AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

7466zoki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ok sve znam oko placanja, sada me zanima samo jos jedna stvar dali trebam testirat index i dali trebam zig zubara prije nego sta upisem pad godine? molim vas samo me jos to zanima
di se to ide kod zubara... ja sam na prvoj godini..sad pisem pad ...redovni sam..al isli smo samo na onaj sistematski..zubara nije nitko spominjao?? i od kad do kad se moze tesitrat index i gdje...sry imam mozda glupih pitanja al hebiga nisam stalno tu..ne da mi se iskreno bas previse ni citat..radim po cjele dane pa se pokusavam ukratko a kvalitetno informirat i konacno pokusat rjesit tu godinu :laughing::laughing::laughing:

marti

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
di se to ide kod zubara... ja sam na prvoj godini..sad pisem pad ...redovni sam..al isli smo samo na onaj sistematski..zubara nije nitko spominjao?? i od kad do kad se moze tesitrat index i gdje...sry imam mozda glupih pitanja al hebiga nisam stalno tu..ne da mi se iskreno bas previse ni citat..radim po cjele dane pa se pokusavam ukratko a kvalitetno informirat i konacno pokusat rjesit tu godinu :laughing::laughing::laughing:
zubar ti je na adresi trg žrtava fašizma 10 (kod džamije),zove se željko burigo...radi neparne datume prijepodne ,parne poslijepodne...što se tiče testiranja indeksa ni ja ne znam previše o tome...

misty

zubar:trg žrtava fašizma 10, ideš 17-icom, izađeš na stanicu i zgrada ti je nalijevo nekih desetak metara...
kad se popneš na 1. kat, odeš ulijevo, i on ti je 3. vrata (Željko Burigo)
radi:
neparne datume prijepodne
parne poslijepodne

testiranje indeksa obavlja se do kraja upisnog roka tj. do 20.10.!
testiranje se obavlja u sobi 8.
testirat semestar moraju oni koji upisuju višu godinu, parcijalu ili pad.

nea

ja sam čula da i drugu godinu možemo studirati dvije godine bez da platimo školarinu (izvanredni studenti). Ako ima tko to može potvrditi bila bih jaaako zahvalna...

Ivy

Admin
ja sam čula da i drugu godinu možemo studirati dvije godine bez da platimo školarinu (izvanredni studenti). Ako ima tko to može potvrditi bila bih jaaako zahvalna...
sorry ali gdje ti zivis?
na forumu postoje jos minimalno tri teme u kojima se raspravlja o ovakvim stvarima
i svugdje pise da izvanredni imaju pravo studirati dvije godine svaku godinu koju upisu

sorry kaj je odgovor ovakav , sto se na tebi koplje prelomilo
ali ipak ljudi citajte
pa tek onda pitajte
jer ovo vise nitko ne moze pratiti i samo komplicirate stvari koje su inace tako jednostavne!!!

Angel

Da budem iskrena nisam čitala prijašnje postove. Zanima me koji je postupak ako se padne prva godina studija. Recimo položim pet-šest ispita i ne stignem još ona 2, to se isto računa ko pad ili ih mogu prebaciti u drugu godinu i bezbrižno nastaviti dalje. Ovo mi je sada druga godina kako studiram prvu.

pepy

Da budem iskrena nisam čitala prijašnje postove. Zanima me koji je postupak ako se padne prva godina studija. Recimo položim pet-šest ispita i ne stignem još ona 2, to se isto računa ko pad ili ih mogu prebaciti u drugu godinu i bezbrižno nastaviti dalje. Ovo mi je sada druga godina kako studiram prvu.
pa pročitaj prijašnje postove.
isto kako se tebi ne da čitati prijašnje postove tako se nekome ne da po stoti put pitati jedno te isto.
o tome ti piše na nekoliko mjesta.

Angel

pa pročitaj prijašnje postove.
isto kako se tebi ne da čitati prijašnje postove tako se nekome ne da po stoti put pitati jedno te isto.
o tome ti piše na nekoliko mjesta.
Hvala ti na tako ljubaznom odgovoru, no neki nemaju cijeli dan prelistavati postove i čitati ih

misty

Hvala ti na tako ljubaznom odgovoru, no neki nemaju cijeli dan prelistavati postove i čitati ih
kolegica ima pravo, nekome se neda pisati jedno te isto kad već piše ovdje to isto. svrha foruma je da si međusobno odgovaramo na pitanja ako nam nije jasno nešto i ako želimo saznati nešto. ali i na forumu je moguće saznati informaju vezanu za nešto. tak da kolegica nije htjela biti "ljubazna", nego je rekla istinu. mislim, nije nekome bed pružit ingormaciju o nečemu, ali ako se to ponavlja 100 puta, svakako da mu je dosadno. i onda koja je svrha foruma? da vrtimo ista pitanja? i ja radim i sve je to super, ali odvojim bar 10 minuta da prelistam temu ako me nešto zanima u vezi toga. i sve nađem, a ne moram ni ponovno pitat.:happy:

