Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma nema na čemu...a meni je sve muka, nisam još stigla ni učiti..ovo sam ti pogledala u skriptu i prepisala :blushed:hvala :happy: stvarno mi je taj weber muka :crying2: samo se nadam da ga ja necu dobiti:crazy:
Znači da imaš još pravo izać 7 puta, broje ti se samo izlasci na ispit :wink5:zna netko kako funkcionira ovo sa ispitima...
ugl ako imamo recimo rokove iz sociologije 11.01. pa 1.02. pa 12.04 pa 28.06 pa 12.07 itd. i sad ako ja prvi puta izađem na ispit 12.04 kako se to meni gleda? znači da je prošlo već nekoliko rokova no meni je 12.04 prvi put...jel to znači da ja imam pravo još 7 puta izaći na ispit ili mi se to smanjuje na 4 puta jer ove prijašnje rokove nisam iskoristila??
HVALA UNAPRIJED!
piše se sve,cijelo gradivo koje do kraja napravimo zajedno s prvim dijelom,znaci sve lekcije koje napravimo do kraja semestra i koje su bile u 1.kolokviju bit ce i u drugom..:wink5:kad je drugi kolokvij??? i od koje do koje strane
2. kolokvij: 22.1.2010.kad je drugi kolokvij??? i od koje do koje strane
ova skripta je živa koma! zar netko može dobiti pozitivnu ocjenu za učenje iz toga???http://www.pravokutnik.net/sites/default/files/skripte/sociologija2007.doc
Što misliš o ovoj? :wink5:
na prvom je 70, drugom 100Zanima me koji je maksimalni broj bodova na ovom prvom kolokviju,jel 70 ili 100 ?
u drugom kolokviju je samo- 243-264, 353-374, 375-406, 425-450 str u knjizi.u drugom kolokviju je gradivo i prvog i ovo novo što ćemo radit ili samo ovo novo?
nemas brige :laughing:, nije bitan na ovom kolokviju prolaz...vec broj bodova koji skupis. kako je bilo navedeno vec na ovom forumu, ako imas sveukupno u ta dva kolokvija 130 i vise bodova ne trebas (kako sam shvatio, ako to zelis) izaci na usmeni, odnosno prosla si kolegijznači 35 je za prolaza ja imam 30
šmrc
meni je odlična ova skripta... hm..razlikujemo se.. :laughing:ova skripta je živa koma! zar netko može dobiti pozitivnu ocjenu za učenje iz toga???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.