Tužbu podnosi vjerovnik koji ima na sebi teret dokaza.jel netko zna tko podnosi tužbu za proboj pr.osobnosti? i da li Širola postavlja kratka pitanja ili ono baš moraš pričat? hvala...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Tužbu podnosi vjerovnik koji ima na sebi teret dokaza.jel netko zna tko podnosi tužbu za proboj pr.osobnosti? i da li Širola postavlja kratka pitanja ili ono baš moraš pričat? hvala...
Stavila sam ja na stranici prijeIspitivala je prof. Širola, ali i neki drugi profesor, u kabinetu do (na kraju hodnika)... Ovo su pitanja od Širole, može netko staviti od tog drugog profesora?
Tomislav Jakšić, dipl.iur.- našla na stranici katedre...Evo ja sam bila danas i pala sam.
Bilo nas je malo, i Nina je pitala i onda je došao neki lik slučajno pa mu je ona dala pola indexa.
I naravno, ušlo nas je troje i pitao nas je 45 minuta sve skupa, i doslovno sve.
Podjele društva, razlike između društva kapitala i osoba, sve o trgovačkom društvu, pravni oblici trgovačkih društva, trgovac, sveeee o temeljnom kapitalu, odgovornost trg. društva i članova za obveze društva, proboj pravne osobnosti, registar, zastupanje, prokura, d.d temeljni akt, sveee o dionicama (ali doslovno sve), upravljačka i imovinska prava, simultano i sukcesivno osnivanje, sve o reviziji, uprava imenovanje i opoziv, zastupanje kod uprave, odgovornost članova uprave, nadzorni odbor, zadaća n.o. , izvršni i neizvršni direktori, e sad pitao je i usporedbe sa d.o.o.
U biti ispitao nas je sve, i sve mu je bitno bilo, ali pomaže i navodi, ne može se reći da ne.
Mislim da se zove Tomislav J** nešto
Više sreće drugi put
I ja sam prosla danas.bio danas na ispitu kod prof. Sirole, izvrsna je, dosta pomaže, za svaku pohvalu.
Pitala me dionice, izvršni direktori, osnivanje d.o.o., sudski registar, podružnica.
prošli je tjedan doktorirala, pa očito sad smije raditi kaj želi..Bila jucer kod sirole...zenska cudna..savjetovat cu joj drugi put da ode okulistu na pregled, mozda ima neki zesci problem s ocima...na svaku rijec koju sam rekla, bila tocna ili kriva kolutanje s ocima i podton (da ne zaboravim da je i pitanja tako postavljala)...bahtao i umisljeno...ne znam, smatram da takvo ponasanje nije primjereno na ispitu... :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.