Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne kužim, jesi skupila 25 bodova iliImam jedno čudno pitanje, dal je moguće upisati treću godinu, odn. parcijalu treće ako imaš npr. 25 bodova iz 2. godo., npr. da upišeš ostatak ispita iz druge godine i ispite iz 3. godine koji nose cca 25 položenih bodova iz 2.g.??
Ak me je netko skužio? (šta mogu nastupila panika).
ja te razumijem,i po ovom novo sustavu tj bolonji to bi trebalo biti moguće,mislim bolonja se i temelji na tome,da upisuješ onoliko predmeta koliko si bodova ostvario prošle godine-provjereno,no...ipak se radi o našem faxu gdje su svi još jako zbunjeni s tom bolonjom i gdje je još sve vrlo novo,tako da se ta bolonja i ne provodi kako bi i trebala,ako me kužiš.ali,vrijedi pitati za to,budem se ja malo informirala kod nas na faxu o tome jer i mene zanima,ako ti šta saznaš javi!Imam jedno čudno pitanje, dal je moguće upisati treću godinu, odn. parcijalu treće ako imaš npr. 25 bodova iz 2. godo., npr. da upišeš ostatak ispita iz druge godine i ispite iz 3. godine koji nose cca 25 položenih bodova iz 2.g.??
Ak me je netko skužio? (šta mogu nastupila panika).
hej Ivy,jel to sigurno da se može i kod nas na faxu upisivati predmeti iduće godine po sustavu bodovanja tj bolonje?koliko je to provjereno?mozes upisati onaloko ispita koliko ti fali do 60 bodova
znaci npr iz duge ti je ostalo 26 bodova
sto znaci da ces upisati tih 26 iz druge i jos 34 iz trece sada znam da se ne moze upisati diplomski koji koliko sam cula nosi 9 bodova a ostalo je tako svejedno koje ces ispite
za praksu uistinu ne znam ....![]()
ja sam danas upisivala parcijalu treće i bila dežurna na relaciji faks -> knjižara..jel mi može netko reći koje točno papire trebam kupiti za upis parcijale druge i što sve trebam donesti?
jedna cura mi je rekla da kupujem papire za upis pada ali želim to provjeriti, za svaki slučaj
da,to znam za parcijalu.ali znači ništa od toga da ako sam ostvarila sad na drugoj otprilike 24 ects boda,da toliko bodova upišem i iz treće,premda nisam ostvarila uvjet za parcijalu?znam osobno da si ti upisala parcijalu druge
i sada pucas na parcijalu trece
sto znaci ad ce ti to odobriti ako skupis 31 bod
znaci kriteriji su po tome po bolonji blazi
znaci trebas skupiti dovoljno bodova za parcijalu i mozes onda upisati parcijalu trece
ako nemas dovoljno bodova za parcijalu zaboravi
nazalost
ali barem smo se pomaknuli s mrtve tocke
sto je pozitivno i tri puta hura za nas faks![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.