AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav! što treba upisati u matični i upisni list pod : Svjedodžba(indeks) na temelju koje se moli upis, broj i datum izdavanja i tko ju je izdao;opća ocjena na završnom ispitu. - možda malo glupo pitanje ali ipak bolje je pitati da ne bi bilo grešaka!
npr. završna svjedodžba broj xxx, datum mature, X.gimnazija, ulica,broj,grad., (s kolko si maturirao)

Yuzu

Ja sam mislila sutra upisati pad. Izvanredni sam, i čujem da su gužve još uvijek nesnosne i da se čeka satima, a ja ne mislim izgubiti toliko vremena na čekanje u redu. E sad, s obzirom da je sutra zadnji dan upisa samo za redovne, a izvanredni mogu do kraja 10. mj. Jel bolje da pričekam do ponedjeljka ili mislite da već sutra gužva neće bit tako strašna?
Nisam bila na faksu otkad su ti upisi i nemam uopće predodžbu o redovima.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam mislila sutra upisati pad. Izvanredni sam, i čujem da su gužve još uvijek nesnosne i da se čeka satima, a ja ne mislim izgubiti toliko vremena na čekanje u redu. E sad, s obzirom da je sutra zadnji dan upisa samo za redovne, a izvanredni mogu do kraja 10. mj. Jel bolje da pričekam do ponedjeljka ili mislite da već sutra gužva neće bit tako strašna?
Nisam bila na faksu otkad su ti upisi i nemam uopće predodžbu o redovima.
kako je sutra posljednji dan upisa za redovite studente, vjerojatnije je da će sutra biti najveća gužva.
najbolje ti je da pričekaš sljedeći tjedan.

Yuzu

Ovo će možda zvučat kao banalno pitanje. Al kad ne znam :D
Moram li na uplatnici naznačiti da uplaćujem za pad godine ili da samo napišem školarina ili je to nepotrebno? Pa samo upišem sebe kao platitelja, adresu pravnog, broj računa, onaj pozivni broj i iza tog jmbg?

Nela

ne moraš pisati eseje na uplatnici :wink5:
njima je samo važno da dobiju pare :confused2:
napišeš svoje ime i prezime, mjesto-ono što već ide
sve tako kako si rekla
imaš na našoj službenoj stranici objašnjeno
a i kad kupiš upisni materijal dobiješ uplatnicu na koju samo moraš napisati ime i prezime, iznos i jmbg

gea.fax

redovit sam student, i pao sam prvu godinu, i nebi išao opet prvu, kod koga i gdje moram ići da me ispišu s faxa i šta sve trebam ponijeti sa sobom za to?
ne bi se htjela mješati, ali moja ti je preporuka da se ne ispisuješ sa faxa. možda za par godina odlučiš nastaviti studiranje pa ćeš samo nastaviti. ako se sad ispišeš a opet poželiš završiti ovaj studij (npr kao ja) nećeš trebati pisati ponovno prijemni ispit već ćeš samo upisati nastavak studija.
a ako se stvarno želiš ispisati javi se Koščevioć Željki, soba 8 tel. 4890-218.
nadam se da ćeš donijeti ispravnu odluku...

leptir

ovako, upisala sam pad godine sada i zanima me jel ja moram do sljed.godine dat baš SVE ispite koji su mi ostali za položit da bi mogla upisat redovno 2.godinu??? ili mi može ostat npr.1 ispit i da ipak redovno mogu upisat 2.god??? plizzzzzzz ko zna da mi odg!!

Ninek

ovako, upisala sam pad godine sada i zanima me jel ja moram do sljed.godine dat baš SVE ispite koji su mi ostali za položit da bi mogla upisat redovno 2.godinu??? ili mi može ostat npr.1 ispit i da ipak redovno mogu upisat 2.god??? plizzzzzzz ko zna da mi odg!!
moraš skupit 50 bodova..da očistiš godinu..
al probaj si riješit sve jer kad upišeš drugu a taj ispit ti ostane ne možeš davat ništa iz druge dok ga ne riješiš..

maja2107

Može mi netko pomoć oko mog pitanja? Izvanredni sam student, upisala sam 1. godinu akad.god.2008/09. Dala sam jedan ispit. Jel sam trebala upisivat pad ili ne?

