AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Da_da

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

ako imaš potpise iz određenog kolegija na koji želiš ići-onda možeš odmah u 11.mj ići na ispit (izvanredni s. netrebaju imati potpise)
a za kolokvije je najbolje pitati profesore:wink5:
mislim da mozes na kolokvije..nemoj pitat profesore jer ni oni sami ne znaju bas...nazovi tetu u referadi ona ti sve zna...al mislim da mozes...

amalka

fali mi potpis iz inf.jel netko zna kak se mora pisati ta zamolba?' jel moram kupiti neku potvrdu ili...
pa mislim da kupuješ gotovu potvrdu (pitaj u skriptarnici na TMT-u), i odmah uplaćuješ onih 150 kn ili kolko već...
ako baš ne možeš nabaviti taj potpis...

malaplava1

fali mi potpis iz inf.jel netko zna kak se mora pisati ta zamolba?' jel moram kupiti neku potvrdu ili...
najbolje ti je otici na konzutacije i tamo zamoliti za potpis.ima vremena otici na konzutacije jer zadnji dan za upis u visu godinu ti je 23.10

misslonely

ja sam upisala pad godine,redovan sam student,ja sad stvarno nemoram ić više na predavanja nego samo idem na rokove kad odlučim,mislim nebudu mi profači ništ zamjerili ili nešt sl. kad su nas neki prošli semestar i popisivali???:confused2::confused2:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ja sam upisala pad godine,redovan sam student,ja sad stvarno nemoram ić više na predavanja nego samo idem na rokove kad odlučim,mislim nebudu mi profači ništ zamjerili ili nešt sl. kad su nas neki prošli semestar i popisivali???:confused2::confused2:
Neće ti zamjeriti. Ako u indeksu imaš sve potpise, onda nema potrebe da ideš na predavanja. Osim ako želiš ponoviti materiju..

ganesha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hmm... nisam našla ni jednu prikladniju temu, pa onda neka bude ovdje...
kaj se događa u slučaju kada za upis u višu godinu fali 4 boda, umjesto onih famoznih 50 na kraju se zbroji 46... čula sam da postoji neka mogućnost za pisanje neke molbe pa ako netko ima ikakvih informacija u vezi te molbe.. kaj ju kupim u skriptarnici tamo il, kaj bi ona trebala sadržat, kolko se čeka odgovor na tu molbu..i naravno...kolke su šanse za pozitivnim odgovorom!! :happy:

Ninek

nikad za to nisam čula jer je po meni uvjet za sve isti..
ak je prag 50 bodova, a za parcijalu 31 onda ti imaš uvjet za parcijalu..
ak sam u krivu,sretno..

Nela

nikad čula
ali i sumnjam da bi ti to odobrili
osim ako imaš neki super dobar razlog
a i kad gledaš 4 boda je puno
prije bi onda odobrili kome fali bod ili dva
ali možeš probati :wink5:

ganesha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hh da... moguće vrlo lako da sam ja to pomiješala s nečim drugim :blushed:
svejedno vam hvala na odgovorima!!! :wink5:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
do kada se može upisati pad, da li su to isto produljili zbog dekanskog?
Upisi su za sve produženi do 23.10. (za redovite studente).
Za izvanredne upisi traju do 30.10.
Već je objavljeno ovdje na Forumu nekoliko puta, a i na službenoj stranici DVZ-a stoji obavijest već 20ak dana.

bombonina

Izvanredni sam student, upisala sam pad i. godine, da li mogu normalno izać na ispit iz sociologije u 11 mj. bez slušanja predavanja?

love_music

redovit sam student, i pao sam prvu godinu, i nebi išao opet prvu, kod koga i gdje moram ići da me ispišu s faxa i šta sve trebam ponijeti sa sobom za to?

pekto1200

pozdrav! što treba upisati u matični i upisni list pod : Svjedodžba(indeks) na temelju koje se moli upis, broj i datum izdavanja i tko ju je izdao;opća ocjena na završnom ispitu. - možda malo glupo pitanje ali ipak bolje je pitati da ne bi bilo grešaka!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks