz druge godine koja nisam položila + politologiju iz prve godine (koju sam dobila naravno kod prebacivanja na bolonju).

pitanje. kod upisa parcijale potrebno je imati 31 bod. da li se u taj broj ulazi politologija ili isključivo predmeti iz druge godine? zahvaljujem.

i još jedno dodatno pitanje, da li postoji još uvijek opcija da se u veljači (kako je nekad bilo) studenti parcijale upišu čistu godinu naravno uz uvjet da su dali sve ispite? izvanredni sam student.

Nicole

bila sam druga godina stari program, sad sam druga godina po bolonji.
u indexu dakle imam sve predmete iz druge godine koja nisam položila + politologiju iz prve godine (koju sam dobila naravno kod prebacivanja na bolonju).

pitanje. kod upisa parcijale potrebno je imati 31 bod. da li se u taj broj ulazi politologija ili isključivo predmeti iz druge godine? zahvaljujem.
ako pitaš za parcijalu treće godine, nisam baš sigurna da možeš upisati parcijalu treće ako imaš nepoloženi ispit s prve godine. smatram da se politologija ne bi trebala uračunavati u 31 bod potreban za parcijalu.

i još jedno dodatno pitanje, da li postoji još uvijek opcija da se u veljači (kako je nekad bilo) studenti parcijale upišu čistu godinu naravno uz uvjet da su dali sve ispite? izvanredni sam student.
upis više godine obavlja se u rujnu, nema posebnih rokova za upis tijekom akad.godine.

Lavica01

Bok svima!
Molim vas da li netko zna točnu informaciju koliko dugo se smije studirati na našem faxu?
Konkretno, izvanredni sam student, upisala sam po bolonji 2005. godine i tek sam parcijala druge (prošle god obnovljen upis), neka frendica mi je rekla da se raspitam koliko dugo mogu studirati jer kao bez obzira što sam izvanredni student da smijem duplo studirati, dakle ako studij traje tri godine, ja smijem studirati šest, dakle ako ne završim do 2011.god više ne mogu studirati, točnije izbacit će me s faxa. MOLIM HITNI ODGOVOR da se pripremim na vrijeme !!!

IHUZEJ

Može li mi netko odgovoriti, sad planiram izaći na informatiku i financiranje u sedmom, tj. prijavila sam ispite, prva sam godina izvanredno, ostaje mi samo nauka u devetom mjesecu, drugo sam položila, zbog ovog gore posta sam se zbunila, piše da su upisu u drugu godinu u rujnu, pa hoću li ja onda stići s rokom za nauku u rujnu upisat drugu godinu jer ne bih htjela propustiti upis?

Ninek

Može li mi netko odgovoriti, sad planiram izaći na informatiku i financiranje u sedmom, tj. prijavila sam ispite, prva sam godina izvanredno, ostaje mi samo nauka u devetom mjesecu, drugo sam položila, zbog ovog gore posta sam se zbunila, piše da su upisu u drugu godinu u rujnu, pa hoću li ja onda stići s rokom za nauku u rujnu upisat drugu godinu jer ne bih htjela propustiti upis?
ako je redovni rok u rujnu onda su upisi nakon toga..najčešće do kraja 9mj, iznimka je ako odobre dekanski, onda se i upisi pomiću, tak da nemaš brige, sigurno ćeš stić upisat, samo nauči i položi :wink5:

vava =)

ovako...položila sam nauku, politologiju, državu i engleski tako da sam skupila 32 boda pa ću uspjet upisat parcijalu...
sad mi ostaje financiranje, informatika, sociologija i ustavno i zanima me šta prvo trebam riješiti ta 4 predmeta da mogu počet rješavat predemte druge godine ili?
isto tako zanima me dal je moguće npr socilogiju položit preko kolokvija ili ja na parcijali mogu smao na reovne rokove? hvala

Nicole

ovako...položila sam nauku, politologiju, državu i engleski tako da sam skupila 32 boda pa ću uspjet upisat parcijalu...
sad mi ostaje financiranje, informatika, sociologija i ustavno i zanima me šta prvo trebam riješiti ta 4 predmeta da mogu počet rješavat predemte druge godine ili?
isto tako zanima me dal je moguće npr socilogiju položit preko kolokvija ili ja na parcijali mogu smao na reovne rokove? hvala
Moraš prvo položiti ispite s prve godine.

Za sociologiju ne znam.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks