Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ulazi po 4 ljudi, uglavnom ispituje najviše ljudska temeljna prava po Ustavu, to najviše pita, a zatim ovlasti predsjednika/vlade/sabora i ostalo po redu. ako ne znate (često po redu kako piše u Ustavu) nabrojati ljudska prava, padate odmah. sve u svemu, jako ugodan usmeni, odličan ispitivač, smiren je, daje puno vremena za razmisliti, malo pomaže, i pita samo OSNOVE.kako ispituje gardasevic?
ja sam prosla uceci po njegovim pitanjima i citajuci ustav 2-3 dana.Bok, kod Gardaševića iz čega najbolje učiti? Ustava, knjige ili skripte njegovih pitanja? hvala![]()
Ajme puno ti hvala na odgovoruKad sam ja polagao ispit, bila je odlična. Prilično je inzistirala na datumima određenih događaja, poput osamostaljenja Hrvatske, međunarodnog priznanja itd. Naravno bilo je idrugih pitanja, ali ništa strašno. Uglavnom kad se baš i ne briljira u odgovorima, kod nje se može dobiti visoka ocjena.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.