Angel

kolegica ima pravo, nekome se neda pisati jedno te isto kad već piše ovdje to isto. svrha foruma je da si međusobno odgovaramo na pitanja ako nam nije jasno nešto i ako želimo saznati nešto. ali i na forumu je moguće saznati informaju vezanu za nešto. tak da kolegica nije htjela biti "ljubazna", nego je rekla istinu. mislim, nije nekome bed pružit ingormaciju o nečemu, ali ako se to ponavlja 100 puta, svakako da mu je dosadno. i onda koja je svrha foruma? da vrtimo ista pitanja? i ja radim i sve je to super, ali odvojim bar 10 minuta da prelistam temu ako me nešto zanima u vezi toga. i sve nađem, a ne moram ni ponovno pitat.:happy:
Dobro je kad možeš, moj posao je takav da ne mogu i nikada mi nije problem na istu stvar odgovoriti bezbroj puta. Pogotovo ako nekome treba pomoći

mišica

testiranje indeksa obavlja se do kraja upisnog roka tj. do 20.10.!
testiranje se obavlja u sobi 8.
testirat semestar moraju oni koji upisuju višu godinu, parcijalu ili pad.
jel to sigurno da upisi traju do 20.10... ja sam čula da je do kraja 9.mj.

misty

jel to sigurno da upisi traju do 20.10... ja sam čula da je do kraja 9.mj.
po 101. put. upisi traju do 20.10.2008. jer će biti dekanskog roka, u slučaju da nije bio odobren upisi bi trajali do 30.9... zadovoljna?:wink5:

čečenija

po 101. put. upisi traju do 20.10.2008. jer će biti dekanskog roka, u slučaju da nije bio odobren upisi bi trajali do 30.9... zadovoljna?:wink5:
kaj se pjeniš odmah...:wink5: ...da nije kolegica ja bi pito isto to pitanje po 101.put...pito bi jer želim biti 100% siguran u inforamcije koje se nalaze na forumu...jedni vele ovak drugi onak a ove babe u referadi su tolko (ne)ljubazne da ti mogu sve lijepo od riječi do riječi reć kad ih nekaj pitaš...:confused2::confused2:...niko te ne silli da odgovaraš na postove...ak ti tolko idu pitanja na živce nemoj na njih iodgovarat...ak pa pomažeš onda to radi sa smiješkom :crazy::laughing::laughing::crazy:...aj da nejdemo još dublje u offtopic..:wink5::wink5:

pepy

hvala misti :laughing:

Angel

hvala misti :laughing:
Drago mi je vidjeti složnost među vama. No i vi čete doći na moje. Nevjerojatno da svaki put kad me netko nešto zamoli ili vidim da traži pomoć od bilo koga uskočim ukoliko mi to prilika dopušta, a kad ja tražim jednu jedinu stvar vi se sprdate.

pepy

nitko ti se ne sprda, nego je glupo jednu te istu stvar pisati tisuću puta, za to ti ne treba cijeli dan prelistavanja foruma nego svega 5 min jer se to spominje na svakom koraku. isto kao što ti nemaš vremena pogledati što te zanima tako netko nema vremena ni želje nešto ponavljati toliko put.

ali evo još jednom: moraš upisati parcijalu druge godine jer si iskoristila pravo da studiraš prvu godinu dvije godine. a ako ti je ostao samo jedan ispit možeš upisati cijelu drugu godinu. znači ako imaš više od 31 bod a manje od 50 parcijala, a ako imaš 50 ili više onda cijela druga godina.

Angel

nitko ti se ne sprda, nego je glupo jednu te istu stvar pisati tisuću puta, za to ti ne treba cijeli dan prelistavanja foruma nego svega 5 min jer se to spominje na svakom koraku. isto kao što ti nemaš vremena pogledati što te zanima tako netko nema vremena ni želje nešto ponavljati toliko put.

ali evo još jednom: moraš upisati parcijalu druge godine jer si iskoristila pravo da studiraš prvu godinu dvije godine. a ako ti je ostao samo jedan ispit možeš upisati cijelu drugu godinu. znači ako imaš više od 31 bod a manje od 50 parcijala, a ako imaš 50 ili više onda cijela druga godina.
Vidiš da nije bilo teško, od srca ti se zahvaljujem. :wink5:

Iwy

Dal mi može netko objasniti razliku između pada i zamrzavanja godine?
I još par pitanja: kad upisujem pad prve godine dal moram ponovno upisati predmete koje nisam položila u indeks? dal su isti materijali za upisivanje pada i druge godine? i dal im treba nalijepiti novu sliku na onaj prijavni list?

ganesha

Dal mi može netko objasniti razliku između pada i zamrzavanja godine?
I još par pitanja: kad upisujem pad prve godine dal moram ponovno upisati predmete koje nisam položila u indeks? dal su isti materijali za upisivanje pada i druge godine? i dal im treba nalijepiti novu sliku na onaj prijavni list?
ne treba ti slika na onaj prijavni list!
u indeks ponovno upisuješ one predmete koje nisi položila,
na prvu slobodnu stranicu u indeksu upisuješ predmete koji su ti ostali iz prvog semestra,
a na drugu slobodnu stranicu upisuješ predmete koji su ti ostali iz drugog semestra!!
neznam da li postoji kakva razlika u materijalima, a sad postoji li ili ne, najbolje ti je reć tamo u skriptarnici za kaj ti treba! makar mislim da oni uvijek pitaju i koja je godina... :happy:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks