Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pad svake godine studija možeš upisati jednom, a da te ne prebacuju na izvanredne.upisao sam 1. godinu 2007/2008, nakon toga upisao sam parcijalu 2. 2008/2009 i sada sam 2009/2010 upisao cistu drugu, pa me zanima ako sad upisem parcijalu trece 2010/2011 hoce li me prebaciti u vanredne ili ostajem redovan student???
hvala![]()
Ne možeš nažalost... jer se svuda piše da si prvahey,pitanjce,ako upisem parcijalu druge godine dali mogu dobiti potvrdu da sam redovno upisala drugu godinu,treba mi za stipendiju?pretpostavljam da nemogu,al ajd da ipak pitam.
ako si skupila potpise prvi put onda sad možeš i nemoraš odslušat predavanja, i ne moraš skupljat ponovo potpise, ako ih nemaš onda moraš..i to sve ako si redovni, naravno..jedno vazno pitanje-dal mi koji smo parcijala (prva/druga)trebamo potpise iz prve za te neke predmete koje ponavljamo?:blushed:
Naravno da da, samo trebaš sakupiti 31 bod :laughing:Što ako je netko upisao pad prve godine, krene opet u prvu godinu i opet je loš, može li upisati parcijalu druge godine, bez obzira što mu je to drugi put da ide u prvu godinu?
ako si redovan student ne možeš upisat parcijalu dok se ne prebaciš na izvanredne, jer je parcijala ustvari pad..Što ako je netko upisao pad prve godine, krene opet u prvu godinu i opet je loš, može li upisati parcijalu druge godine, bez obzira što mu je to drugi put da ide u prvu godinu?
ako pitaš za parcijalu treće godine, nisam baš sigurna da možeš upisati parcijalu treće ako imaš nepoloženi ispit s prve godine. smatram da se politologija ne bi trebala uračunavati u 31 bod potreban za parcijalu.bila sam druga godina stari program, sad sam druga godina po bolonji.
u indexu dakle imam sve predmete iz druge godine koja nisam položila + politologiju iz prve godine (koju sam dobila naravno kod prebacivanja na bolonju).
pitanje. kod upisa parcijale potrebno je imati 31 bod. da li se u taj broj ulazi politologija ili isključivo predmeti iz druge godine? zahvaljujem.
upis više godine obavlja se u rujnu, nema posebnih rokova za upis tijekom akad.godine.i još jedno dodatno pitanje, da li postoji još uvijek opcija da se u veljači (kako je nekad bilo) studenti parcijale upišu čistu godinu naravno uz uvjet da su dali sve ispite? izvanredni sam student.
ako je redovni rok u rujnu onda su upisi nakon toga..najčešće do kraja 9mj, iznimka je ako odobre dekanski, onda se i upisi pomiću, tak da nemaš brige, sigurno ćeš stić upisat, samo nauči i položi :wink5:Može li mi netko odgovoriti, sad planiram izaći na informatiku i financiranje u sedmom, tj. prijavila sam ispite, prva sam godina izvanredno, ostaje mi samo nauka u devetom mjesecu, drugo sam položila, zbog ovog gore posta sam se zbunila, piše da su upisu u drugu godinu u rujnu, pa hoću li ja onda stići s rokom za nauku u rujnu upisat drugu godinu jer ne bih htjela propustiti upis?
Moraš prvo položiti ispite s prve godine.ovako...položila sam nauku, politologiju, državu i engleski tako da sam skupila 32 boda pa ću uspjet upisat parcijalu...
sad mi ostaje financiranje, informatika, sociologija i ustavno i zanima me šta prvo trebam riješiti ta 4 predmeta da mogu počet rješavat predemte druge godine ili?
isto tako zanima me dal je moguće npr socilogiju položit preko kolokvija ili ja na parcijali mogu smao na reovne rokove? hvala
a predavanja mogu normalno slušat i na kraju semestra skupit potpise?Moraš prvo položiti ispite s prve godine.
Za sociologiju ne znam.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.