mateja19
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
objavljen je raspored,utorak u 9 sati na pravnom faksu.
http://161.53.157.14/DVUpravRasporedi.aspx?isp=05+310336&usmen=da
http://161.53.157.14/DVUpravRasporedi.aspx?isp=05+310336&usmen=da
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da ti je eup lakšikolko otprilike treba da se nauči ovaj ispit? kolko sati dnevno? jel bi stigla naučit za dekanski?
jel vam lakše opd ili eup? šta bi mi preporučili za dekanski? hitno je..
prijave 20-21.10. polaganje 2-5.11.jel ima ko novi vodič da mi pogleda kad su prijave i polaganje ispita za opd u 11 mj? tnx unaprijed
tamo je baš kabinet od ceronje, tako da mislim da je to ok napisano!!jer nema vas puno pa je onda zato tamo stavljeno!:happy:jel ovo krivo napisano ili je to nesto novo da se osnove polazu u tmt3??? jel zna netko?
i ja jučer se riješila društva :laughing: eto,ipak se moglo naučiti za tjedan dana.točno sam krenula sa učenjem prošli utorak nakon što sam saznala da je dekanski odobren i uspjela ! po skripti,dobra je!za neke stvari koje nisam skužila tj.koje su mi bile nejasne sam se služila googlom :happy:
prof.ceronja je ok.imala sam predrasude zbog svega što piše o njemu tu na forumu,ali korektan je i ugodan ispitivač.traži da razumiješ pa će zbog toga ići kopati malo dublje ali pitanja su sva koja se nalaze u skripti tako da stvarno nije strašno.
učila sam ti po onoj iz skriptarnice,čini mi se da ima 70 str.mislim da u njoj ima sve što se pojavljuje na usmenom.neke stvari sam ja malo čitala sa neta dami bude malo jasnije,ali ništa predetaljno s obzirom da sam bila u stisci sa vremenom.pozdrav, zanima me po kojoj si ti to skripti učila i položila? koliko pitanja ispituje prof ceronja? čujem da je on dosta zariban i da je teško kod njega položit...:confused2:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.