AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
zanima me, naime čula sam da se može upisat i redovno godina s 48 bodova ali se piše zamolba, da li netko zna provjereno da li se to može, jer sad sam druga a mislim da bi baš mogla imat tih 48 a ne 50 bodova za upis treće!
pa ako netko zna više o tome!
Hvala!

Prčiguz

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zanima me, naime čula sam da se može upisat i redovno godina s 48 bodova ali se piše zamolba, da li netko zna provjereno da li se to može, jer sad sam druga a mislim da bi baš mogla imat tih 48 a ne 50 bodova za upis treće!
Hvala!
najbolje bi bilo pitat u referadi..

Tihana I.

Hvala!
Znam jednu kolegicu kojoj nije odobrena ta zamolba,tako da ti predlažem da učiš i ne dovedeš se u tu situaciju.

Paulina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jedno pitanje. U ljeto sam upisala parcijalu druge godine (ostala su mi 3 ispita iz prve godine). Što ako npr. jedan od njih ne uspijem dati sada do ljeta, upisujem redovno drugu godinu, ali nemogu ništa davati iz druge dok ne dam taj jedan iz prve ili... Nauku sam dala...Dakle, ne razumijem što sad u ljeto upisujem pad, redovno drugu ili što??(znači ostaje mi još jedan iz prve, nakon upisane parcijale druge).Hvala vam puno!!
Parcijala ti traje dvije godine. Samo nastavljaš, ne moraš ništa upisivati! Pitaj lijepo tete u sobi 8 i ona ce ti reci sve što te zanima!:happy:

Nicole

Parcijala ti traje dvije godine. Samo nastavljaš, ne moraš ništa upisivati! Pitaj lijepo tete u sobi 8 i ona ce ti reci sve što te zanima!:happy:
To vrijedi za izvanredne studente, ne za redovne.

anna1

ej..redovan sam student, iako bi voljela bit vanredan..zanima me postoji li mogućnost i kakva je da postanem vanredan student(prva sam god)???

Tihana I.

ej..redovan sam student, iako bi voljela bit vanredan..zanima me postoji li mogućnost i kakva je da postanem vanredan student(prva sam god)???
Kad budu upisi kupiš materijal za izvanredne i pitaš da li trebaš kakvu molbu napisat da se želiš prebacit i to ti je to:happy:

Vugra

jel to znači ovo: ja sam redovan student sa plačanjem. i ne uspijem dat sve predmete sa prve godine, i onda predam tu zamolbu da budem izvanredni, i dobim još jednu godinu ( kao gratis, jer mi se nepiše ni pad ni parcijala) za polaganje ispita prve godine?

amalka

jel to znači ovo: ja sam redovan student sa plačanjem. i ne uspijem dat sve predmete sa prve godine, i onda predam tu zamolbu da budem izvanredni, i dobim još jednu godinu ( kao gratis, jer mi se nepiše ni pad ni parcijala) za polaganje ispita prve godine?
Ne, moraš platiti za izvanredno (3 600kn) i tek onda imaš 2 godine pravo davati ispite...

Vugra

Ne, moraš platiti za izvanredno (3 600kn) i tek onda imaš 2 godine pravo davati ispite...
aha. a jel mi se priznaju ispiti koje sam dala kao redovan student? i dal sa tih 3600 imam godinu dana da dobivam pa sam izvanredan il dvije godine?

Ninek

aha. a jel mi se priznaju ispiti koje sam dala kao redovan student? QUOTE]
sve ti se prizna..

i dal sa tih 3600 imam godinu dana da dobivam pa sam izvanredan il dvije godine?
da dobivaš šta??

redovan student nema pravo dva put past, to bi značilo da gubiš prava..
jedina mogućnost da nastaviš studirat je da se prebaciš na izvanredne, odnosno upišeš ponovo godinu i promijeniš svoj status..to platiš i onda nakon što upišeš imaš pravo dvije godine studirat istu godinu bez da upisuješ pad ili parcijalu

saddad

Mene zanima kao izvanrednog studenta ova mogućnost da 1.god. idem dvije godine bez upisivanja parcijala ili slicnih stvari.

Dali za to treba neka potvrda, ili nesto slicno ili jednostavno nastavim i sljedece godine studirat prvu bez zamaranja s upisivanjem bilo cega u indeks?
Hvala

mateja19

ne treba ti baš ništa.ako si npr.2009 platila školarinu a 2010 nečeš ništa upisivati,samo nastavljaš dalje!

Aine

postovani kolege imam jedno pitanjce...
ja sam trenutno na parcijali druge godine i sad...da li ja mogu upisat drugu godinu(cistu) ako sad dam nauku? dakle,sad sljedece akademske godine? jer ako je to moguce...sto onda sa ovim predmetima sa druge godine koje sam sad upisala? hvala unaprijed :)

Nicole

postovani kolege imam jedno pitanjce...
ja sam trenutno na parcijali druge godine i sad...da li ja mogu upisat drugu godinu(cistu) ako sad dam nauku? dakle,sad sljedece akademske godine? jer ako je to moguce...sto onda sa ovim predmetima sa druge godine koje sam sad upisala? hvala unaprijed :)
Ako daš Nauku, a uz to ti ostane još neki ispit sa prve (ali da ne prelazi 10 ECTS bodova), upisuješ čistu drugu. Bitno ti je, dakle, da imaš uvjet od 50 ECTS-a.
Ove ispite s druge koje si upisala na parcijali (odslušala i dobila potpis - ako si redoviti student), polažeš čim očistiš prvu god. do kraja.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks