AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Imam jedno čudno pitanje, dal je moguće upisati treću godinu, odn. parcijalu treće ako imaš npr. 25 bodova iz 2. godo., npr. da upišeš ostatak ispita iz druge godine i ispite iz 3. godine koji nose cca 25 položenih bodova iz 2.g.??
Ak me je netko skužio? (šta mogu nastupila panika).
ne kužim, jesi skupila 25 bodova ili
ti fali 25 bodova do sveukupnih 60???

stvar je u tome kaj ti za parcijalu treba najmanje 31 bod,
dakle, kako god ih skupiš, koje god ispite daš, bitno
ja da imaš 31 bod.
onda možeš upisati neke ispite iz 3. godine, kao parcijalu..

sway

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam jedno čudno pitanje, dal je moguće upisati treću godinu, odn. parcijalu treće ako imaš npr. 25 bodova iz 2. godo., npr. da upišeš ostatak ispita iz druge godine i ispite iz 3. godine koji nose cca 25 položenih bodova iz 2.g.??
Ak me je netko skužio? (šta mogu nastupila panika).
ja te razumijem,i po ovom novo sustavu tj bolonji to bi trebalo biti moguće,mislim bolonja se i temelji na tome,da upisuješ onoliko predmeta koliko si bodova ostvario prošle godine-provjereno,no...ipak se radi o našem faxu gdje su svi još jako zbunjeni s tom bolonjom i gdje je još sve vrlo novo,tako da se ta bolonja i ne provodi kako bi i trebala,ako me kužiš.ali,vrijedi pitati za to,budem se ja malo informirala kod nas na faxu o tome jer i mene zanima,ako ti šta saznaš javi!

Vukiki

Moje pitanje je sljedeæe: Upisalala sam parcijalu druge godine. Od 5 upisanih ispita druge položila sam 3 i sada moram platiti za sljedeæu godinu odnosno za razliku parcijale druge godine. Kolika je školarina? Inaèe izvanredan sam student. Hvala unaprijed

Ivy

Admin
morati ces uplatiti punu skolarinu bez obzira na sve kada poslije parcijela upisujes novu godinu
stvarno mi je zao na losim vijestima

patti

može li mi netko pouzdano odgovoriti na ovo pitanje, jer znam da će me tete iz referade izignorirati, pa eto... ovako 2. sam godina izvanredno, stari program, upisat ću parcijalu (6 ispita dala) - a) da li će me bacati na bolonju, jer mi je netko rekao da hoće, kao zna pouzdano
- b) ako da, postoji li način da to izbjegnem

hvala unaprijed i molim pomoć, pliiiizzzzz:smashfreakB:

gricka vjestica

hmm, znači sad ti ističe druga godina što studiraš izvanredno drugu.....da ta informacija da će prebaciti na bolonju ako ne uspijes upisati treću, rođena je u 7mj. ove godine, a dal se to odnosi i na upis parcijale....nebi ti znala s sigurnošću reći...možda čak i ne :confused:

dal se može izbjeći....možda predajom molbe dekanu, prof. Kopriću, a baš sam isto u internoj raspravi s kolegicama i forumašicama, pitale smo se zašto ne daju mogućnost izbora, dal upisati bolonju ili ne, iako se ona u svakom slučaju isplati :confused:

jana21

ljudi kad se upiše parcijala 3....kolko ispita možeš upisat uopće iz 3 godine???jel treba onda i praksu obavit il šta?redovni sam...nekak mi teško ići raspitat se u referadu jel se uvjek deru....hm

Ivy

Admin
mozes upisati onaloko ispita koliko ti fali do 60 bodova
znaci npr iz duge ti je ostalo 26 bodova
sto znaci da ces upisati tih 26 iz druge i jos 34 iz trece sada znam da se ne moze upisati diplomski koji nosi 9 bodova i praksu koja nosi 4

jaasmiinaa

molim pomoć!!!!!zbunjena!redovni ili?

