Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
e znaš li možda na kojoj stranici se govori o tome da je nedogmatski, da malo to pročitam ako će biti jedno od takvih pitanja.Nedogmatski marksizam zastupa franfurtska skola...sto posto
Ispravak netočnog navoda kolegice:crazy:To sam oduvijek htio reći hh Nigdje u knjizi se ne spominje nedogmatski.Možda je kod tebe. ,,Štoviše,dogmatski marksizam smatrao je frankfurtsku školu,osobito zbog njenog akademskog elitizma,antilitarne i demokratske orijentacije vrlo opasnom ideološkom konkurencijom. Tome treba dodati i činjenicu da je ta škola zapravo ponovo otkrila potencijale ranijih djela K. Marxa ,za koja su mnogi smatrali da su nevažna pisanja mladog zasenjaka".Nedogmatski marksizam zastupa franfurtska skola...sto posto
ne to ti je zgrada pored Hemingway-a, a nasuprot HNKtmt 3 je ustvari zgrada pravnog fakulteta, jel tak?
pretpostavljam da si tamo kupovala upisni materijal, ta zgrada je unutar tog dvorišta gdje se nalazi i knjižarane to ti je zgrada pored Hemingway-a, a nasuprot HNK
ne to ti je zgrada pored Hemingway-a, a nasuprot HNK
pretpostavljam da si tamo kupovala upisni materijal, ta zgrada je unutar tog dvorišta gdje se nalazi i knjižara
1. prvo je proces nastanka i promjene prava, gdje je glavni interes razumijevanje nastanka, funkcija, promjena i specigičnih situacija djelovanjajel može odgovori na ova pitanja
1. koja su 2 velika područja kojom se bavi sociologija prava?
2. ograničenja pravne dogmatike
3.weberovo tumačenje drustva
4.na koji način fran.škola kritizira pozitivizam
da ulaz u zgradu je glavnim vratima, znači prednja strana tog dvorišta s uliceaha...hvala ti, znači i tam je ulaz u tu zgradu? :confused2:
nemamo, trebamo najmanje 30 bodova..ak se padne 1. kolokvij iz soc. da li imamo pravo pristupa drugom? ili je to kod politologije?
Na ponavljanju za kolokvij nam je prof. dala savjet da se prvo počne odgovarati na drugi dio ispita jer on nosi 40 bodova, a da prvih 10 pitanja odgovoramo nakon toga naravno zbog vremena jer drugi dio pitanja traži malo opširnije odgovore i objašnjena. Prvi dio pitanja nosi 30 bodova, a drugi 40 bodova. I da idemo barem do 35 bodova ako želimo prolaz jer je to puno sigurnije da ćemo doista proći u slučaju da nam neki odgovori možda nisu točnifak, kak meni ovaj predmet ne sjeda
30 bodova? kolko je to zadataka?
ja sam mislila da sam ja jedina kojoj ovo ne polazi od ruke inkako!!! neznam kak da to naučim učim već 3 dana i nikako da mi ostane u glavi...nikakooooo!!! luda sam već...dragi kolege i kolegice MOLiM VAS ZA SAVJET...i dal mislite da će ista biti pitanja biti za redovne i izvanredne...pa ak bu tak il ne nije bitno jel bi bio netko toliko kolegijalan da napie kad dođe s kolokvija koja su pitanja bila pa pomognete nama izvanrednima koji još i radimo uz sve tofak, kak meni ovaj predmet ne sjeda
30 bodova? kolko je to zadataka?
a teška je jer treba je dosta spremati i iščitavati da nešto ostane, ja učim skoro dva tjedna i nisam baš zadovoljna znanjem, žao mi je što nisam počela od prvog dana kada su i predavanja počela.ja sam mislila da sam ja jedina kojoj ovo ne polazi od ruke inkako!!! neznam kak da to naučim učim već 3 dana i nikako da mi ostane u glavi...nikakooooo!!! luda sam već...dragi kolege i kolegice MOLiM VAS ZA SAVJET...i dal mislite da će ista biti pitanja biti za redovne i izvanredne...pa ak bu tak il ne nije bitno jel bi bio netko toliko kolegijalan da napie kad dođe s kolokvija koja su pitanja bila pa pomognete nama izvanrednima koji još i radimo uz sve to))))
ma svi cemo na kraju zavrsit na ispitu...kao ima vise vremena,pa cemo stic naucit(možeš mislit) ahahahah...brijem da ću i ja na ispitu završiti...(
1.glavna ideja koju Marx znanstvenik zastuplja je shvaćanje da je moguće logiku razvoja društva shvatiti prateći materijalne promjene u svijetu; tehnologija pokreće društvene promjene-suprotstavljanje klasaLjudi imam neko pitanje jel neko možda zna. Hvala
1. Historijski materijalizam?
2. Marksistička teorija prava?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.