Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne ne, treba 51+ dobro si rekla...ali budimo realni sa 51+ bod...kod bilo koga.. ćeš frknut samo tako :wink5:e a kaj treba +60 bodova za prolaz???kaj ne treba +51 za prolaz???tak ja čula,,,:confused2:
ah, točnost i javljanje na vrijeme im je uvijek bila vrlina! :wink5:Zamislite ovo!
Dan nakon ispita stave obavijest na katedru za sociologiju da se oni koji žele polagati po staroj literaturi moraju, nakon prijave ispita, javiti u referadu za sociologiju!
Obavijesti - Katedra za sociologijumoze li mi netko rec po kojoj knizi odgovaraju ponavljaci???
danas dok sam bila na usmenom kod grubišićke,neka curka je došla da pita za to i rekla joj je da prof još nije sve ispravio...da će stavit sve valjda kad ispravi jer morate bit na popisu,pa i na onom i ako niste prošli...i rekla je da najvjerojatnije neće usmeni bit odmah slj dan,da se oko toga ne brinete...ja sam tako čula,ne uzimajte me za riječ :crazy:Ne kužim, ja sam od a-k , jel ima još netko koga nema na popisu?!
ja bila sad nedavno kod nje na usmenom...pita ti iz glave,tak da te može pitat bilo kaj :confused2: ono,pričaš,ona te u nekim tvojim odgovorima prekine kad vidi da znaš,a nekad i šuti da rekneš sve kaj hoćeš...ulazi ih po 4...većina je dobila 2,par njih 3 i brijem 1 dečko 4...koliko se sijećam...:confused2:ako netko zna sta treba posebno dobro znati(sto najvise pita) kod xenije na usmenom nek napise.unaprijed zahvalan![]()
posebno dobro treba znat ona 4 sociologa.. webera, marxa, dirkheima i comtea.. i naravno ideal tipove političkog poretka.. tko to nezna automatski pada...:angry: :crazy:ako netko zna sta treba posebno dobro znati(sto najvise pita) kod xenije na usmenom nek napise.unaprijed zahvalan![]()
da...samo dobro one ljude prouči :wink5: ak si prošla pismeni,i ovo prolaziš 100%hejj, može li se proći soc.ako se nauči skripta (dobro) i pročita knjiga? (kod Ksenije)
mislim da ako si ove godine upisala 1.god, tj.brucošica si da onda trebaš po novom izdanju...imam jedno pitanje i nadam se da će mi netko znati dati odgovor----ja sam izvanredni student i učim sociologiju po knjizi Uvod u sociologiju iz 2005 god., sada sam pročitala info na katedri za soc da se treba javiti poslije prijave ispita u katedru ako netko želi polagati po starijoj literaturi, može li mi netko to pojasniti i da li smijem učiti po knjizi iz 2005 god
hvala
da li možda znaš koja je razlika, tj. u čemu se razlikuju te dvije literature? Da li ima nekih novih tema u ovoj novoj knjizi? mislim da ću učiti iz stare knjige ali da ću učiti i po skripti sa forumamislim da ako si ove godine upisala 1.god, tj.brucošica si da onda trebaš po novom izdanju...
ako sam u krivu neka me netko ispravi! zahvaljujem
ja ti savjetujem da učiš po novoj knjizi. Razlika je u tome što u knjizi ima Durkheima i Webera ( a to moraš znati i jako je važno ), a u starim knjigama toga nema... Ja sam učila po novoj knjizi i prošla bez problema...da li možda znaš koja je razlika, tj. u čemu se razlikuju te dvije literature? Da li ima nekih novih tema u ovoj novoj knjizi? mislim da ću učiti iz stare knjige ali da ću učiti i po skripti sa foruma
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.