2005/2006.g sam upisala prvu godinu,međutim sljedeće godine sam upisala parcijalu,sad u 6. mjesecu sam dala uvjet,al mi je ostalo financiranje..zanima me što ću sad biti jer sam do sad sam bila redovni uz potporu ministarstva,pa me zanima dal ću sad biti redovni student za osobne potrebe ili?za upis u drugu mi je potrebno 50 bodova a ja imam 53.Sad me samo zanima dal ću morati platiti godinu

Ivy

Admin
Re: molim pomoć!!!!!zbunjena!redovni ili?

sada normalno upisujes drugu godinu i nista ne placas
to je vidim ljudima najvaznije
ostajes redovan i to je to

znaci skupila si svojih 53 boda i upisujes drugu
moj savjet probaj na dekanskom izaci na financiranje tako da upises cistu drugu
ali mozes i s financiranjem sve u svemu ostajes redovan bez placanja ako si to i prije bila...

jaasmiinaa

hvala na odgovoru..da bila sam redovni bez plaćanja,al sam mislila da sad postajem redovni za osobne potrebe budući da su prošle 2 godine

Ivy

Admin

imas pravo jednu godinu studirati dvije godine
npr da ni sada nisi dala uvjet onda bi te bacili na izvanredne
a posto si dala nemas se kaj brinuti

inace ja jos nisam nikada cula da su nekoga prebacili na osobne potrebe ako je prije bio bez placanja
znaci neovisno o tome dali si s osobnim potrebama ili bez placanja ako zelis treci put upisati istu godinu onda te prebacuju na izvanredne

znaci treci puta kada upisujes istu godinu

a to kod tebe nije slucaj

andreya

dragi moji, samo da znate moguće je upisivat parcijalu parcijale...rekla danas teta u referadi..
stoga samo naprijed i svi oni kojima fali ispita iskoristite dekanski rok

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel mi može netko reći koje točno papire trebam kupiti za upis parcijale druge i što sve trebam donesti?

jedna cura mi je rekla da kupujem papire za upis pada ali želim to provjeriti, za svaki slučaj

sway

mozes upisati onaloko ispita koliko ti fali do 60 bodova
znaci npr iz duge ti je ostalo 26 bodova
sto znaci da ces upisati tih 26 iz druge i jos 34 iz trece sada znam da se ne moze upisati diplomski koji koliko sam cula nosi 9 bodova a ostalo je tako svejedno koje ces ispite
za praksu uistinu ne znam ....:)
hej Ivy,jel to sigurno da se može i kod nas na faxu upisivati predmeti iduće godine po sustavu bodovanja tj bolonje?koliko je to provjereno?

Ivy

Admin
upisala si parcijalu druge
i sada pucas na parcijalu trece
sto znaci ad ce ti to odobriti ako skupis 31 bod
znaci kriteriji su po tome po bolonji blazi

znaci trebas skupiti dovoljno bodova za parcijalu i mozes onda upisati parcijalu trece
ako nemas dovoljno bodova za parcijalu zaboravi
nazalost
ali barem smo se pomaknuli s mrtve tocke
sto je pozitivno i tri puta hura za nas faks;)

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel mi može netko reći koje točno papire trebam kupiti za upis parcijale druge i što sve trebam donesti?

jedna cura mi je rekla da kupujem papire za upis pada ali želim to provjeriti, za svaki slučaj
ja sam danas upisivala parcijalu treće i bila dežurna na relaciji faks -> knjižara..
pa da ne bi i ti tako..

dođeš u knjižaru i tetu ili stričeka tamo lijepo zamoliš upisni materijal za bolonju, za redovne studente, naravno, naglasiš da upisuješ parcijalu druge!

eto, tako ovo moje iskustvo barem nekome može pomoći.. ;)

sway

znam osobno da si ti upisala parcijalu druge
i sada pucas na parcijalu trece
sto znaci ad ce ti to odobriti ako skupis 31 bod
znaci kriteriji su po tome po bolonji blazi

znaci trebas skupiti dovoljno bodova za parcijalu i mozes onda upisati parcijalu trece
ako nemas dovoljno bodova za parcijalu zaboravi
nazalost
ali barem smo se pomaknuli s mrtve tocke
sto je pozitivno i tri puta hura za nas faks;)
da,to znam za parcijalu.ali znači ništa od toga da ako sam ostvarila sad na drugoj otprilike 24 ects boda,da toliko bodova upišem i iz treće,premda nisam ostvarila uvjet za parcijalu?

Ivy

Admin
jok nazalost jos nista od toga
ali mozda iduce godine
za sada nista od toga...
u zadnje vrijeme samo nosim lose vijesti

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks