Ljudi molim vas pomozite da nađem odgovor na ovo pitanje: koja su tri tipa samoubojstva po Durkheimu?[/Q
To su egoističko, altruističko i anomičko samoubojstvo. Imaš to u knjizi na 178. i 179. str.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ljudi molim vas pomozite da nađem odgovor na ovo pitanje: koja su tri tipa samoubojstva po Durkheimu?[/Q
To su egoističko, altruističko i anomičko samoubojstvo. Imaš to u knjizi na 178. i 179. str.
predmet sociologijeej ljudi moze mi netko napisat koje lekcije treba ucit za ispit?15.2??
jer znam da neke ne treba al nznm tocno koje..
Da i meni se čini tako :unsure:molim za pomoć one koji su izašli na ispit ili kolokvij, koliko pažnje da posvetim dijelu koji se odnosi na Sociologiju i pravo??? to mi je poprilično suhoparno...i oduzima mi vrijeme...
hvala...
I koliko ima ispit pitanja?
Koliko je dovoljno za prolaz?
Hvala
imam 88 bodova...jel moguće otić na konzultacije i navuć negdje još dva jebena boda...ima li nade..
pa ja se sječam da je rekla par puta da je moguče ak fali koji bod, tak da samo otiđite na konzultacijeGrozno,ja takoder...ljudi jel moguće??? Samo dva mala boda?? Dva??
100Koji je ukupni broj bodova koji se mogao skupit na 2. kolokviju?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.