pise ti na studomatu kod koga si.Mozes mi molim te reci da li proziva ili se ulazi po abecedi?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pise ti na studomatu kod koga si.Mozes mi molim te reci da li proziva ili se ulazi po abecedi?
U prosjeku,jedna od 3 bi palaKakva je bila prolaznost?
mislim da obično bude utorkom, neka me netko ispravi ako nije točno.koji dan je bio ispit čisto da znam računat zbog posla ? hvala
Meni je bio u pon kod prof Sirole.. Iako sam cula da ona vise ne predaje...?koji dan je bio ispit čisto da znam računat zbog posla ? hvala
Kad sam ja bila,prozivao je po abecedi i pitao svakog otprilike po 5 kracih pitanja,cca 10 minDa li prof. Jakšić proziva po abecedi i koliko otprilike traje usmeni?![]()
E hvala ti, nadam se da će tako biti i sutraKad sam ja bila,prozivao je po abecedi i pitao svakog otprilike po 5 kracih pitanja,cca 10 min![]()
Ne postoji "poboj" ni "prijeboj" pravne osobnosti. Radi se o proboju pravne osobnosti (od glagola probiti) .Kolege molim vas ako netko zna odgovor na sljedeca pitanja:
1. Jel poboj i prijeboj pravne osobnosti ista stvar?
2. Sto je to ili barem gdje to pise u knjizi ili skripti ili ZTD-u?
Hvala!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.