Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nepostoje li nekakve prezentacije iz ovog predmeta?
Nisu joškolege jel netko zna dali je objavljen raspored predavanja iz 2.god za izvaredne studente? plz![]()
to ti je na str.142 u knjizi, a to su:Mene je prošli put pitao profesor : Tko sve može pobijati odluke glavne skupštine? Tko su ti ljudi...pa nek netko napiše ako zna
![]()
jesukolege jel netko zna dali je objavljen raspored predavanja iz 2.god za izvaredne studente? plz![]()
to ti se nikad nit nezna, oni si tamo među sobom podijele indekse, pa svaki profesor ispituje jednu grupu studenataDa li možda netko ima kakvu informaciju tko ispituje na ovom roku jer nisu uopće stavili kod koga smo niti gdje treba doći (u koju sobu?))
Hvala
obvezna literatura je:MOže li mi netko reći ako ste išli na predavanje koja je točno literatura, budući je na web stranici našeg faksa naveden u popisu literature da treba znati poglavlja: Pojam i predmet prava društava. Ortaštvo. Javno trgovačko društvo. Tajno društvo. Dioničko
društvo. Društvo s ograničenom odgovornošću. Gospodarsko interesno udruženje.
Obvezna literatura:
Petrović, Siniša, Osnove prava društava, drugo izmijenjeno i dopunjeno izdanje ili treće
neizmjenjeno izdanje, Zagreb, 2001, 2002.
Ne kužim da li je to staro ili šta, budući da sam pala već dva puta, da ne bi bilo jer znam da je profesor pitao povezana društva što ovdje nije navedeno, pa ako netko zna ako je nešto novo da napiše, hvala
ima 225 str,i mislim da u staroj nema povezanih društva i poduzetničkih ugovoraBok ljudi, imam pitanje. Imam knjigu kopiranu al bez naslovne i zadnje str. Kak mogu znat jel je nova ili stara , koje su razlike, kolko koja ima str. Molim pomoc, hvala.
ima 225 str,i mislim da u staroj nema povezanih društva i poduzetničkih ugovora![]()
je, novu imaš. :happy:Nova ili stara ima 225 str.? Ja imam 225 str. I imam pri kraju knjige povezana drustva. Znaci to bi trebala bit nova?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.