Melanie

Bakalar
Kolegica i ja smo jutros vodile izuzetno zanimljivu debatu o padu godine i parcijali.
Zanima nas slijedeće...

Ona je ove godine upisala pad godine. I došla je do realnog zaključka da neće stići položiti sve ispite zbog obaveza i da će najvjerojatnije upisivati parcijalu slijedeće akadameske godine. Misli da će joj ostati Teorija i Financiranje. E sad, ona će upisivati parcijalu Druge godine i imati će predmete iz 2 godine i ta dva predmeta iz prve.
E sad, ono što nas muči.
Kada ona završi parcijalu druge godine. Što ona upisuje? Znači dala je ona dva ispita iz prve i sve ispite iz druge (naravno onoliko koliko ih je uopće mogla upisivati na parcijali)
Da li ona upisuje čistu drugu godinu , znači one ispite koji su joj ostali (to su dva ili 3) plus ispiti iz treće; ili upisuje parcijalu treće godine?

UF UF UF...nadam se da ćete shvatiti sve...

:)

martlor

Kolegica i ja smo jutros vodile izuzetno zanimljivu debatu o padu godine i parcijali.
Zanima nas slijedeće...

Ona je ove godine upisala pad godine. I došla je do realnog zaključka da neće stići položiti sve ispite zbog obaveza i da će najvjerojatnije upisivati parcijalu slijedeće akadameske godine. Misli da će joj ostati Teorija i Financiranje. E sad, ona će upisivati parcijalu Druge godine i imati će predmete iz 2 godine i ta dva predmeta iz prve.
E sad, ono što nas muči.
Kada ona završi parcijalu druge godine. Što ona upisuje? Znači dala je ona dva ispita iz prve i sve ispite iz druge (naravno onoliko koliko ih je uopće mogla upisivati na parcijali)
Da li ona upisuje čistu drugu godinu , znači one ispite koji su joj ostali (to su dva ili 3) plus ispiti iz treće; ili upisuje parcijalu treće godine?

Mislim da ako joj ostanu tri ispita iz druge godine, onda upisuje parcijalu treće godine.

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ali ako je redovan student, a ove godine je već upisala pad, onda slijedeću godinu ne može upisati parcijalu jer je to isto pad. može se jedino prebaciti na izvanredne

Nicole

Zanima nas slijedeće...

E sad, ono što nas muči.

može upisati parcijalu druge sljedeće godine, zašto ne. samo tada prelazi na izvanredne jer se parcijala druge računa kao pad prve. prvu godinu redovito može studirati samo dvije godine.

nadalje, ako na parcijali druge položi sve ispite iz prve godine i sve ispite koje je upisala iz druge, može upisati parcijalu treće godine.

Melanie

Bakalar
može upisati parcijalu druge sljedeće godine, zašto ne. samo tada prelazi na izvanredne jer se parcijala druge računa kao pad prve. prvu godinu redovito može studirati samo dvije godine.

nadalje, ako na parcijali druge položi sve ispite iz prve godine i sve ispite koje je upisala iz druge, može upisati parcijalu treće godine.
Pitanje,
ako se prebaci ona izvanredne, i kada završi tu 2 godinu. Da li se može ponovno prebaciti na redovne?

Nicole

oke, hvala...navodno je prof. danas na predavanju rekao da se treba ponovo dobiti potpis iako ga možda vec imas, pa mi nije bilo jasno...
ne razumijem, o kojem je profesoru riječ? jesi sigurna da je baš to rekao?

nikada to nije bilo potrebno. ako je student (redovni) odslušao predavanja i dobio potpise na kraju semestra, znači, ako ima sve potpise u oba semestra (kako si ti rekla da imaš) ne bi ih trebao ponovno skupljati.

a ako želiš ponoviti gradivo, možeš slobodno prisustvovati predavanjima opet.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks