u.pravni.k
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
oj,oj,ljudvoi,i kak stojite s učenjem ? meni se tak neda
nego,jel ima možda neko neka pitanja i odgovore za drugi kolokvij,il nešto ?
evo, ja sam nešto sročio
javite ako ima nepravilnosti.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
oj,oj,ljudvoi,i kak stojite s učenjem ? meni se tak neda
nego,jel ima možda neko neka pitanja i odgovore za drugi kolokvij,il nešto ?
hvala na primjedbi. no, za širi uvid-upisani su brojevi stranica (a osobno- i ovakvo mi je preopširno za moj kapacitetpo mom mišljenju mislim da su ti neki odgovori prekratko napisani... treba ih malo nadopuniti
Prvih 10 pitanja nose po 3 boda, a ostali po 4 ili 5! Ukupno je 100 bodova a za prolaz je dovoljno 51!da to je i meni bilo cudno,pa sam se ja raspisao o moci,onako kako ju ja vidim hahaa...kako se boduje ispit? koliko bodova ima ukupno,koliko je za 2?
Duverger, stranke; Comte-što znaš; Durkheim- što znaš; Marx-klase; Prelot-tko je; Marshall; Što je profesionalizacija; Tipizacija; Weber-racionalnost; Weber- po čemu je značajna 'protest etika i duh kapitalizma'; Pluralisti-tko su; Predstavnik minimalne države; Država po Marxu; Historijski oblici nejednakosti; Comte-tri faze; Anomija; Tipovi samoubojstva; neko pitanje o moći- mislim 'tumačenja moći' ili tako nekako (uglavnom nisam siguran da treba spominjati Webera i Mannove oblike socijalne moći)Ak se sjetite kojih pitanja molit ću vas da napišete tak da znamo koja nam možda neće biti na drugom roku! Hvala
pa, imas i petak :wink5: osim ukoliko nemas nekih radnih obaveza...kaj mislite jel moguce stic do cetvrtka naucit za 2. kolokvij po onoj skripti kae kregar nagradio peticom?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.