Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ako skupiš ukupno 90 bodova iz oba kolokvija kada se zbroje, ideš direktno na usmeni. Ako skupiš 130 imaš položen pismeni i usmeni, ali samo za dvojku. Moraš doći na usmeni i ako si zadovoljna dvojkom, samo ti upiše, a ako ne, odgovaraš za više.Ako sutra položim 2.kolokvij kada onda mogu izaći na usmeni dio? utvrđuju li se datumi usmenog nakon kolokvija ili se usmeno ispituje za vrijeme pismenih rokova, te trebaju li se usmeni prijaviti? molim da mi netko pojasni, hvala
jesu da.. ukinuli su ideologiju, a stavili devijantnost... taman sam ja danas uploadala novu skriptu koja to tako sadržava i oko koje sam si dala jako puno truda, pa ako oćeš skiniej ljudi čitala sam malo tu i jel mi može netko napisat jesu mjenjali šta po pitanju gradiva koje moramo učiti ove godine?
vidjela sam da je netko napisao da treba društvenu kontrolu i devijantnost, što prije nismo trebali, i da su neke stvari izbačene?
svi osim nauke o javnoj upravijel mi moze neko rec koji se predmeti mogu prebacivati u 2 god??
Ma daj? Ja sam za sve učila po skripti i prošla bez problema...Jedino ako netko baš doslovno ne nauči skriptu od a do ž...da li je vama koji ste pisali 2 kolokvij bilo premalo vremena?? meni je ostalo jos 7-8 nedovrsenih pitanja :/// tako da od prolaza VALJDA nista...
a posto sam student od prosle godine preporucila bih vam da ucite iz knjige, nikako iz skripte...jer ako skuze da ste ucili po skripti nista od prolaza... :S
mi koji smo pali godinu/ ponavljaci/ nemoramo po potpise jer ih imamo od prosle godine...i dal moramo ic na onaj sugavi pregled sistematski ako smo isli prosle godine...nek napise netko ko je sto posto siguran u odgovor svoj
nisam ih ni ja otpriliko toliko stigla, samo nadam se prolazu jer sam u 1. kolokviju imala dobre bodove, samo opet tko zna???da li je vama koji ste pisali 2 kolokvij bilo premalo vremena?? meni je ostalo jos 7-8 nedovrsenih pitanja :/// tako da od prolaza VALJDA nista...
a posto sam student od prosle godine preporucila bih vam da ucite iz knjige, nikako iz skripte...jer ako skuze da ste ucili po skripti nista od prolaza... :S
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.