AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

dea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
možeš, naravno, samo prvo polažeš engleski 1, kao i ispite s 1.godine
to sam i mislila samo nisam znala s obzirom da se radi o istom predmetu da li je to moguće...hvala ti puno za pomoć...samo se nadam da žena u referadi neće pocet izmišljat neka nova pravila u vezi toga

luceee

bok svima...ja ću isto upisat parcijalu druge,još čekam dekanski iz engleskog...za sad imam 35 etcs-a..pa me zanima da li kod upisa upisujem one koje želim i da svi zajedno budu 35etcs...tako sam shvatila...hvala

misty

molim vas za pomoć ako netko zna rješenje moga problema ili se nalazi u istoj situaciji...naime izvaredni sam student i ostala mi ne nauka,financije i eng. sada me zanima upisala bi parcijalu druge a između ostalih predmeta i eng.2 pa da li je to moguće da imam u istoj god.upisan eng 1 i 2? i vidim da neki pišu da je parcijala 3050 a neki 3600 pa me zanima koliko da na kraju uplatim? i do kad su upisi za izvaredne?
Svi izvanredni studenti ( uključujući i apsolvente koji reguliraju pravo polaganja ispita)
moraju svoj status regulirati najkasnije do 27. listopada 2008. godine do 12 sati, s time da
student ne može prijavljivati ispite za studeni mjesec dok ne izvrši upis.

prepisano sa obavijesti za izvanredne studente upravnog studija!

parcijala dođe 2750,00 + 300, 00 kn upisnina...sveukupno 3050,00 kn.

Tia Maria

Svi izvanredni studenti ( uključujući i apsolvente koji reguliraju pravo polaganja ispita)
moraju svoj status regulirati najkasnije do 27. listopada 2008. godine do 12 sati, s time da
student ne može prijavljivati ispite za studeni mjesec dok ne izvrši upis.

prepisano sa obavijesti za izvanredne studente upravnog studija!

parcijala dođe 2750,00 + 300, 00 kn upisnina...sveukupno 3050,00 kn.

za IZVANREDNE UPISNINA PARCIJALE ILI PADA GODINE IZNOSI 3600,00 kn, frendica je uplatila 3050,00 kako piše na oglasnoj ploči pa joj je žena u sobi 9. rekla da uplati još 550 kn.

Eriatarka

Ja danas upisala parcijalu koja je 3600,00 kn. Nemojte slušati ljude koji nisu sigurni, ja vam kažem da je parcijala (za izvanredne barem) 3600,00. kn!

Maryna

Upisujem parcijalu druge pa me zanima da li mogu u jednom semestru upisati 37 bodova, a u dugom 23?
smije li se po semestru upisati više od 30 bodova?

misty

Ja danas upisala parcijalu koja je 3600,00 kn. Nemojte slušati ljude koji nisu sigurni, ja vam kažem da je parcijala (za izvanredne barem) 3600,00. kn!
mslim, ja sam samo sigurna kaj piše na oglasnoj ploči, a sad je li za neke drugačije, to nemam pojma. moja isprika.:wink5:

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Upisujem parcijalu druge pa me zanima da li mogu u jednom semestru upisati 37 bodova, a u dugom 23?
smije li se po semestru upisati više od 30 bodova?
nema ti veze koliko bodova imas u jednom semestru biti je da nemas u jednoj akademskoj godini upisano vise od 60 bodova u slucaju parcijale,tako da mozes upisati tako kako si planirala, koliko ja znam jer sam i ja bila parcijala druge!!!

inesszg

Imam pitanje i molim da mi odg netko tko zna...Upisala sam 2006. kao redovni student...pala sam prvu godinu i sad upisujem parcijalu druge...jel se premjestam na izvanredne i koliko placam parcijalu??ja sam danas uplatila 3050 kn..bila bi veoma zahvalna na odg..hvala...

misty

Ovako, danas sam upisivala parcijalu i pametna ja uplatila 3600 kn kako piše u većini postova, ali mi je teta u referadi rekla da sam preplatila za 550 kn, i dala potvrdu da tražim povrat novaca... pa tako da - za sve REDOVNE studente - parcijala je 3050 kn...
za redovne studente je 3050,00, a za izvenredne je 3600,00...mislim da je to zaključak nakon rasprave o cijeni parcijale.:crazy:

Talya

Pazite koliko ispita upisujete kod parcijale, jer ako vam samo jedan ispit ostane nepoložen a slijedeće godine upisujete recimo samo praksu i diplomski ili još koji ispit plaćate opet punu godinu! A da taj jedan ispit niste upisali koji niste položili nego ste ga upisali na godinu zajedno sa ostatkom plaćate samo razliku parcijale iliti 1900kn...tužno ali istinito!

Kod takvog slučaja preostaje vam mogućnost kod izvanrednih da se još jednu godinu šlepate s tim ispitom tako da nagodinu uplatite samo 1900,00kn. Meni je to nebuloza ali tako je to kod nas!

Lil_Bee

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hm..nisam te baš dobro shvatila.. koliko ja plaćam sljedeće godine, ako sam sad upisala parcijalu i nisam upisala dva predmeta, praksu i diplomski, ako položim sve ove koje sam upisala?

hedviga

hm..nisam te baš dobro shvatila.. koliko ja plaćam sljedeće godine, ako sam sad upisala parcijalu i nisam upisala dva predmeta, praksu i diplomski, ako položim sve ove koje sam upisala?
ako položiš sve koje si upisala plaćaš 1950 kn (razlika parcijale)

Talya

Bok! Ja sam prije 2 godine upisala parcijalu druge po bolonji i u dvije godine nisam dala niti jedan ispit. Pa me zanima mogu li ove godine ponovo upisati parcijalu ili upisujem pad?
Pa oni parcijalu nazivaju pad tako da ti na isto dođe, kolko ja znam opet plaćaš cijelu godinu koja ti vrijedi dvije godine.

Adriana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Bok dali netko zna koliko bodova je trebalo imati za upis izvanrednih studenata na treću godinu studija,prošle godine i dali se može prenjeti koji ispit s druge?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks