Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja ću ti uvijek predložit radije knjigu,a skripta nek ti služi kao pomoćno sredstvo..ej ljudi mene samo zanima dali se isplati izlazit ako samo skriptu naucim ili bas moram iz knjige?
ja sam našla ovo,ali sad koliko to ima veze...:confused2:pa piše u skripti kao tri razvojna stupnja čovječanstva prema marxu ali enma odg..ni ja nikad čula...pa zato i pitam...
thnx
1.karakteristike polit kulture italije: nepovjerenje naroda u polit sustave, ne sudjelovanje u polit participacijama, korupcija...sve negativno...ja sam našla ovo,ali sad koliko to ima veze...:confused2:
marxova teorija klasa i klasnog konflikta može se opisati na 3 nivoa: 1.nivo-fundamentalna struktura društva, 2.nivo-teorija klasnog konflikta, 3.nivo-nivo socijalne dinamike...za daljnje informacije pogledati u knjizi na strani 249.:tongue2:
može li netko napisati nešto o ovome?
-politička kultura Italije.
-gdje Marx vidi primarni izvor nejednakosti?
-kako Weber razlikuje klase?
hvala!
51/1001.karakteristike polit kulture italije: nepovjerenje naroda u polit sustave, ne sudjelovanje u polit participacijama, korupcija...sve negativno...
2.neznam
3.ja mislim: -univerzalnost klasa,tj.nejednakosti; -multidimenzionalnost nejednakosti; - stranke
koliko je potrebno bodova za prolaz?
koliko je potrebno bodova za prolaz?
Sa ofišl stranice,e sad, valjda se to odnosi i na nas...STUDENTI UPISANI PRIJE 2008. GODINE IMAJU (AKO ŽELE) PRAVO POLAGANJA ISPITA PO RANIJOJ LITERATURI. TI STUDENTI ĆE BITI RASPOREĐENI U POSEBNU DVORANU TE SE RADI TOGA NAKON PRIJAVE ISPITA MORAJU JAVITI U REFERADU SOCIOLOGIJE NA TMT 3 (PRIZEMLJE DESNO, GĐA HABIJAN)
znači, M.Rehbinder razlikuje 3 područja pravne znanosti:jel bi mi mogao netko odgovorit na ovo:
značaj M. Rehbindera za sociologiju prava
hvala puno
Znači, Ksenči nebu bila sl. tjedan il je to bio aprilili? XD
Što se tiče gradiva
Sa ofišl stranice,e sad, valjda se to odnosi i na nas...
samo mail znam (tj.našla na pravnom f.) - [email protected]imam big problemošto ja polažem po staroj knjizi,a tek sam danas videl ovu obavijest,jel postoji ikakva mogućnost da ja pišem u istoj dvorani sa svima,al sa ispitom koji je pisam po staroj knjizi???
ak nije problem,jel more neko napisat u čemu se razlikuju stara i nova knjiga?
jel može neko napisat mail adresu od ravlića?
meni je u mailu ravlić rekao da se može, ali da prilikom prijavljivanja ispita moraš prijavit u katedru za sociologiju da pišeš po staroj knjizi tak da oni to znaju (a sad kako to dalje funkcionira ne znam) a kregar mi je rekao da preporuča novu knjigu jer ima u novoj nekih novih poglavlja i neka su izbačena.. pa sad.. eto to su informacije koje ja znam...imam big problemošto ja polažem po staroj knjizi,a tek sam danas videl ovu obavijest,jel postoji ikakva mogućnost da ja pišem u istoj dvorani sa svima,al sa ispitom koji je pisam po staroj knjizi???
ak nije problem,jel more neko napisat u čemu se razlikuju stara i nova knjiga?
jel može neko napisat mail adresu od ravlića?
mislim da teorije, a uostalom ako mi nebude jasno, dignut ću ruku i pitati...:bored:Tu gore među pitanjima je jedno:
Objasni 3 definicije države.
Kaj tu treba pisat, teorije il tipove?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.