Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ima 2o pitanja ( na nadopunjavanje,opisna pitanja i vjerojatno će bit i nekaj na zaokruživanje-nisam ziher)Zna li netko kako izgleda kolokvij,koliko pitanja i kakav sistem? Znam kako ispit izgleda,ali ne i kolokvij.
Iz kolegija sociologije nema ispravka kolokvija. Ako padneš nemožeš ići na 2.kolokvij.jel zna itko da li ce nam ako padnemo prvi kolokvij iz soc. bit omoguceno pisat ispravak prije drugog kolokvija??
Imaš i kopiraonu Zoma u Prilazu G. Deželića tj. dvorišni ulaz pokraj Kanadske ambasade. Ja sam platila 3o-tak kuna da mi kopiraju poglavlja koja treba za ispit tj kolokvijeda li mi netko može posuditi knjigu za prvu godinu iz soc.da kopiram??![]()
Otiđi na stranicu Pravnog faksa i tamo pod sociologijom imaš primjere kolokvija,kako se boduje ...Zna li netko kako izgleda kolokvij,koliko pitanja i kakav sistem? Znam kako ispit izgleda,ali ne i kolokvij.
koja je to skripta?ja sam ucio sociologiju skripta 10 str i prosao...nikakva knjiga...skripa je fakat dobra...oni koji su mi je dali ucili su iz nje i prosli pa tko i ja
test vam je 15 pitanja...i ima ideologije zadnji put na testu pitanja su bila:
politička kultura,opisat 3 ideologije,opisat3 teorije drzave,društvo durkhiem,društvena činjenica,ekologizam i feminizam,pravna dogmatika, pravna filozofija i socio prava sve opisat,pravna kultura,interesne grupe...
31 bod za prolaz od 60...na usmenom vas pita 2 pitanja iz testa...ali bez treme i proci cete...toliko od zadnji puta kad je bio test sad u 11 mj. sretno svima
moj savjet ti je da ucis iz knjige... govorim iz vlastitog iskustva... skriptu koristi samo kao podsjetnik uz ponavljanje......eii...jel ima netko neku skriptu za I.kolokvij ili je knjiga najbolje rješenje???
definitivno knjiga je najbolja za učenje baš zbog tih mnogobrojnih esejskih pitanja, skripte su malo prešture, pa ih koristi samo za ponavljanje, baš kako je kolegica iznad rekla..:wink5:...eii...jel ima netko neku skriptu za I.kolokvij ili je knjiga najbolje rješenje???
Weber ljudsko djelovanje temelji na četiri tipa racionalnosti:Molim da mi netko odgovori:
Kako Weber dijeli ljudsko djelovanje?
Nije isto.Sociokracija je društvo po Comteu koje će voditi najbolji znanstvenici i temelji se na humanizmu.zna netko jel socoiokracija isto što i pozitivizam ili... ? :unsure:
prosle godine kad sam isla na predavanja,dosta ih nije dolazilo,samo nas par,i profa nam je to dala kao za nagradu...i bila sam na tom kolokviju i vrte se ta pitanja,al ja nisam tad ucila pa sam pala...gle da knjigu procitas 2-3 puta i ta pitanja naucis i pitanja koja se vrte po forumu i sta ce ti vise...ja imam pitanja za prvi kolokvij...prosle godine sam dobila na predavanjima...pa ako vam treba..i ako ce se nac netko dobar pa napisat odgovore i dat ostalima..ja cu stavit kad napisem
hmm...i to su sva pitanja? misliš da je to dovoljno?
jooooj, prekomplicirana mi ta sociologija :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.