Stranger
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ako ti je prvi pad ne moraš.dal trebam platit godinu ako sam pal a bil sam uz potporu ministarstva?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ako ti je prvi pad ne moraš.dal trebam platit godinu ako sam pal a bil sam uz potporu ministarstva?
da točno!stvarno izvanredni studenti imaju pravo studirati dvije godine kao jednu godinu, bez da išta plačaju ili da nešto potpišu??? ..malo mi to nije baš jasno!
mislim da ako se 2 puta padne ista godina da se onda prelazi na vanredno...:wink5:bok ekipa!
Koja je procedura kad se padne 2 puta ista godina i onda prelazak u vanredne?
kupiš obrazac za prijelaz na izvanredno, u skriptarnici zajedno s ostalim upisnim papirekima, ispuniš - čista formalnost... i onda kao predaš i "čekaš" da ti odobre nekih 7 dana (predaš i indeks skupa s time) ... ali to "odobravanje" je formalnosti radi :wink5:bok ekipa!
Koja je procedura kad se padne 2 puta ista godina i onda prelazak u vanredne?
4 kune!jel tko vec upisao pad? Kolko kostaju ti upisni materijali, matični i statistički list??
redovni studenti do 23.10.mislim da je to to, samo 3050 kn, a do kad moram regulirat svoj status, jel se zna do kojeg datuma?
Obavijestimislim da je to to, samo 3050 kn, a do kad moram regulirat svoj status, jel se zna do kojeg datuma?
Kod ''poziv na broj odobrenja'' ti piše broj 1012. Iza tog broja upisuješ svoj jmbg.btw. kak se ta uplatnica ispunjava, ono poziv na broj odobrenja?? :bluThinking:
da, izvanredni mogu studirati 2 godine. ne trebaš ništa, samo nastaviš prijavljivati i izlaziti na ispite tu drugu godinu, ali kad ti i ta druga godina istekne, ako nemaš uvjete za parcijalu ili čistu drugu, onda mislim da plaćaš ponovo cijelu prvu, ali ne znam kako to ide kad nastane takva situacija. uglavnom sad samo nastavljaš, ne plaćaš ništa...jel netko u međuvremenu bio u referadi i pitao jel vrijedi da izvanredni mogu studirati prvu godinu dvije godine?? znači da sad ne moramo ništa plaćati? i jel šta trebamo napraviti po tom pitanju..:confused2: bilo šta?? ja sam rekla ići pitati ali nisam još budem u četvrtak kad su prijave za dekanski.:laughing:
ako imaš potpise iz određenog kolegija na koji želiš ići-onda možeš odmah u 11.mj ići na ispit (izvanredni s. netrebaju imati potpise)ej, ljudi imam pitanje.. ponavljam prvu godinu, pa me zanima dal mogu ici na ispite u 11mj. i 1. ili tek nakon predavanja u 2?? i još nest, dal se može ici na kolkovije iz uvoda i sociologije?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.